روغن اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی 

روغن اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: از فشردن دانه های گیاه اوناگر، روغنی به دست می آید که 7 تا 10 درصد گامالینولنیک اسید دارد. روغن اوناگر ترکیب اصلی محصولات اوناگرین می باشد.
از فشردن دانه های گیاه اوناگر در دمای معمولی، روغنی سرشار از اسیدهای چرب ضروری (حاوی ۷۰ درصد لینولئیک اسید و ۷ تا ۱۰ درصد گاما لینولنیک اسید ) به دست می آید. اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن اوناگر، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از هدر رفت رطوبت پوست داشته و به صورت طبیعی لایه سدی پوست را ترمیم می نماید.

روغن اناگر
روغن اناگر

مزایای روغن اوناگر:

• با محدود کردن هدررفت آب پوست، پوست را مرطوب نگه می دارد.
• ارتباطات بین سلولی را که برای طول عمر سلولها امری حیاتی است تقویت می نماید.
• نوسازی کلاژن های درم را تحریک می نماید.
• تعادل پوست را بازیابی نموده و توان پوست برای دفاع از خود در برابر عوامل آسیب رسان محیط را افزایش می دهد.

دانه های این گیاه حدود ۲۰ درصد روغن دارند که به روغن گل مغربی یا روغن اناگر معروف است.

کاربردهای روغن اناگر

• رفع التهاب پوست anti-inflammatory property
• ترمیم کننده پوست regenerating property
• مرطوب کننده پوست moisturizing property
• محافظت از پوست protecting property
• پیشگیری از پیری پوست prevent skin ageing


• روغن اناگر

مطلب قبلی: امولینت

مطلب بعدی: لیپیدها

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- پیری پوست = Skin Explants
human skin explants = اکسپلانت های پوست انسان
اکسپلانت های پوستی
2- نوسازی = Renewal
cell renewal = نوسازی سلولی
نوسازی

skin renewal = نوسازی پوست

tissue renewal = نوسازی بافت
3- بازیابی = Restore بازیابی

restores the lipid matrix = بازیابی ماتریس لیپیدی
4- لینولئیک اسید = Linoleic Acid لینولئیک اسید
اسید چرب غیراشباع چندگانه موجود در دانه بزرک و روغن های دیگر
5- فشردن = Expression اسانس گیری با روش فشردن 

gene expression = بیان ژن
مثلاً هایدراپورین بیان ژن آکواپورین 3 را کاهش می دهد. بیان ژن با استفاده از دستگاه PCR که از ابزارهای قدرتمند بیوتکنولوژی است اندازه گیری می شود. این روش در آزمایشات اثربخشی هایدراپورین، اکتیو آرایشی استفاده شده است.
Interleurkin-8 (IL-8) expression = تولید اینترلوکین هشت
6- گل مغربی = Evening Primrose
Evening Primrose, Oenothera biennis = گل مغربی، اناگر

evening primrose oil = روغن اوناگر، روغن گل مغربی
7- طول عمر سلول = Longevity طول عمر سلول

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید