گیاه مورد = Myrtle مورت  

گیاه مورد = Myrtle مورت

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه گیاه مورد، Myrtle می باشد.
گیاه مورد

گیاه مورد چیست؟


گیاه مورد = Myrtle
myrtle = مورد، مورت، گیاه مورد

MYRTUS COMMUNIS — Myrtle Herb Extract. Aromatic stimulant and mild tonic sometimes used in suncare products for its soothing effect on sun-irritated skin. (INCI dictionary)
Myrtle Herb Extract – Myr tus communis (INCI dictionary)
Cuir: Pronounced “queer,” cuir is the French word for leather. Leather perfumes are made with accords constructed from various perfume notes including birch tar, styrax, castoreum, myrtle, cade, and a variety of synthetic arochemicals. Chanel Cuir de Russie is a classic leather perfume. (intothegloss.com)
Myrtle, Myrtus communis = مورد، آس


واژه «گیاه مورد» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه لاوندر در محصولات آرایشی بهداشتی

لاواند، لاوندر یا اسطوخدوس گیاهیست آفتاب دوست که هم به صورت خودرو رشد می کند و هم می توان آن را کشت نمود. کاربرد اصلی لاوندر استفاده از اسانس روغنی آن در صنایع عطرسازی است. اما جایگاه ویژه ای نیز در تزئین فضای سبز شهری دارد. گل های لاواند را در پارک های تهران هم می توان پیدا نمود. لاواند در فصل مرداد شکوفه زده و گل می دهد.
 اسطوخودوس یا لاواند یک گیاه با ارزش است. علاوه بر خواص دارویی، دارای عطری بسیار دلنشین است. لاواند بومی ایران نیست اما در ایران به شکل گسترده ای کاشته می شود و جایگاه ویژه ای در طراحی فضای سبز شهری دارد. لاواند گیاه مورد علاقه من است و موضوع پایان نامه من در مقطع کارشناسی، اسانس گیری از گیاه لاواند بود. با استفاده از تکنیک های شبیه سازی کامپیوتری می توان شرایط عملیاتی را برای رسیدن به بیشترین بازده بهینه نمود.
 لاواند جایگاه ویژه ای در طراحی فضای سبز شهری دارد لاواند بوته ای است خودرو یا کشت شده با ساقه های افراشته و منشعب شده دارای برگ های باریک و به رنگ سبز و تا اندازه ای سفید و گلهای ریز به رنگ بنفش یاسی . دارای انواع مختلفی هستند که دو نوع معروف آن عبارتند از: لاواند حقیقی و لاواند کبیر. بیش از 100 جزء با ترکیب نسبی مختلف بسته به نوع لاواند، محل برداشت، فصل برداشت قسمت گیاه مورد استفاده در اسانس لاواند موجود است ولی برخی اجزاء مهم آن عبارتند از: لینالول، لینالیل استات، بقیه اجزاء
مشاهده مطلب

گیاه مورت در محصولات آرایشی بهداشتی

مورد، مورت، آس و ریحان نام های مترادفی هستند که به درخت مورد اطلاق می شوند. برگ و میوه مورد دارای تانن ها، مواد رزینی، کامفن و اسانس می باشد.
مشاهده مطلب

اسانس روغنی لاواند

اسانس روغنی لاواند معمولاً از سرشاخه های گلدار گیاه و با روش تقطیر جداسازی می شود. 
 کاربرد اسانس روغنی لاواند در عطر سازی اجزای تشکیل دهنده اسانس روغنی لاواند بیش از جزء با ترکیب نسبی مختلف بسته به نوع لاواند، محل برداشت، فصل برداشت قسمت گیاه مورد استفاده در اسانس لاواند موجود است ولی برخی اجزاء مهم آن عبارتند از: لینالول (Linalool) فرمول بسته : C10H18O
مشاهده مطلب

پروتئین سیرتوئین در محصولات آرایشی بهداشتی

0 | در مقاله پروتئین سیرتوئین در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه مورت استفاده شده است.
مورت (Myrtle): گیاهی از نواحی مدیترانه که تاثیر آن در حفظ جوانی از گذشته شناخته شده و مورد تقدیر بوده است. مورت با احیای متابولیسم سلولی و کمک به سنتز سیرتوئین ها (پروتئین های جوانی) به افزایش طول عمر بافتها کمک می کند.
مشاهده مطلب

گیاه مورت در محصولات آرایشی بهداشتی

مورد، مورت، آس و ریحان نام های مترادفی هستند که به درخت مورد اطلاق می شوند. برگ و میوه مورد دارای تانن ها، مواد رزینی، کامفن و اسانس می باشد. | در مقاله گیاه مورت در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه مورت استفاده شده است.
مورد یا مورت با احیای متابولیسم سلولی و کمک به سنتز سیرتوئین ها (پروتئین های جوانی) به افزایش طول عمر بافتها کمک می کند.
مشاهده مطلب

واژه «گیاه مورد» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


MYRTUS COMMUNIS — Myrtle Herb Extract. Aromatic stimulant and mild tonic sometimes used in suncare products for its soothing effect on sun-irritated skin. (INCI dictionary)
Myrtle Herb Extract – Myr tus communis (INCI dictionary)
Cuir: Pronounced “queer,” cuir is the French word for leather. Leather perfumes are made with accords constructed from various perfume notes including birch tar, styrax, castoreum, myrtle, cade, and a variety of synthetic arochemicals. Chanel Cuir de Russie is a classic leather perfume. (intothegloss.com)


Myrtus communis
گیاه مورد یا مورت در باغ فیروزه
pharma197
 شکل گیاه مورد
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81


khoramsun

lift3
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید