مالیک اسید = Malic acid  

مالیک اسید = Malic acid

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مالیک اسید، Malic Acid می باشد.

مالیک اسید چیست؟


مالیک اسید = Malic Acid
Malic acid, Maleic acid = مالیک اسید، مالئیک اسید، یکی از اسیدهای میوه ای مشتق از سیب


واژه «مالیک اسید» در مقالات سایت احسان حسنانی

اسیدهای آلفا هیدروکسی در محصولات آرایشی بهداشتی

اسیدهای آلفا هیدروکسی دسته ای از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که روی اتم کربن آلفای آنها، یک گروه هیدروکسیل نشسته است. کربن آلفا به اتم کربن مجاور با گروه کربوکسیل گفته می شود.
 آلفا هیدروکسی اسیدها همچنین از جمله مواد جاذب الرطوبه می باشند اسیدهای آلفا هیدروکسی معمولا با غلظت 30 تا 70 و اسیدیته 2 تا 3.5 در لایه برداری شیمیایی استفاده می شوند. آشنایی با اسیدهای میوه ای گلیکولیک اسید رایجترین و ساده ترین اسید آلفا هیدروکسی است. لاکتیک اسید، سیتریک اسید و مالئیک اسید از دیگر اسیدهای آلفاهیدروکسی می باشند. از بین این مواد می توان به لاکتیک اسید و گلایکولیک اسید اشاره نمود. از جمله سایر آلفا هیدروکسی اسیدها، مالیک اسید موجود در انواع سیب، سیتریک اسید مشتق از میوه های ترش و تارتاریک اسید موجود در انواع انگور اشاره نمود. اسیدهای آلفاهیدروکسی از کجا می آیند؟ - اسید گلیکولیک: از نیشکر
مشاهده مطلب

اسیدهای میوه ای چه ربطی به میوه دارند

اسیدهای میوه ای نام دیگریست که به اسیدهای آلفا هیدروکسی اطلاق می شود. گلایکولیک اسید که از نیشکر به دست می آید، رایجترین، پرمصرف ترین و پرنفوذ ترین اسید میوه ای می باشد. لاکتیک، مالیک، تارتاریک و سیتریک اسید که از شیر، سیب، انگور و مرکبات به دست می آیند، از دیگر انواع اسیدهای میوه ای می باشند.
 مالیک اسید مشتق از سیب
مشاهده مطلب

واژه «مالیک اسید» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


HEDERA HELIX — Ivy. Antifungal often found in massage lotions and anticellulite preparations for its skin-toning and firming prop- er ties. Contains malic acid, a natural fruit acid that encourages skin cell turnover. (See also Fruit Acids.) Also used in shampoos and hair products for dandruff and other scalp problems. Contains saponins. (INCI dictionary)
PYRUS MALUS — Apple Oil. Extracted from the peel of apples and combined with the juice from the pulp. Contains malic acid, an antioxidant and natural pH adjuster. Has a pleasant fragrance. (INCI dictionary)



sunme
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید