معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رازشب 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رازشب

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: کرم موی مرطوب کننده راز شب فیتو سکرت دو نویی را می توانید شب ها روی مو بزنید و بخوابید. فایل اطلاعات فنی این محصول توسط احسان حسنانی تدوین شده است.
کرم موی راز شب فیتو
کرم موی راز شب فیتو

مکانیسم اثر:

این کرم برای استفاده در طول شب طراحی شده است؛ زیرا شب زمانی است که موها کمتر در معرض عوامل آسیب رسان محیطی ناشی از زندگی شهری قرار دارند و فرایند طبیعی ترمیم و دفاع در ارگان های مختلف بدن فعال تر می شود. به منظور رهایش تدریجی و کنترل شده مواد موثره موجود در روغن ماکادمیا ، در این کرم از ترکیب ثبت شده انحصاری به نام ChronoSphereTM برای غلاف پوشی (کپسوله کردن) روغن ماکادمیا استفاده شده است.
کرونوسفر
کرونوسفر
این ترکیبات در طول شب به صورت تدریجی و پیوسته، ظرف مدت 8 ساعت لایه های مختلف مو را رطوبت رسانی ، ترمیم و تغذیه می کنند. تحقیقاتی که در چند سال اخیر در زمینه فیتوشیمی مواد گیاهی انجام شده به این نتیجه رسیده اند که گل ها و گیاهان سیاه رنگ مواد آنتی اکسیدانی بیشتری مثل فلاونوئیدها ، فیتواسترول ها و پروسیانیدینها در مقایسه با سایر گیاهان دارند. این مواد تائیر ویژه ای در مبارزه با رادیکالهای آزاد دارند که دشمن اصلی زیبایی پوست و مو به شمار می آیند. مواد معطر به کار رفته در کرم موی راز شب، علاوه بر بهبود و ارتقای آرامش خواب در شب، پس از بیدار شدن از خواب نیز احساس خوشایندی به مصرف کننده می دهد. افزایش نرمی، درخشندگی و شانه پذیری موها، نتیجه 8 ساعت فعالیت شبانه این کرم بر روی موها می باشد.

نتیجه ارزیابی های بالینی

91 درصد خانمهایی که از «راز شب» استفاده کردند موافق بودند که پس از برخواستن از خواب موهایشان ترمیم شده و از نرمی و شادابی بیشتری برخوردار گردیده است.

روش مصرف:

قبل از خواب، موها به آرامی برس کشیده می شوند تا هرگونه بقایای به جا مانده از آرایش موها پاک شده و تارهای مو از هم جدا شوند. سپس مقدار مناسبی از کرم "راز شب" روی ساقه و نوک موها مالیده می شود. این مقدار بسته به طول، میزان آسیب دیدگی و ضخامت موها متفاوت خواهد بود. توصیه می شود که ابتدا به اندازه یک فندق از این کرم روی موها پخش شود. اگر کافی نبود، 2 تا 3 بار این کار را تکرار شود تا همه تارهای مو با لایه نازکی از کرم پوشیده شوند. نیازی به مالیدن کرم به ریشه موها نیست. در انتها، موها یک بار شانه می شوند تا کرم به خوبی در سرتاسر تارهای مو پخش شده و جذب کرم تسهیل گردد. بعد از مصرف، موها تا 8 ساعت نباید آبکشی شوند. این کرم بالش را لک نمی کند و صبح بعد از بیدار شدن، می توان مطابق عادت روزانه موها را آرایش نمود.

ترکیبات تشکیل دهنده

دانه ماکادمیا

سرامیدهای روغن ماکادمیا موها را رطوبت رسانی، تغذیه و ترمیم می کنند. روغن ماکادمیای استفاده شده در کرم موی راز شب، برای افزایش اثربخشی و رهایش کنترل شده سرامیدها و ترکیبت مغذی و ارزشمندش، با یک غلاف پلیمری ثبت شده انحصاری به نام کرونوسفیر (ChronoSphereTM) پوشانیده شده است.
Macademia
Macademia oil and ceramide chronospheres
(INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil),

عصاره برگ و گل ارکیده سیاه

عصاره ارکیده سیاه با برخورداری از خواص ضدمیکروبی، آنتی اکسیدانی و نرم کنندگی علاوه بر محافظت از موها در برابر میکروب ها و رادیکال های آزاد، موجب زیباتر شدن آن ها نیز می گردد
Black orchid
Black orchid
(INCI: Cycnoches Cooperi (Orchid) Flower/Leaf Extract)

پروسیانیدین های انگور سیاه

عصاره انگور سیاه به علت برخورداری از خاصیت آنتی اکسیدانی ناشی از ملکولهای پلی فنلی کوچک موجود در هسته آن، از بافت اطراف پیاز مو در برابر رادیکالهای آزاد محافظت می کند. این ترکیب همچنین، جایگاهی ویژه ای در محصولات ضد ریزش موی فیتو (فیتوسیان و فیتولیوم) دارد.
Black grape
Black grape procyanidins
(INCI: Wine Extract)

عصاره میوه خارشیر

خارشیر گیاهی است خاردار که از لحاظ شکل ظاهری شباهت زیادی با گیاه بابا آدم دارد. عصاره میوه خارشیر به علت برخورداری از آنتی اکسیدانهای گیاهی (فلاونوئیدها و فیتواسترولها) از پوست و مو در برابر استرس های ناشی از اکسیداسیون محافظت می کند.
Milk thistle
Milk thistle fruit extract (76%)
(INCI: Silybum Marianum Fruit Extract )

سایر ترکیبات

Isodecyl Neopentanoate (3%): امولیانت نرم و مرطوب کننده غیرچرب
Glycerin (3%): ماده مرطوب کننده معروف
Aqua (2.4%): اندک آب موجود در این کرم، آبی است که به همراه مواد اولیه وارد فرمولاسیون شده است. به عبارت دیگر، بر خلاف بسیاری از کرم مو ها و کاندیشنرهای رایج، آب به صورت جداگانه به محصول اضافه نشده است.
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter کره کاریته (1%): ماده بسیار مغذی
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract: عصاره تخم گل آفتاب گردان
Ceteareth-33 (dérivé d'huile de Coco): از مشتقات روغن نارگیل
Stearyl Alcohol (dérivé d'huile de Coco): از مشتقات روغن نارگیل
Chlorphenesin: ماده نگهدارنده ضدقارچ و ضد باکتری
Wheat Amino Acids: آمینو اسیدهای گندم ترمیم کننده تارهای مو
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride: حالت دهنده و خنثی کننده الکتریسته ساکن موها
Vulgare (Wheat) Flour Lipids: لیپیدهای آرد گندم ترمیم لایه هیدرولیپیدی مو


مطلب قبلی: شامپو فیتو کراتین

مطلب بعدی: معرفی متخصصان پوست تهران

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- باکتری = Bacterium
corynebacterium xerosis = کورینه باکتری زروسیس 

propionibacterium acnes = باکتری های پروپیونی آکنه
2- آبکشی = Rinse
acid rinse = محلول یا امولسیونی که دارای خاصیت اسیدی بوده و برای انسداد کوتیکول های مو بعد از شامپو کردن یا استفاده از محصولات شیمیایی به کار می رود.

after rinse = محصول آرایشی بهداشتی که برای آبکشی موها بعد از آرایش مو یا به کار بردن محصولات خاص استفاده می شود.

color rinses, color rinse = رنگ موهای قابل آبکشی 
رنگ موهایی که با یک بار شستشو پاک می شوند

تلفظ rinsed ↓
3- شانه = Comb
4- رطوبت رسانی = Moisturizing
Super-rich moisturizing balm = بالم مرطوب کنندۀ فوق غنی شده 
5- تارهای مو = Hair Strands
6- قارچ = Fungus

تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
7- مواد اولیه = Raw Materials
aminofunctional raw materials = مواد اولیۀ دارای گروه عاملی آمینی 


تلفظ raw materials ↓
8- ارزیابی = Assessment
self-assessment = خودارزیابی
9- ریشه مو = Hair Root
Regrown hair root = ریشه موی تازه روییده
10- انگور = Grapes
11- پیوسته = Continuously

تلفظ continuously ↓
12- رادیکال های آزاد = Free Radicals
13- لایه هیدرولیپیدی = Hydrolipidic Film

تلفظ hydrolipidic film ↓
14- نارگیل = Coconut Palm
15- سرامید = Ceramide

تلفظ ceramide ↓
16- روغن نارگیل = Coconut Oil
17- ماده نگهدارنده = Preservative

تلفظ preservative ↓


تلفظ preservative2 ↓
18- خنثی کننده = Neutralizer
19- خنثی کننده = Neutral

تلفظ neutral ↓
20- بید = White Willow
21- روش مصرف = Direction Of Use
22- بابا آدم = Burdock
23- کره کاریته = Karite
24- آنتی اکسیدان = Antioxidant
25- پلی فنل = Polyphenol

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !