زینک PCA = Zinc PCA  

زینک PCA = Zinc PCA

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه زینک PCA، Zinc Pca می باشد.

زینک PCA چیست؟


زینک PCA = Zinc Pca
Zn-PCA, Zinc PCA, zinc salt of Pyrrolidone Carboxylic Acid = نمک روی یا زینکِ پیرولیدون کربوکسیلیک اسید که به عنوان ماده نرم کننده در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود، زینک PCA ، زینک پی سی اِی


واژه «زینک PCA» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با شوره سر

0
 مواد شيمايي را من (احسان حسناني) به دو دسته قوي و ضعيف تقسيم بندي كرده ام. از مواد شيميايي قوي مي توان به زينك پيريتيون اشاره كرد. زينك پيريتيون و پيروكتون اولامين را يج ترين تركيبات ضد شوره هستند. مخصوصا زینک پریتیون خیلی رایج است. روی شامپو ها به اختصار ZPT هم نوشته شده است. شامپوهای ضدشوره اویدرم (هم اکتوزینک هو هم سیکلوزینک) هر دو زینک پریتیون دارند. مدیلن یک شامپوی ضدشوره برای موهای چرب دارد که هردو دارای دو درصد زینک پرینتوین می باشد. توجه داشته باشید که زینک پریتیون با زینک PCA فرق دارد. شامپو ضدشوره مدیلن برای موهای خشک هم دو در صد زینک پریتیون دارد. فولیکا یک کرم ضد شوره داردکه حاوی کمپلکس زنیک پریتیون و پیروکتون اولامین است. شامپوی ضدشوره فولیکا محصول شوره وپوست سر چرب داری پیروکتون اولامین درکنار ایکتیول و اسید سالیسیلیک است.
مشاهده مطلب

واژه «زینک PCA» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



zinc PCA as astringent and antimicrobial
 زینک PCA به عنوان ماده قابض و ضدمیکروبی در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. زینک PCA، نمک روی پیرولیدون کربوکسیلیک اسید می باشد.
منبع: ulprospector
zinc pca formula
 ساختار شیمیایی زینک PCA را در این شکل مشاهده می کنید.
zinc PCA in acne products
 زینک PCA به عنوان ترکیب تنظیم کننده غدد سباسه و تنظیم کننده ترشح چربی در محصولات آنتی آکنه استفاده می شود. در محصول فوق، عصاره زنبق نیز استفاده شده است.
منبع: Laboratorios Babé

راز جوانی


تخفیف 50 هزار تومانی به مناسبت سال نو، فقط تا 20 فروردین 97
450 هزار تومان به جای 500 هزار تومان
برای استفاده از تخفیف ثبت نام پیش هنگام، هرچه سریعتر اقدام کنید
اطلاعات بیشتر و ثبت نام

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید