آیا می توان از گلاب به جای تونر استفاده کرد؟  

آیا می توان از گلاب به جای تونر استفاده کرد؟

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: تونرها با هدف پاکسازی عمقی پوست طراحی شده اند. در واقع کاری را که شوینده های معمولی نتوانسته اند انجام دهند، یعنی پاکسازی منافذ پوست و خارج کردن بقایای آرایش و کرم ضدآفتاب از داخل منافذ پوست، با استفاده از تونر انجام میشود. متاسفانه گلاب در این زمینه کاری نمی تواند انجام دهد. گلاب های غیرصنعتی که یک سال از تاریخ تولیدشان نگذشته برای اسپری کردن روی پوست مناسب هستند. بوی گلاب را برخی دوست دارند. گلاب واقعی کمی اسیدی است که برای پوست مفید می باشد. آغشته کردن پدهای پنبه ای به گلاب و مالیدن آنها به صورت بعد از شستشوی اولیه، اگرچه کار تونر را نمی کند، اما در کل مفید است. برخی افراد به تجربه دیده اند که گلاب باعث لک شدن پوست می شود، اما چنین چیزی صحت ندارد. اگرچه استفاده از گلاب های صنعتی که تاریخ مصرف شان گذششته باشد می تواند باعث التهاب پوست و نهایتا بروز لک شود.
گلاب به جای تونر
گلاب از تقطیر گل ها به دست می آید ( تقطیر با آب ) و قسمت اعظم آن، آب مقطر است. بنابراین چیزی برای پاکسازی عمقی پوست ندارد.
در این مقاله با انجام یک آزمایش قصد داریم اثر گلاب را با تونر مقایسه کنیم.

golab test
همراه اقا میلاد در حال تست مقایسه گلاب و تونر
از همکارم آقا میلاد خواستم که به صورتش ضدآفتاب رنگی بزند و بعد از چند ساعت پوست را با شوینده معمولی بشوید. بعد از آبکشی و خشک کردن پوست با دستمال کاغذی مراحل زیر را انجام می دهیم:
یک طرف صورت را با پد آغشته به گلاب پاک می کنیم و طرف دیگر را با پد آغشته به تونر
مقدار رنگدانه ای که به پد آغشته به گلاب جذب شده را با مقدار رنگدانه ای که به پد آغشته به تونر جذب شده است مقایسه می کنیم.
آن طرف که با گلاب پاک شده تقریبا رنگدانه ای از داخل منافذ پوست جذب نکرده است اما آن طرف که با تونر جذب شده است مقدار قابل توجهی رنگدانه جذب کرده است. بنابراین از نظر پاکسازی تکمیلی، گلاب نمی تواند کار تونر را انجام دهد. چون در داخل گلاب برخلاف تونر، حلال وجود ندارد.

golab test result
نتیجه تست مقایسه گلاب و تونر

مزایای گلاب نسبت به تونر

طراوت بخش است و برخی بوی گلاب را دوست دارند.
پ هاش کمی اسیدی دارد و می تواند تنظیم کننده پ هاش پوست باشد.

معایب گلاب نسبت به تونر

گلاب برخلاف تونر حاوی حلال نیست و نمی تواند پاکسازی تکمیلی را انجام دهد.
گلاب اگر در بطری های پلاستیکی بسته بندی شده باشد ممکن است در اثر مواجهه با آفتاب آلوده به مواد سمی شود
گلاب اگر بیش از یک سال نگهداری شده باشد ممکن است فاسد شده باشد
گلاب اگر آلوده و فاسد شده باشد ممکن است باعث لک شدن صورت شود.

تونر و گلاب
آیا می توان از گلاب به جای تونر استفاده کرد؟


• گلاب به جای تونر

make creams

lift3

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- مواجهه = Exposure مواجهه، در معرض قرار گرفتن، در تماس قرار گرفتن

Exposure time = زمان تماس، زمان مواجهه

exposure to toxic chemicals = مواجهه با مواد شیمیایی

overexposure = مواجهه بیش از حد


تلفظ exposure to toxic chemicals ↓
2- گلاب = Rosewater
3- منافذ = Pores
pores, openings of hair follicles = منافذ پوستی، دهانه های فولیکول

physical enlargement of pores = افزایش سایز فیزیکی منافذ

conspicuous pores = منافذ مشخص پوست 

small pores = منافذ ریز


تلفظ pores ↓


تلفظ when skin is oily facial pores look larger ↓
4- خشک کردن = Drying
blow-drying = خشک کردن مو با سشوار 
خشک کردن


تلفظ blow-drying ↓
5- طراوت بخش = Skin Freshner لوسیون شاداب کننده پوست 
6- دانه ای = Granular دانه ای
7- تونر = Toner تونر
8- بعد از آبکشی = After Rinse محصول آرایشی بهداشتی که برای آبکشی موها بعد از آرایش مو یا به کار بردن محصولات خاص استفاده می شود. 
9- تقطیر با آب = Water Distillation
10- آب مقطر = Distilled Water
11- پاکسازی عمقی = Deep Cleansing
12- ضدآفتاب رنگی = Tinted Sunscreen
13- دستمال کاغذی = Tissue Paper
14- حلال = Solvent
solvent extraction, Liquid–liquid extraction also known as solvent extraction and partitioning, is a method to separate compounds based on their relative solubilities in two different immiscible liquids, usually water and an organic solvent. = استخراج با حلال یا استخراج مایع مایع که به آن پارتیشنینگ نیز می گویند، روشی برای جداسازی ترکیبات بر مبنای حلالیت نسبی آن ها به دو فاز مایع غیر قابل امتزاج (معمولا آب و فاز حلال ارگانیک) می باشد

residual solvents = حلال باقیمانده

ABSOLUTE, Highly concentrated perfume ingredient obtained by the alcohol extraction of the concrete. The concrete is obtained by the solvent extract of the plant material. = ابسولوت به ماده عطری بسیار غلیظ می‌گویند كه با استخراج الكلی كانكریت­ها به دست می‌آید. كانكریت با روش استخراج با حلال از گیاهان به دست می‌آید.

CONCRETE, Solid waxy substance obtained by the solvent extraction of plant material, e.g., flowers, bark, leaves, etc. The absolute is obtained by alcohol extraction of the concrete. = كانكریت: ماده مومی شكل جامد كه با روش استخراج با حلال از مواد گیاهی مثل گلها، ساقه و برگ درختان به دست می آید. ابسولوت از استخراج الكلی كانكریت ها به دست می آید.

EXTRACTION, Extraction with volatile solvents is the most effective and commonly used method to obtain essences. = استخراج: استخراج با حلال های فرّار موثرترین و رایج ترین روش به دست آوردن گیاهان است.

EXTRACTS, Concentrated perfume or flower products obtained through the process of extraction using volatile solvents. = عصاره: محصولات حاصل از استخراج با حلالهای فرّار كه تغلیظ شده است.


تلفظ solvent extraction ↓


تلفظ solvent extraction2 ↓
15- تنظیم کننده پ هاش = pH adjuster تنظیم کننده pH
16- لک شدن = Hyperpigmentation هایپرپیگمنتاسیون، عارضه بی خطر پوستی که در آن بخش هایی از پوست تیره تر از بخش های دیگر است، تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست، تیرگی پوست، لک پوست
هایپرپیگمنتیشن


تلفظ hyperpigmentation ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید