لورآل بزرگترین شرکت آرایشی بهداشتی جهان است که دفتر مرکزی آن در پاریس فرانسه قرار دارد. فعالیت های شرکت لورآل در زمینه محصولات آرایشی بهداشتی است و در زمینه رنگ موها، محصولات مراقبت از پوست، ضدآفتاب، میکاپ، عطریات و محصولات مراقبت از مو متمرکز است. این کمپانی در زمینه های درماتولوژی، سم شناسی، مهندسی بافت، و داروسازی فعالیت های تحقیقاتی می کند و بیشترین پتنت را زمینه نانوتکنولوژی در آمریکا ثبت نموده است.

تاریخچه لورآل

در سال ۱۹۰۹یوگن شولر شیمیدان فرانسوی با اصالت آلمانی یک رنگ مو به نام Auréale ساخت و سپس آن را به آرایشگران پاریس فروخت. شولر در سال ۱۹۱۹ شرکتی را ثبت کرد که بعدها لورآل نام گرفت. در سال ۱۹۲۰ لورآل فقط متشکل از ۳ شیمیدان بود. در سال ۱۹۵۰ تیم لورآل ۱۰۰ نفره شد و در سال ۱۹۸۴ تعدادشان به ۱۰۰۰ نفر رسید. امروزه شرکت لورآل بیش از ۲۰۰۰ نفر پرسنل دارد.
با پایان جنگ جهانی اول وقتی موهای کوتاه مد شده بود، ۴۰۰۰۰ سالن آرایشی در فرانسه وجود داشت و محصولات جدید لورآل در آن موقع بازار سالن های آرایشی را قبضه کردند. در سال ۱۹۲۸ با خرید شرکت صابون سازی Monsavon، شرکت لورآل تنوع بخشیدن به دامنه محصولاتش را آغاز کرد.
monsavon
در دهه ۱۹۳۰ که موهای دکلره مد شده بود، محصولات دکلره لورآل با فروش خوبی مواجه شد. در سال ۱۹۳۳شولر، بنیان گزار لورال، مجله ای برای بانوان به نام "Votre beaute" را منتشر کرد. در همان سال ها اولین شامپو بچه لورآل به بازار عرضه شد و با استقبال چشم گیری مواجه شد. حتی جنگ جهانی دوم نیز نتوانست رشد این شرکت را متوقف کند. در همان دوران لورآل اولین فرکننده شیمیایی خود را به بازار عرضه کرد و همزمان به گسترش خود ادامه داد تا اینکه با پایان جنگ جهانی دوم تیمی متشکل از ۲۵ دانشمند شیمیدان دامنه فعالیت این شرکت را به بریتانیا، آرژانتین و الجزایر نیز گسترش دادند.
monrore
همزمان با رشد سریع جمعیت در سال ۱۹۵۰ و با ورود هنرپیشه های موطلایی مثل مریلین مونرو و ولیگت باردت، لورآل با معرفی محصول روشن کننده ایمدیا، اولین شامپو رنگ کننده (کولورل) که در سال ۱۹۵۵ معرفی شد، بیش از پیش گسترش پیدا کرد.
imedia
سال ۱۹۶۰، سال تحول لورآل بود، هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی در آن زمان نوجوانان گرایش زیا دی به موزیک و مد پیدا کردند و صدها بوتیک و سوپرمارکت، شروع به فروش محصولات زیبایی نمودند. در این سال لورآل فعالیت های تحقیقاتی و تولیدی خود را به شدت افزایش داد و تعداد متخصصین خود را به ۳۰۰ نفر افزایش داد. در سال ۱۹۶۳ مراکز جدید تحقیقاتی تاسیس گردید و لورآل وارد بازار بورس فرانسه شد.
stock
در همین سال لورآل Monsavon را فروخت تا روی فعالیت اصلی اش متمرکز شود. در سال ۱۹۶۴ عطریات جکفات و یکسال بعد نیز برند لانکوم را خریداری کرد تا نقش پررنگ تری در بازار صنایع آرایشی و عطریات داشته باشد.
lancome
گارنیه یک شرکت محصولات مو در همان سال ها به لورآل پیوست. در سال ۱۹۶۹ لورآل، لیندزی اون جونز را استخدام کرد، این دانش آموخته دانشگاه آکسفورد، در سن ۲۵ سالگی، مدیر بخش محصولات عمومی لورآل در بلژیک گردید و در سال ۱۹۸۰ سرپرستی فروش لورآل در آمریکا را به عهده داشت. در سال ۱۹۷۹ کارخانه های جدیدی راه اندازی شد و یک موسسه بین المللی برای تحقیق روی پوست در جنوب فرانسه تاسیس شد. در سال ۱۹۸۸ اون جونز، در سن ۴۲ سالگی مدیر بخش اجرایی لورآل گردید.

برندهای لورآل

لورآل با داشتن بیش از ۱۸برند بین المللی در زیر مجموعه خود تولید همه نوع محصول آرایشی بهداشتی را پوشش می دهد تا به نیازهای مختلف مصرف کننده در سراسر جهان پاسخ دهد.

برندهای لوکس لورآل

Lancôme لانکوم
YSL ایوسن لارن
Giorgio Armani جورجیو آرمانی
Biotherm بایوترم
Cacharel کاشارال
Dieselدیزل
Ralph Laurenرالف لورن
Kiehl's کیلز
The Body Shop بادی شاپ

برندهای کالایی لورآل

L’Oréal Paris لورآل پاریس
Ombrelle
Garnier
Maybelline

برندهای محصولات سالنی و حرفه ای لورآل

L'Oréal Technique
L'Oréal Professionnel, including ARTec and Innate
Kérastase (created by L'Oreal in 1964)

برندهای اکتیو کاسمتیک لورآل

Vichy
La Roche Posay
Inneov
Skinceuticals
Roger&Gallet

لورآل در شبکه های اجتماعی

لورآل ۴۰۰ نفر را استخدام کرده تا برایش در فیسبوک مطلب بنویسند.



package13 2024
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید








linkedin facebook youtube gplus instagram aparat aparat

تمام مطالب این وب سایت با قلم احسان حسنانی نگاشته یا ترجمه شده است. کپی برداری فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است.