اکتیو آرایشی بهداشتی کریسنتلیس 

اکتیو آرایشی بهداشتی کریسنتلیس

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: کریسنتلسیس، عصاره کریسنتلوم اینیدیکوم است که ملکه گیاهان آفریقا به شمار می آید. کریسنتلس به عنوان فعال کننده لیپولیز در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
کریسنتلیس
کریسنتلیس
کریسنتلوم ایندیکوم گیاهی است مجزا ، کوچک و آفتاب دوست که به صورت خودرو در کوهستان های زیراستوایی آمریکای جنوبی یافت می شود. این گیاه در طب سنتی آفریقا برای درمان هپاتیت، اختلالات قلبی و صفراوی، تسکین التهابات با منشأهای گوناگون، شفا دادن جراحات و غیره کاربرد داشته است.
Chrysanthellum
کریسنتلیس در قرن نوزدهم وارد آفریقا شد. در طب سنتی آفریقا جوشانده این گیاه برای اهداف گوناگونی از جمله شستشوی دهان برای کاهش درد دندان، شستشوی سر برای درمان سردردهای میگرنی ، شستشوی جای زخم چاقو برای جلوگیری از عفونت و التهاب استفاده می شد. همچنین برای درمان نارسایی های قلبی جویدن این گیاه تجویز می شد. خواص درمانی مختلف آن باعث شد که به این گیاه نام های دیگری مانند «گیاه شستشو» و «گیاه قلب» نیز اطلاق شود. در این گیاه ترکیبات شیمیایی مانند فنیل پروپیونیک اسیدها ، فلاوونوئیدها و ساپونوسیدها وجود دارند. فنیل پروپیونیک اسیدها (کافئین، اسیدهای کلروژنیک و ایزوکلروژنیک ) پلی فنل هایی هستند که به صورت روتین در گیاهان یافت می شوند. اما ترکیب درصد فلاوونوئیدها و ساپونوسیدهای این گیاه استثنایی است. از یک طرف این حضور مشترک فلاوونوئیدها (1 تا 2 درصد) و ساپونوسیدها (تقریباً یک درصد) در کنارهم در دنیای گیاهان بسیار نادر است. از طرف دیگر کریسنتلیس یک گیاه غنی از فلاوونوئید است که یک فلاوون ، یک اورون ، یک کالکون و دو فلاوونون را در ترکیب با یکدیگر دارد. این ترکیب نیز در دنیای گیاهان نسبتاً کمیاب است.

• عصاره کریسنتلوم ایندیکوم به رسپتورهای α2 متصل شده و لیپولیز را فعال سازی می کند


مطلب قبلی: مواد اولیه شامپو

مطلب بعدی: میکروبیولوژی آرایشی بهداشتی

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- التهاب = Inflammation
anti-inflammation = ضدالتهاب

Reducing scalp inflammation = کاهش التهاب پوست سر


تلفظ inflammation ↓
2- کافئین = Caffeine
3- لیپولیز = Lipolysis
activate lipolysis = فعال سازی لیپولیز

stimulate lipolysis = تحریک لیپولیز
4- منشأ = Origin
Animal origin = منشاء حیوانی، به دست آمده از حیوان

country of origin = کشور مبدأ ، کشوری که از آنجا یک محصول صادر می شود.

Halal origin = منبع حلال
5- میگرن = Migraines

تلفظ migraines ↓
6- پلی فنل = Polyphenol

7291

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید