شاید شما هم این سوال برایتان پیش آمده باشد که موتورهای جستجو مثل گوگل بر اساس چه معیاری سایتهای مختلف را به ترتیب در نتایج جستجو نشان می دهد. مثلاً تصور کنید شما تصمیم می گیرید در مورد محصولات آرایشی بهداشتی برند خاصی اطلاعات بیشتر کسب کنید یا مثلا لیست کارخانه های تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی را بیابید. معمولاً شرکت های تولید کننده یا وارد کننده آن محصول، وب سایت رسمی دارند. این محصولات معمولاً در فروشگاه های اینترنتی مختلفی عرضه می شوند، و سایتهای فروشگاه اینترنتی معمولاً در زمینه سئو و بهینه سازی سایت خوب کار می کنند. افراد زیادی در وبلاگ های خود در مورد این محصولات مطلب نوشته اند. اینکه وب سایت کدام فروشگاه یا کدام شرکت یا وبلاگ کدام شخص، در نتایج گوگل بالاتر دیده شود بر اساس چه معیاری است؟
آرایشی بهداشتی
نتیجه جستجوی عبارت کارخانه های آرایشی بهداشتی در گوگل

نقش IP شما در نتایج جستجو

دقت کرده اید که وقتی فیلترشکن فعال است، نتایج جستجوی گوگل متفاوت است؟ دلیلش چیست؟ پاسخ به این سوال در آی پی کامپیوتر شما نهفته است. گوگل از طریق آی پی شما تعیین می کند که در کدام منطقه زندگی می کنید و نتایج جستجو را به صورت منطقه ای به شما نشان می دهد. از آنجا که بسیاری از کاربران ایرانی با آی پی آمریکا وارد فیلتر شکن می گردند، و از آن طریق وارد سایت hosnani.com می شوند، گوگل فکر می کند که مردم آمریکا به این سایت بیشتر علاقه مند هستند. به همین علت، سایت در نتایج جستجوی گوگل با کلمه آرایشی بهداشتی از بقیه بالاتر نشان داده می شود. اما چون ایرانی ها معمولا برای بازدید از سایت دیجی کالا و بیتوته از آی پی ایران استفاده می کنند، این دو سایت بالاتر از سایت hosnani.com قرار گرفته است.
جستجوی عبارت آرایشی بهداشتی
نتیجه جستجوی عبارت «آرایشی بهداشتی» در گوگل
با آی پی آمریکا
August 12, 2016
یا مثلاً تصمیم می گیرید برای انجام یک جراحی، پزشکی را انتخاب نمایید. پزشکان زیادی وب سایت دارند، چرا وب سایت یک پزشک در صدر نتایج گوگل قرا می گیرد؟
جراح بینی
نتیجه جستجوی عبارت جراح بینی در گوگل
اگر چه این سوال را نمی توان باید جمله به طور خلاصه پاسخ داد، اما شاید بتوان گفت سایت هایی که بهینه تر باشند در نتایج جستجو بالاتر دیده می شوند. سئو یا SEO مخفف کلمات Search Engine Optimization به معنای بهینه کردن سایت برای موتورهای جستجو است. بهینه بودن پارامترها و مولفه های گوناگونی دارد. مهمترین پارامترهایی که گوگل و سایر موتورهای جستجو برای رتبه بندی سایت های اینترنتی مورد ازریابی قرار می دهند موارد زیر هستند:

گوگل به چه سایتهایی رتبه بالاتری می دهد؟

۱- سایتی که مطالب صحیح و قابل اعتماد داشته باشد .
۲- سایتی که مطالبش توسط فرد یا افراد متخصص نوشته شده باشد.
۳- سایتی که مطالبش برای خواننده جذاب باشد.
۴- سایتی که مطالبش در موضوع جستجو شده، ارزش بیشتری در مقایسه با سایر مطالب موجود در وب داشته باشد.
۵- سایتی که به بازدیدکننده، واقعاً اطلاعات مورد نظرش را بدهد.

اگر می خواهید وب سایت شما در نتایج گوگل بالاتر دیده شود، نکات زیر را مد نظر قرا دهید:

عدم استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

اگر به ساختار محتوای برخی سایت ها دقت کنید، می بینید که جملاتی پر از کلمات کلیدی و نامفهوم نوشته اند و در آن کلمات خاصی را مرتب تکرار کرده اند. این راهکار در گذشته برای گول زدن گوگل استفاده می شد. گوگل این کار را keyword stuffing یا چپاندن کلمات کلیدی نام گذاشته و با الگوریتم جدید خود با آن مبارزه می کند. بنابراین موقعی که برای وب سایتمان مطلب می نویسیم، باید به خواننده توجه داشته باشیم نه موتور جستجو.

لینک بیلدینگ طبیعی

یکی دیگر از حقه هایی که برخی سایت ها برای بالا آمدن در موتور جست و جو استفاده می کنند، خریدن لینک از سایت های مختلف است. در گذشته الگوریتم های گوگل بر اساس تعداد لینک ها کار می کرد. به آن معنا که هر سایتی تعداد لینک بیشتری در سایت های دیگر داشت، اعتبار بیشتری از گوگل می گرفت. درست همانند کاسب معتمدی که هر چه در بازار سرشناس تر بود، اعتبار بیشتری کسب می کرد و معتبر تر شناخته می شد. این موضوع باعث شده بود که سایت های بی کیفیت با خریدن بکلینک، برای خود اعتبار کسب می کردند و در گوگل بالا می آمدند. اما این کار امروزه دیگر جواب نمی دهد. در حال حاضر، روش درست آن است که در سایت های با کیفیت که محتوای با ارزش، غیرتکراری و دست اول تولید می کنند لینک سایت مان را قرار دهیم.

اهمیت شبکه های اجتماعی

اهمیت فیسبوک، اینستاگرام، لینکدین و سایر شبکه های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. اما اینکه متصل کردن وب سایتمان به شبکه های اجتماعی تا چه حد روی جایگاه سایتمان در موتورهای جستجو تأثیر دارد هنوز کاملاً مشخص نیست. سایتهای زیادی رامی شناسم که با شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و لینکدین همخوان سازی شده اند اما تعداد لینک هایی که از شبکه های اجتماعی به سایت شان رجوع می شود، درصد قابل توجهی ندارد. البته توجه داشته باشید که شبکه های اجتماعی، خودشان ابزار قدرتمندی برای معرفی محصولات و خدمات شما می باشند و هرچقدر بیشتر به اشتراک گذاشته شوند و مورد پسند قرار بگیرند، از نظر موتورهای جست و جو جایگاه بالاتری خواهند یافت. انتظار می رود در آینده، تأثیر شبکه های اجتماعی بر رنکینگ سایتی که با آن همخوان سازی شده بیش از پیش افزایش یابد.

نسخه های سازگار با موبایل

یکی از موضوعاتی که اخیراً مورد توجه قرار گرفته این است که کاربران فقط با کامپیوترهای شخصی از اینترنت استفاده نمی کنند. تعداد افرادی که با موبایل صفحات وب را می بینند، روز به روز در حال افزایش است. به همین علت طراحی سایت های واکنش گرا یا responsive مورد توجه قرار گرفته است. برای اینکه متوجه شوید سایتی واکنش گرا هست یا نه، می توانید اندازه صفحه مرورگر خود را بزرگ و کوچک نمایید و ببینید آیا ترتیب چیدمان المان ها فرق می کند یا خیر.
mobile friendly
همین الان پهنای صفحه مروزگر خود را کم و زیاد کنید و به تغییراتی که در نمایش این سایت اتفاق می افتد توجه کنید. وقتی با موبایل تان عبارت مورد نظر را جستجو می کنید در کنار وب سایت هایی که واکنش گرا هستند عبارت mobile frindly درج می شود.




beauty12

برای اطلاع از سرفصل های پکیج آموزشی، کلمه اسکین تراپی را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی لینک اسکین تراپی کلیک کنید و اینترنتی خرید کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید