هیالورونیک اسید  

هیالورونیک اسید



چکیده: نوعی گلایکوزآمینوگلایکن، یکی از مواد زمینه ای بافت همبند پوست، قوی ترین ماده جذب کننده رطوبت، مرطوب کننده پوست، مغذی، موثر در بهبود زخم
sodium hyaluronate
هایلیورانیک اسید یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده دِرم (لایه میانی پوست) می باشد. هایلیورانیک اسید یک ژل کلوئیدی ظاهراً بی شکل است که فضای بین سلول ها و فیبرها را در دِرم پر می کند. هایلیورانیک اسید هم به صورت متصل با کمپلکس های پروتوئینی و هم آزادانه به فرم نمک سدیمی در پوست یافت می شود. هایلیورانیک اسید یکی از مدیوم های اصلی رطوبت رسانی درم می باشد. ملکول های آب به تعداد زیاد در اطراف ملکول های هایلیورانیک اسید جمع شده و با آن اتصال برقرار می کنند و تشکیل توده می دهند. هرچه هایلیورانیک اسید بیشتر پلیمریزه شده باشد، ظرفیت اتصال آن به آب بیشتر است.

وقتی محلولهای سدیم هایلیورانات بر روی پوست مالیده شوند، یک لایه آب پوشیده ویسکوالاستیک اطراف پوست تشکیل می شود. این لایه ها، درست به همان شکلی که هایلیورانیک اسید موجود در ماتریکس درون سلولی دِرم (میان پوست) موجب تثبیت آب در آن ناحیه می شود، آب را در خود نگه می دارند. این لایه های غیر سدی سرعت تبخیر آب از سطح پوست را کاهش می دهند، ضمن اینکه مانع از انجام تبادلات گازی نیز نمی شوند. حضور این لایه ها در سطح پوست موجب بهبود احساس پوستی می شوند. به عبارت دیگر موجب می شوند که پوست نرم تر و هموارتر به نظر برسد.
هیالورونیک اسید یک ماده پلی ساکاریدی است که به طور طبیعی در بدن انسان (در پوست و در مفاصل) یافت می شود و یکی از ترکیبات مهم تشکیل دهنده ماتریس پوست است.
HA
"شاید بتوان آن را یکی از قدرتمندترین مرطوب کننده ها و محافظت کننده های طبیعی پوست به شمار آورد. ماده ایست که هر روز در بدن تولید می شود. مفاصل را در برابر آسیب دیدگی محافظت می کند. نوسازی سلولی را تحریک می کند تا زخمها ترمیم شوند. قادر است آب بسیار زیادی را جذب نماید. این ملکول فوق العاده هیالورونیک اسید نام دارد."
عکس و نقل از Vocoterra Blog

نقش هیالورونیک اسید طبیعی در پوست

اسید هیالورونیک عمده ترین جزء تشکیل دهنده ماتریس پوست است. نگهداری رطوبت، افزایش ویسکوزیته و کاهش روانی مایع خارج سلولی، کمک به ترمیم زخمها، تنظیم حرکت و تکثیر سلولها و تنظیم پاسخ های التهابی از عملکردهای شناخته شده اسید هیالورونیک در ماتریس پوست می باشد. علاوه بر ماتریس پوست، بخشی از اسید هیالورونیک پوست نیز در اپیدرم (بخش فوقانی پوست) قرارگرفته است که نقش مهمی در نگهداری رطوبت و نرمی پوست دارد. هیالورونیک اسید یک ویژگی جادویی داردکه آن را برای استفاده در کرمهای ضدچروک ایده آل ساخته است: این ماده می تواند ۱۰۰۰ برابر وزن خود آب جذب کند! بنابراین استفاده از آن در کرم های مرطوب کننده و ضدچروک بسیار مفید است چرا که علاوه بر نگهداری آب پوست، می تواند در سطح پوست پف کرده و چروکها را به طورت موقتی از بین ببرد.
تزریق ژل
برای اصلاح فرم طبیعی حتما و حتما می بایست از ژل های معتبر استفاده کرد. معتبرترین ژل های هیالورونیک اسید ساخت کشورهای اروپایی می باشد. به دلیل اندکی تفاوت قیمت، سلامت و زیبایی خود را تهدید نکنید!
منبع: صفحه اینستاگرام دکتر گیتا مجیدزاده (با کسب اجازه از ایشان)
Instagram: dr.majidzadeh
website: drmajidzadeh.com
اثرات فیزیولوژیکی هیالورونیک اسید تا حد زیادی وابسته به طول زنجیره (اندازه ملکولی) آن است. هیالورونیک اسیدهای سنگین و متوسط به داخل پوست نفوذ نمی کنند. بنابراین استفاده از آنها در ترکیبات موضعی (مثل کرم ها) بی فایده است. هیالورونیک اسیدهای سنگین و متوسط با تکنیک های مناسب توسط پزشکانی که در این زمینه مهارت کافی دارند به داخل پوست تزریق می شوند. تزریق زیرپوستی هیالورونیک اسید برای نواحی دینامیک چهره مثل خط اخم بین دو ابرو و گوشه داخلی چشم (خطوط پنجه کلاغی) که مرتب منقبض و منبسط می شوند انتخاب مناسبی نیست. برای این نواحی تزریق بوتاکس (4) مناسبتر است.

استفاده از هیالورونیک اسید در محصولات آرایشی بهداشتی

هیالورونیک اسید سبک اما به عنوان یکی از ترکیبات اصلی کرم های مرطوب کننده و ضد چروک راه خود را به دنیای آرایشی و بهداشتی باز نموده است. اگر به اجزاء درج شده در برچسب کرم های ضد پیری و ضدچروک دقت کنید، نام هیالورونیک اسید هیدرولیز شده را احتمالاً خواهید یافت که منظور همان هیالورونیک اسید سبک است. البته توجه داشته باشید که هیالورونیک اسید موضعی بیشتر یک مرطوب کننده است تا ترکیبی که به لایه درم نفوذ نموده و به بازسازی ماتریس کمک می کند.

چند نکته برای استفاده از هیالورونیک اسید در فرمولاسیون کرم ها

ترکیباتی هستند که تولید کنندگانشان ادعا می کنند با تحریک فیبروبلاسیتها ساخت هیالورونیک اسید طبیعی پوست را افزایش می دهند. برخی از این ترکیبات عبارتند از:
عصاره آلتروموناس (نام تجاری: اگزوهاش) (5)
عصاره سمبوکوس نیگرا (نام تجاری: نیبای) (6)
در برخی ترکیبات نیز خود هیالورونیک اسید، به عنوان یک مرطوب کننده پلیمری لایه ساز استفاده شده که موجب تثبیت آب در اپیدرم شده و سرعت تبخیر آب از سطح پوست را کاهش می دهد. به عنوان مثال می توان موارد زیر را نام برد:
هیدروکسان (مخلوطی از گلیسیرین، سوربیتول، پروپیلن گلیکول، سدیم هیالورونات و دپنتنول)
هیدروکسان سی.اچ (مخلوطی از گلیسیرین، سوربیتول، پروپیلن گلیکول، سدیم هیالورونات و دپنتنول و کایتین(7))
هیالورونیک اسید اگر به تنهایی و به شکل حفاظت نشده در فرمولاسیون استفاده شود در اثر وزش باد به سرعت تبخیر شده و اثربخشی خود را از دست می دهد. شرکت ژاپنی ایکدا (8) هیالورونیک اسید را در یک پودر سیلیکای کروی (9) پخش نموده تا هیالورونیک اسید را به آرامی و به شکل کنترل شده روی پوست پخش کند.
Technical words:
1- Hyaluronic Acid
2- Extracellular Matrix
3- Fibroblast
4- Botox
5- Alteromonas Exopolysacharide Extract (Exo-H)
6- Sambucus Nigra (Nibi)
7- Chitin, 8-Ikeda, 9- Spherica Silica Powder

آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول


 نقش هیالورونیک اسید پر کردن چروک ها و رطوبت رسانی پوست است.
 کرم دور چشم کوهِرِنس لیراک پاریس این کرم با برخورداری از بافتی عاری از چربی و بدون اسانس به لطف برخورداری از فرمولاسیونی جامع شامل توکوفرول (ویتامین E)، دی پالمیتوئیل هیدروکسی پرولین (ماده افزایش دهنده سنتز کلاژنIII)، رتینول (ویتامین A)، سدیم اسکوربات (ویتامین Cهیالورونیک اسید (مرطوب کننده قوی)، مواد ترمیم کننده بافت (ederline : عصاره سیب) و ماده ضد پف (عصاره جلبکِ Cyclotella) محصول مناسبی برای کل ناحیه دور چشم مناسب سنین بالای سال است.
مشاهده مطلب

ماتریس پوست

ماتریس برون سلولی یا ماده زمینه ای درم، بافتی است که سلولها را به هم پیوند می دهد.
 •  رتیکولین (فیبرهای مشبک) که ترکیبی از فیبرونکتین و کلاژن III است. ماتریس پوست چیست؟ ماتریس پوست (2) ماده ژل مانندی است که سلولهای اصلی بخش میانی پوست (فیبروبلاستها) در درون آن قرار گرفته اند. در ماتریس سلول علاوه بر هیالورونیک اسید، کلاژن و الاستین نیز وجود دارند. نکته: کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید همگی توسط فیبروبلاستها (3) سنتز شده و پس از سنتز، از فیبروبلاست خارج شده و وارد ماتریس پوست می شوند.
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 - پپتیدهای بیومیمتیک که به تقلید از ملکولهای بیولوژیکی بدن مثل فاکتورهای رشد ساخته شده اند. در محصولات سری رینکل کورکشن RoC، یکی از این پپتیدها به نام پالمیتوئیل اولیگوپپتید به کار رفته است که با تحریک فیبروبلاستهای درم، سنتز کلاژن و هیالورونیک اسید را افزایش می دهد. رتینول و هیالورونیک اسید مصنوعی از دیگر مواد موثره محصولات سری رینکل کورکشن RoC است که درجای دیگری درموردشان بیشتر توضیح داده خواهد شد.
مشاهده مطلب

معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین

محصولات اناگرین در کشور فرانسه تولید می شوند. مالکیت این برند در سالهای اخیر چندین بار دست به دست شده و هر بار بسته بندی آن تغییرات زیادی نموده است.
مشاهده مطلب

معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: اکولاژن اریفلیم

اکلاژن اریف لیم مجموعه ای از سه پپتید انرژی زا، پپتید کلاژن و وپپتید آنتی اکسیدان است.
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوکراتین

محصولات فیتوکراتین فیتو برای ترمیم موهای آسیب دیده و موخره ساخته شده اند.  این مطلب از سایت اصلی فیتو، توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 استخراج پروتئینهای مورد نیاز مو از گیاهانی مثل گندم، ذرت و سویا و تزریق آنها به داخل تارهای مو 2- کراتوفیلر: تامین رطوبت از درون با هیالورونیک اسید در تکنولوژی کراتوفیلر برای حفظ رطوبت موی خیلی خشک و آسیب دیده از هیالورونیک اسید استفاده شده است. هیالورونیک اسید ماده ای است بسیار جاذب الرطوبه که قادر است به میزان 1000 برابر وزن خود آب جذب نماید! هیالورونیک اسید، در کنار پروتئینهای گیاهی یاد شده، به درون کورتکس مو تزریق شده و مو را از درون رطوبت رسانی می نمایند.
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: شامپو فیتو کراتین

شامپوهای فیتوکراتین برای پاکسازی و شستشوی موهای آسیب دیده و خیلی خشک طراحی شده است.  این مطلب از سایت اصلی فیتو، توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 شامپو فیتوکراتین شامپوی فیتوکراتین علاوه بر برخورداری از مواد پاک کننده ملایم، حاوی پروتئینهای گیاهی کراتوفیلر است که به داخل مو نفوذ نموده و کراتین های مو را از درون ترمیم می کند. ماده جاذب الرطوبه قدرتمندی به نام هیالورونیک اسید در این شامپو وجود دارد که موجب حفظ رطوبت در درون مو می گردد. شامپوهای فیتوکرایتن همچنین از سرامیدهای گیاهی برخوردارند که با پرکردن خلل و فرج ایجاد شده بر روی سطح پولک های موی آسیب دیده، مو را از بیرون ترمیم می نمایند. عصاره انار سطح موها را با یک لایه آنتی اکسیدانی پوشانده و موجب حفاظت مو از گزند رادیکالهای آزاد می شود.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: تزریق ژل

یکی از راهکارهای کاهش چین و چروک ها و خطوط اطراف لب و پیشانی، تزریق ژل هیالورونیک اسید است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی Avene

اَون(Avene) برندی است از شرکت خارجی Pierre Fabre کشور فرانسه 
 مواد موثره اون Avene سوکرالیفت، اسکوالن، اسپری آب معدنی اون حاوی طیف وسیعی از عناصر پایه (زینک، سلنیوم، مس، لیتیم، منگنز، استرونتیوم)، هیالورونیک اسید، دکستران سولفات، کلد کرم اون، تیتانیوم دی اکساید، سوکرالیفت، صمغ گوار، ساپونین برگرفته از گیاه راسکوس، زینک گلوکونات، آلفابیزابولول بابونه، سوکرالیفت میکرونایز شده (موجود در کرم سیکالفیت اون)، سولفات مس و روی، رتین آلدهید (موجود در محصولات ضد پیری ایستیال و الواژ اون)، اسکوالن، میکا موجود در محصولات کوورانس اون
 H.A.F: تحریک ساخت هیالورونیک اسید طبیعی در پوست، این ترکیب به همراه رتین آلدهید برای ایجاد اثر هم افزایی استفاده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اوسرین

اوسرین برند آلمانی و از محصولات شرکت بایرزدرف می باشد که بیش از ۱۲۰ سال قدمت دارد.
 اوسرین برند آلمانی و از محصولات شرکت بایرزدرف می باشد که بیش از سال قدمت دارد. ضدچروک های صورت اوسرین برای انواع پوست ها، کرم ها و فلوئیدهای مختلفی برای جلوگیری از پیدایش چروک ها و همچنین رفع چروک های پوست عرضه نموده است. هیالورون فیلر گروهی از این محصولات است که شامل فلوئید روز برای پوست نرمال و چرب، کرم ضدچروک برای پوست های خشک و کرم ضد چروک شب و کرم دور چشم می باشد. همه محصولات هیالورون فیلر به جز کرم دور چشم دارای SPF مساوی با می باشند. ماده مؤثره هیالورون فیلر همانطور که از نامش مشخص است، اسید هیالورونیک است که از ترکیبات اصلی بافت همبند پوست می باشد. هیالورونیک اسید رطوبت پوست را باز گردانده و چین و چروک های پوست را به طور واضح کاهش می دهد. ساپونین از دیگر ترکیبات مؤثره این محصولات است که تولید هیالورونیک اسید را در لایه های عمقی پوست تحریک نموده و افزایش می دهد. دنسی فایر روز، شب و دور چشم کرم های لیفتینگ برند اوسرین هستند. پوست حساس و دهیدراته کرم های مرطوب کننده روز در سه نوع سبک، غنی و محافظ و همچنین کرم دور چشم که همگی با نام آکواپورین عرضه می شوند، محصولات پوست حساس و دهیدراته برند اوسرین می باشند. آکواپورین کانالهای مولکولی از جنس پروتئین هستند که آب را از یک سلول به سلول دیگر منتقل می کنند. با فعالسازی شبکه آکواپورین، توزیع رطوبت به طور قابل ملاحظه ای در پوست افزایش می یابد. کشف آکواپورین ها منجر به دریافت جایزه نوبل در سال 2003 توسط کاشف آن شد. در کرم های آکواپورین برند اوسرین ماده ای به اسم گلوکو گلیسرول وجود دارد که توسط یک نوع جلبک سبز آبی تولید می شود. این ماده در ساماندهی تراکم ژن آکواپورین 3 در سلول های پوست مؤثر است و تعداد کانالهای آکواپورین را در پوست افزایش می دهد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی نیوآ


 ترکیبات و مواد مؤثره نیوآ: هیالورونیک اسید که در پوست باعث لیفتینگ و کشسانی می شود.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
 استیل گلوکز آمین یک قند آمینو اسیدی که جزء اساسی موکوپلی ساکاریدها و هیالورونیک اسید می باشد.
مشاهده مطلب

keratofiller
مکانیسم های مختلف اثربخشی کراتوفیلر: ترمیم از درون با پروتئین های گیاهی برای جبران اسیدهای آمینه از دست رفته کراتین مو، تأمین رطوبت از درون با هیالورونیک اسید، محافظت از بیرون با عصاره انار حاوی آنتی اکسیدان، ترمیم از بیرون با سرامیدهای کپسولی برای ترمیم پولک های مو

• Hyaluronic Acid
English: hyacure advanced protection age active 35+ day cream spf 15, was specially developed in farmasi laboratories for the mature skin. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells and provides younger and healthier look. it also prevents formation of wrinkles at the same time deep moisturizing increases the elasticity of the skin.
ترجمه به فارسی: کرم روز با فاکتور حفاظتی 15 برای سنین 35 به بالا دارای سیستم پیشرفته محافظت از پوست Hyacure فرموله شده به صورت اختصاصی در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست های سالخورده با برخورداری از اسید هیالورونیک نوسازی سلول های پوست را افزایش داده و موجب جوانی و افزایش شادابی پوست می شود. از تشکیل چروک ها جلوگیری نموده، پوست را به شکل عمقی رطوبت رسانی می کند و قابلیت انعطاف پوست را افزایش می دهد.
English: hyacure multi-action age active night cream 35+, was specially developed in farmasi laboratories for the mature skin to support natural renewal of the skin during the night time. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells and provides younger and healthier look. it also prevents formation of wrinkles at the same time deep moisturizing increases the elasticity of the skin.
ترجمه به فارسی: کرم شب برای سنین 35 به بالا دارای سیستم ایج اکتیو چندکاره Hyacure فرموله شده به صورت اختصاصی در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست های سالخورده. با برخورداری از اسید هیالورونیک نوسازی سلول های پوست را افزایش داده و موجب جوانی و افزایش شادابی پوست می شود. از تشکیل چروک ها جلوگیری نموده، پوست را به شکل عمقی رطوبت رسانی می کند و قابلیت انعطاف پوست را افزایش می دهد.
English: hyacure advanced protection age magic 45+ day cream spf 25, was specially developed in farmasi laboratories for the aged skin to prevent formation of new wrinkles and smoothens the existent ones. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells providing younger and healthier look. coenzyme q10 gives the necessary energy for new cell's production.
ترجمه به فارسی: کرم روز با فاکتور حفاظتی 25 برای سنین 45 به بالا دارای سیستم پیشرفته محافظت از پوست Hyacure فرموله شده به صورت اختصاصی در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست های سالخورده. با برخورداری از اسید هیالورونیک از تشکیل چروک های جدید پیشگیری نموده و موجب صاف شدن چروک های فعلی می شود. کوآنزیم کیوتن، انرژی مورد نیاز برای تولید سلول های جدید را تأمین می کند.
English: hyacure multi-action age magic 45+ night cream, was specially developed in farmasi laboratories for the aged skin to support natural renewal of the skin during the night time. it prevents formation of new wrinkle and smoothens the existent ones. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells and provides younger and healthier look. coenzyme q10 gives the necessary energy for new cell's production.
ترجمه به فارسی: کرم شب برای سنین 45 به بالا دارای سیستم ایج مجیک چندکاره Hyacure فرموله شده به صورت اختصاصی در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست های سالخورده. با برخورداری از اسید هیالورونیک از تشکیل چروک های جدید پیشگیری نموده و موجب صاف شدن چروک های فعلی می شود. کوآنزیم کیوتن، انرژی مورد نیاز برای تولید سلول های جدید را تأمین می کند.
English: hyacure intensive therapy age magic 45+ serum, specially developed in farmasi laboratories for the aged skin is highly saturated with the active compounds that provides e—ffective care. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells and provides younger and healthier look. coenzyme q10 gives the necessary energy for new cell's production.
ترجمه به فارسی: سرم درمانی قوی ایج مجیک Hyacure طراحی شده به صورت اختصاصی در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست سالخورده، غنی از ترکیبات فعال برای مراقبت مؤثر از پوست. افزایش نوسازی سلولی برای دستیابی به جوانی و شادابی پوست. کوآنزیم کیوتن، انرژی مورد نیاز برای تولید سلول های جدید را تأمین می کند.
English: hyacure wrinkle repair eye cream age active 35+ was specially developed in farmasi laboratories for the aged skin to decrease dark circles, pouches and wrinkles around the eye area. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells and provides younger and healthier look. it also prevents formation of wrinkles at the same time deep moisturizing increases the elasticity of the skin.
ترجمه به فارسی: کرم دور چشم ضد چروک و ترمیم کننده Hyacure ایج اکتیو برای سنین بالاتر از 35 سال، به صورت انحصاری در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست سالخورده و به منظور کاهش حلقه های تیره اطراف چشم طراحی شده است. پف های کیسه مانند و چروک های اطراف چشم را کاهش می دهد با برخورداری از اسید هیالورونیک نوسازی سلول های پوست را افزایش داده و موجب جوانی و افزایش شادابی پوست می شود. از تشکیل چروک ها جلوگیری نموده، پوست را به شکل عمقی رطوبت رسانی نموده و قابلیت انعطاف پوست را افزایش می دهد.
English: hyacure wrinkle repair eye cream age magic 45+ was specially developed in farmasi laboratories for the aged skin to decrease dark circles, pouches and wrinkles around the eye area. hyaluronic acid content in the formula, enhances renewal of the skin cells and provides younger and healthier look. coenzyme q10 content gives the necessary energy for new cell's production at the same time supports the process of regeneration of eye area.
ترجمه به فارسی: کرم دور چشم ضد چروک و ترمیم کننده Hyacure ایج مجیک برای سنین بالای 45 سال، به صورت انحصاری در آزمایشگاه های فارماسی برای پوست سالخورده و به منظور کاهش حلقه های تیره اطراف چشم طراحی شده است. پف های کیسه مانند و چروک های اطراف چشم را کاهش می شدهد. با برخورداری از اسید هیالورونیک نوسازی سلول های پوست را افزایش داده و موجب جوانی و افزایش شادابی پوست می شود. کوآنزیم کیوتن، انرژی مورد نیاز برای تولید سلول های جدید را تأمین می کند و همزمان موجب حمایت فرایند نوسازی پوست اطراف چشم می گردد.

ALARIA ESCULENTA — Edible seaweed high in essential fatty acids and antioxidants. A rich moisturizer, it stimulates the creation of hyaluronic acid within the skin and helps support collagen and elastin to promote skin elasticity. It has been clinically proven to significantly increase firmness when applied twice daily to the skin for 28 days. (INCI dictionary) 
جلبك دريايي خوردني داراي مقدار زيادي اسيد چرب ضروري و آنتي اكسيدان. مرطوب كننده غني كه ساخت هيالورونيك اسيد را در پوست افزايش مي دهد و كلاژن و الاستين پوست را حمايت مي كند. و به اين ترتيب الاستيسيته يا كشساني پوست افزايش مي يابد.
HYALURONIC ACID: Hyaluronic Acid is a naturally occurring substance found throughout the body. It plays an important role in tissue hydration, lubrication and cellular function. Used as moisturizer, hyaluronic acid results in increased smoothness, softening and decreased wrinkles. It is an excellent hydrator used frequently during post-peel procedures to lubricate and soothe new skin cells. It offers an excellent environment for the growth of new cells and healing. It is extensively used by the cosmetic industry and by dermatologists in anti-aging and moisturizing products as HA is very hydroscopic (absorbs and retains water). Hyaluronic acid can absorb over 1000 times its weight in water. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL PENTAPEPTIDE 3: Clinically proven to regenerate the skin's upper layers by stimulating collagen production, thus thickening the epidermis. Palmitoyl Pentapeptide-3 is a synthetic protein that is a fragment of the C-terminal portion of collagen I (the most common type of the nineteen forms of collagen) combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. One could look at Palmitoyl Pentapeptide-3 as a man-made precursor to collagen I. When this protein is added to cultured human fibroblasts it enhances the synthesis of collagen I, collagen III and fibronectin. In vitro, Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen IV synthesis by 100-327% and to stimulate hyaluronic acidsynthesis by 267%. In vivo Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen synthesis by 30-117%. Image analysis determined the effect Palmitoyl Pentapeptide-3 had on wrinkled skin. The six-month results are listed below, though significant results were seen in two months. Results: Mean wrinkle depth -- Reduced 17% Surface area: deep wrinkles -- Reduced 68% Surface area: moderate wrinkles -- Reduced 51% Mean density of wrinkled area -- Reduced 47% Skin roughness -- Reduced 16% Main wrinkle volume -- Reduced 24%. These results show that Palmitoyl Pentapeptide-3 had a dramatic effect on reducing the quantity and depth of wrinkles. It also improved surface smoothness. (cellularskinrx.com)
Hyaluronic Acid: When animal-derived, a protein found in umbilical cords and the fluids around the joints. Used in cosmetics and some medical applications. Alternatives: synthetic hyaluronic acid, plant oils. (peta.org)

• هیالورونیک اسید
کارگاه آکنه 22 آذر 97
اطلاعات بیشتر و ثبت نام

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید