دی استیل بولدین - روشن کننده  

دی استیل بولدین - روشن کننده



چکیده: یکی از پرکاربرد ترین فیلترهای فرابنفش، از ضد آفتاب های شیمیایی
diacetyl boldine
دی استیل بولدین که با علامت اختصاری DAB نمایش داده می شود، 30 بار فعال تر از کوجیک اسید می باشد. به طوری که اثربخشی آن به وضوح با چشم غیرمسلح قابل رویت است

دی استیل بولدین را به عنوان یک ماده مؤثره در محصولات روشن کننده پوست می توان به صورت غلاف پوشیده در حامل قابل حل در آب به همراه تیتانیوم دی اکساید در محصولات آرایشی بهداشتی به کار برد. لومیسفیر نام تجاری ترکیبیست حاوی آب، تیتانیوم دی اکساید، پلی سوربات 20، ستیل هیدروکسی اتیل سلولز، پلی متیل متا کریلات، تریلا تریلورین و دی استیل بولدین. به غیر از تیتانیوم دی اکساید، بقیه موارد، جزء اجزاء خنثی یا حامل فرمولاسیون بودند که می توانند دی استیل بولدین را به صورت ریز ذرات کروی در فرمولاسیون به کار ببرند. در شکل زیر دی استیل بولدین به صورت غلاف پوشیده نشان داده شده است.
diacetyl boldine

dab
دی استیل بولدین به صورت غلاف پوشیده یا کپسوله شده برای افزایش اثربخشی و رهایش بهتر


• دی استیل بولدین

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
16,000 تومان
10,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید