اندیس شکست = Refractive index refractive index  

اندیس شکست = Refractive index refractive index

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اندیس شکست، Refractive Index می باشد.

اندیس شکست چیست؟


اندیس شکست = Refractive Index
refractive index = ضریب شکست، اندیس شکست، عددی که از حاصل تقسیم سرعت نور در یک ماده به سرعت نور در خلأ به دست می آید.


واژه «اندیس شکست» در مقالات سایت احسان حسنانی

اسانس روغنی لاواند

اسانس روغنی لاواند معمولاً از سرشاخه های گلدار گیاه و با روش تقطیر جداسازی می شود. 
 اندیس شکست (Refractivr Index) بین تا در درجه سانتی گراد.
مشاهده مطلب

واژه «اندیس شکست» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی




active webinar1
وبینار اکتیوشناسی (آشنایی با مواد موثره آرایشی بهداشتی)

9dvd
پکیج کامل آموزش های مراقبت از پوست: کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی تصویر کلیک کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید