گیاه بائوباب Baobab  

گیاه بائوباب Baobab

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه بائوباب یا به انگلیسی Baobab با نام علمی Adansonia digitata یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
بائوباب
Adansonia digitata

Adansonia digitata

گیاه «بائوباب» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه بائوباب Baobab

گیاه بائوباب یا به انگلیسی Baobab با نام علمی Adansonia digitata یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه بائوباب Baobab از واژه بائوباب استفاده شده است.
مشاهده مطلب

baobab1
درخت های بائوباب با شکل ویژه

• Baobab
ADANSONIA DIGITATA — Baobab Oil. Rich emollient helps maintain skin elasticity and restore moisture to dehydrated, sun-stressed skin and dry hair. Its high vitamin D content makes it ideal for after sun use. Also rich in antioxidants—particularly vitamin C—and essential fatty acids, very nourishing to the skin. (INCI dictionary) 
روغن بائوباب امولينت قدرتمند كه باعث حفظ كشساني پوست گرديده و رطوبت پوست دِهيدراته را تامين مي كند. رطوبت پوستي كه در اثر مواجهه با تنش هاي آفتاب دِهيدراته شده و موي خشك شده را جبران مي كند. داراي ويتامين دي به مقدار زياد مي باشد كه از اين تركيب محصولي ايده آل براي ساخت كرم هاي اَفترسان ساخته است. همچنين داراي آنتي اكسيدان هاي ديگري به ويژه ويتامين C و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد كه بسيار تغذيه كننده پوست هستند.
Baobab Oil – Adansonia digitata (INCI dictionary)
Micronized Gold 24k, Organinc Argan Oil, Camellia Oil, Olive Oil, Baobab Oil, Raspberry Seed Oil, Rosa Moschata Oil, Sweet Almond Oil, Neem Oil, Sesame Oil, Boswellia Serrata Oil, Vitamin E, Uva And Uvb Solar Filters. (Miriam Quevado Ultrabrilliant Sublime Gold Lotion Spray)

• بائوباب

youth4

youth5

کانال تلگرام اصلی

@hosnani1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید