غیر محرک = non-irritant  

غیر محرک = non-irritant

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه غیر محرک، Non-Irritant می باشد.

غیر محرک چیست؟


غیر محرک = Non-Irritant
non-irritant = غیر محرک

LAURYL GLUCOSIDE — A surfactant and foaming agent naturally derived from coconut/beet sugar. It has excellent lathering capabilities and conditioning properties, and is very gentle on the hair and skin. It can be used alongside other glucosides to enhance the foam and increase the conditioning action of a product. Because it is a non-irritant, it is often used in preparations for sensitive skin and scalp. (INCI dictionary)


واژه «غیر محرک» در مقالات سایت احسان حسنانی

واژه «غیر محرک» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


LAURYL GLUCOSIDE — A surfactant and foaming agent naturally derived from coconut/beet sugar. It has excellent lathering capabilities and conditioning properties, and is very gentle on the hair and skin. It can be used alongside other glucosides to enhance the foam and increase the conditioning action of a product. Because it is a non-irritant, it is often used in preparations for sensitive skin and scalp. (INCI dictionary)



safi ingredients webinar2
وبینار ترکیب شناسی محصولات صافی و احیای مو در تاریخ 5 شهریور 1400 برگزار می شود. برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلمه صافی را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال بفرمایید

dvd10
پکیج آموزشی در حال حاضر شامل ده عنوان دی وی دی است که پیشنهاد می شود با ترتیبی که شماره گذاری شده استفاده شود. برای اطلاعات بیشتر کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید