اکتیو آرایشی، ضد التهاب، لاناتلیس 

اکتیو آرایشی، ضد التهاب، لاناتلیس

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: لانوتلیس، آمیزه عصاره چای سبز آسیایی و یک گیاه آفریقایی که روی یکدیگر اثر هم افزایی دارند. است. ویژگی ها: اثر آنتی رزاسه دارد. قرمزی پوست را کاهش می دهد. از آسیب مو در اثر مواجهه با پرتوهای فرابنفش محافظت می کند. ؛ مکانیسم: زداینده رادیکال های آزاد
در ملاقات آسیا و آفریقا، پادشاه سرزمین گیاهان آسیا (چای سبز) و ملکه سرزمین گیاهان افریقا (کریسنتلیس) با یکدیگر ازدواج نموده و فرزندی به نام «لاناتلیس» به دنیا آوردند که امروزه یک اکتیو قدرتمند برای صنایع بهداشتی و آرایشی می باشد.
«لاناتلیس» یک کمپلکس گیاهی است که از تلفیق کامیلیای آسیایی (چای سبز) و کریسنتلیس آفریقایی به دست می آید. این دو گیاه که زاده دو سرزمین مختلف با دو شرایط آب و هوایی کاملاً متفاوت هستند، به خاطر خواص درمانی شان در طب سنتی معروفند. بررسی های اخیر که در زمینه ترکیبات تشکیل دهنده عصاره این دو گیاه انجام شده، نشان داده است که ترکیبات تشکیل دهنده کریسنتلیس و چای سبز تکمیل کننده یکدیگر بوده و فعالیت رادیکال آزادزدایی یکدیگر را تقویت می کنند. هر چند که چای سبز و کریسنتلیس هر یک به تنهایی نیز در زمینه زدودن رادیکال های آزاد قوی عمل می کنند اما ترکیب پتنت شده این دو عصاره (لاناتلیس) اثر سینرژیک ایجاد نموده و فعالیت رادیکال آزاد زدایی هر یک از آنها را 50 درصد افزایش می دهد.
لاناتلیس علاوه بر اینکه یک رادیکال آزاد زدای قوی است یک اکتیو تسکین دهنده و یک اکتیو تنظیم کننده خون مویرگی نیز هست که این خواص توسط آزمایش های کارایی و بالینی به اثبات رسیده اند.
لاناتلیس با غلظت 1 تا 5 درصد در محصولات آرایشی استفاده می شود و کاربردهای آن محصولات مراقبت از پوست با کاربرد روزانه ، محصولات خاص مراقبت از پوست مانند محصولات ضد پیری ، محصولات مراقبت از پوست قبل و بعد از قرار گیری در برابر آفتاب ، محصولات محافظتی و ممانعتی مراقبت از مو هستند.


مطلب قبلی: هومئوسوت

مطلب بعدی: کمپلکس ام دی آی

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- اثر سینرژی = Synergic Effect اثر هم افزایی، اثر سینرژی
2- ممانعت = Inhibit
competitive inhibitor = مهارکننده رقابتی 

elastase inhibitor = مهارکننده الاستاز 
ممانعت

inhibit 5-alpha reductase = آنزیم پنج آلفا ردوکتاز را مهار می کند

inhibition of 5α-reductase = مهار آنزیم 5 آلفا ردوکتاز

inhibitor of lipid accumulation = مهارکننده انباشت لیپید

inhibitory potential = توان ممانعت

MIC, Minimum Inhibitory Concentration = غلظت بازداری حداقل 
the lowest concentration of a chemical that prevents visible growth of a bacterium
3- مراقبت از پوست = Skin Care
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست

sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
محافظت از پوست
4- مراقبت از مو = Hair Care
5- ضد پیری = Anti Aging ضد پیری، ضدپیری، ضد سالخوردگی
6- رادیکال های آزاد = Free Radicals
7- کارایی = Efficacy
caffeine-like efficacy = اثر شبه کافئینی 
اثربخشی، کارآمد بودن


تلفظ efficacy ↓


تلفظ efficacy2 ↓
8- تسکین دهنده = Soothing Agent تسکین دهنده
9- چای سبز = Green Tea چای سبز
10- بالینی = Clinical بالینی، کلینیکی

clinical study = مطالعات بالینی

clinical tests = تستهای بالینی، آزمایشات بالینی، آزمون های بالینی، تست های کلینیکی

clinical-instrumental study = مطالعه بالینی-دستگاهی

clinically proven results = نتایج اثبات شده بالینی 


تلفظ clinical tests ↓
11- رادیکال آزاد = Free Radical رادیکال آزاد
مولکول های بسیار فعال که معمولاً یک الکترون جفت نشده در لایه ظرفیت دارند. رادیکالهای آزاد واکنش پذیری بالایی داشته و می توانند موجب آسیب زدن به پوست شوند. رادیکال های آزاد معمولاً در اثر مواجهه با پرتوهای فرابنفش آفتاب ایجاد می شوند و در محصولات آرایشی از ترکیبات آنتی اکسیدان برای مهار رادیکال های آزاد استفاده می شود.
free radical scavenger = از بین برنده رادیکال آزاد 
12- پتنت = Patent پتنت، گواهی ثبت اختراع

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید