فرکننده های مو چیست؟  

فرکننده های مو چیست؟

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: فر کردن موها با از بین بردن پل های گوگردی اسکلت اصلی مو و تشکیل مجدد آن عمل می کند. کاهش، تغییر آرایش و اکسایش سه مرحله اصلی هر فرکننده شیمیایی است.
فرکننده های مو
برای فر کردن مو ابتدا توسط محلولی حاوی یک ماده احیا کننده مانند تیوگلیکولیک اسید (thioglycollic acid) پیوندهای دی سولفید (-S-S-) بین پروتئین های مو را که اسکلت اصلی مو به شمار می رود شکسته و به پیوندهای H-S تبدیل می کنند، مو در این حالت قابلیت فرم گرفتن دارد آن را حول میله فر (roller) می پیچند تا به قطر دلخواه فر بخورد و سپس توسط نوترالیزان (Neutralizer) که محلولی حاوی یک ماده اکسید کننده ( مثل (H2O2 در فرمولاسیون خود است پیوندهای S-S دوباره شکل داده می شود، در این سری از واکنش ها بسیاری از پیوندهای S-S دوباره تشکیل نمی شود و موها آسیب خواهد دید(آسیب هایی مانند کاهش لیپید ، تخریب پروتوئین مو و کاهش مقاومت کششی رشته های مو و … )



• فرکننده های مو

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- بخور = Facial Steam بخور صورت
دستگاهی که با استفاده از اصول حرکت یون ها میزانpH سطح پوست را اندازه می گیرد. بخور صورت 
facial steams
بخور صورت
2- H2O2 = H2O2
h2o2
هیدورژن پروکسید
3- احیا = Recovery بازیابی، ترمیم، احیا
4- مقاومت = Resistance مقاومت

wear resistance = مقاومت در برابر فرسایش

water resistance = مقاومت در برابر آب

combing resistance = مقاومت مو در برابر شانه

natural resistance = مقاومت طبیعی
دستگاه عصبی مرکزی از مغز و نخاع تشکیل شده است.
maximum resistance to electrolytes = مقاومت حداکثری نسبت به الکترولیت ها
5- فر کردن مو = Permanent Waving
6- گلیکولیک اسید = Glycolic Acid گلایکولیک اسید 

thioglycolic acid = تیوگلیکولیک اسید

Glycolic acid is a water-soluble alphahydroxy acid (AHA) made from sugarcane. It is one of the most widely usedAHAs in skincare products. = گلیکولیک اسید یک اسید آلفاهیدروکسی محلول در آب است که از نیشکر ساخته شده. یکی از رایج ترین اسیدهای الفا هیدروکسی در اسکین کر است.
glycolic acid
گلایکولیک اسید
7- ماده اکسید کننده = Oxidizing Agent ماده اکسید کننده
oxidizing agent
ماده اکسید کننده
8- تیوگلیکولیک اسید = Thioglycolic Acid تیوگلیکولیک اسید
9- پیوندهای دی سولفید = Disulfide Bonds پیوندهای دی سولفیدی

strong disulfide bonds = پیوندهای دی سولفیدی قوی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید