سنجد تلخ = Sea Buckthorn سنجد  

سنجد تلخ = Sea Buckthorn سنجد

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سنجد تلخ، Sea Buckthorn می باشد.

سنجد تلخ چیست؟


سنجد تلخ = Sea Buckthorn
Sea Buckthorn, Hippophae rhamnoides = سنجد تلخ، غاسول رومی


واژه «سنجد تلخ» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn

گیاه سنجد تلخ یا به انگلیسی Sea Buckthorn با نام علمی Hippophae rhamnoides یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لومن


 عصاره سنجد تلخ قطبی (Buckthorn) : محصولات پریمیوم بیوتی لومن
مشاهده مطلب

گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn

گیاه سنجد تلخ یا به انگلیسی Sea Buckthorn با نام علمی Hippophae rhamnoides یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn از واژه سنجد استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لومن

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی لومن از واژه سنجد استفاده شده است.
عصاره سنجد تلخ قطبی (Buckthorn) : محصولات پریمیوم بیوتی لومن
مشاهده مطلب

واژه «سنجد تلخ» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


Sea Buckthorn Oil – Hippophae rhamnoides (INCI dictionary)
SEA BUCKTHORN OIL: Rich in omega 3, 6, 7 and 9, oil from this incredible plant replaces moisture lost due to environmental insults and aging. Skin's natural lipid barrier is restored and protected. Skin's texture is improved. Overall, skin's health is greatly improved. Used in CSRx Facial Cleansing Oil and Firming Densifier Active Treatment Moisturizer. (cellularskinrx.com)


senjed talkh, The name sea buckthorn may be hyphenated to avoid confusion with the buckthorns. It is also referred to as sandthorn, sallowthorn, or seaberr
 سنجد تلخ

راز جوانی


تخفیف 50 هزار تومانی به مناسبت سال نو، فقط تا 20 فروردین 97
450 هزار تومان به جای 500 هزار تومان
برای استفاده از تخفیف ثبت نام پیش هنگام، هرچه سریعتر اقدام کنید
اطلاعات بیشتر و ثبت نام

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید