عصاره مخمر نان  

عصاره مخمر نان



چکیده: حاوی پلی ساکارید ارزشمند بتاگلوکان، تحریک کننده فیبروبلاست برای سنتز کلاژن بیشتر و دارای خاصیت آنتی اکسیدان
Saccharomyces Cerevisiae Extract

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 - پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان (بتاگلوکان): مخمر نان یا ساکرومایسیس سرویسیه همان میکروارگانیسمی است که در نانوایی استفاده می شود و موجب پف کردن نان می شود. در درون دیوار سلولی این مخمر، پلی ساکارید با ارزشی به نام بتاگلوکان وجود دارد که استخراج و استفاده از آن در محصولات آرایشی موجب تحریک فیبروبلاستها و افزایش سنتز کلاژن می گردد. بتاگلوکان علاوه بر افزایش سنتز کلاژن، به علت برخورداری از خاصیت آنتی اکسیدانی یک ملکول محافظ محسوب شده و بنابراین در محصولات آرایشی ضدپیری جایگاه ویژه ای دارد. ترکیب پتنت شده ای متشکل از جینکوبیلوبا و بتاگلوکان در مرطوب کننده های آنتی فتیگ RoC استفاده شده است.
مشاهده مطلب

هیدروکورتیزون در محصولات آرایشی بهداشتی

هیدروکورتیزون هورمونی است که توسط غدد فوق کلیوی ترشح می شود. این هورمون استروئیدی خاصیت ضدالتهابی دارد و به عنوان دارو استفاده می شود. مشابه این دارو، پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان هستند که برای مصرف آرایشی بهداشتی کاربرد دارند.
 پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان (ساکرومایسیس سرویسیه) در زمینه کاهش التهابات، قدرتمند عمل نموده و رقیب هیدروکورتیزون به شمار می روند. ضمن اینکه می توان آنها را با خیال راحت و بدون داشتن نگرانی در مورد داروهای استروئیدی آن را در محصولات آرایشی استفاده نمود. یادآوری: هیدروکورتیزون یک هورمون استروئیدی است و عوارض جانبی زیادی دارد، اما پلی ساکارید به دست آمده از مخمر نان کاملاً طبیعی و بسیار خالص است.
مشاهده مطلب

Saccharomyces lancom
عصاره مخمر نان در کرم لانکوم

• Baker'S Yeast
• مخمر نان
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید