گیاه گلرنگ Safflower  

گیاه گلرنگ Safflower

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه گلرنگ یا به انگلیسی Safflower با نام علمی Carthamus tinctorius یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گلرنگ
Carthamus tinctorius

گیاه «گلرنگ» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با پیشه عطرسازی یا عطاری

برای اینکه یک نفر بتواند به عنوان عطرساز در کمپانی های بزرگ عطرسازی شروع به کار کند، علاوه بر استعداد ذاتی بویایی، باید حدود سه سال آموزش ببیند. در این سه سال باید بتوانند رایحه 2000 ماده معطر را به خاطر بسپارند. بعد از آن در کنار عطرسازهای ماهرتر به عنوان دستیار کارآموزی کنند تا هنر عطرسازی را بیاموزند. | در مقاله آشنایی با پیشه عطرسازی یا عطاری از واژه گلرنگ استفاده شده است.
در کارگاه آموزشی اسانس گیری در خدمت آقای احمد قنبری از مجله عطر و طعم بودیم. ایشان در این کلاس از مشکلات کارکردن در سیستم های بویایی گفتند و این که چه سردرد های وحشت ناکی به سراغ آدم می آید. از مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی گلرنگ به خاطر برگزاری این کلاس و همچنین از آقای احمد قنبری به خاطر مطالب خوبشان تشکر می کنم.
مشاهده مطلب

گیاه گلرنگ Safflower

گیاه گلرنگ یا به انگلیسی Safflower با نام علمی Carthamus tinctorius یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه گلرنگ Safflower از واژه گلرنگ استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند ریکاپیل رپید

ریکاپیل رپید نام محصولات ضد ریزش مو از کشور ایتالیا است. فوم یا موس ضد ریزش مو، محصول ویژه ریکاپیل رپید است. | در مقاله برند ریکاپیل رپید از واژه گلرنگ استفاده شده است.
در زمان تماس فوم با پوست سر، حس خوشایند ناشی از سبکی فوم و صدایی شبیه صدای جنب و جوش حباب ها در آب گازدار روی سر ایجاد می شود. ترکیبات به کار رفته در فرمولاسیون این محصول عبارتند از عصاره 9 گیاه دارویی به نام های جینسنگ، فلفل چیلی (حاوی کپسایسین)، گلرنگ، زنجبیل، گلپر، هلو، مریم گلی، کتان صحرایی و جعفری.
گلرنگ یا کارتاموس : گیاهی تایلندی است و قویترین گیاه برای ضد ریزش و رویش مجدد مو می باشد. افزایش خونرسانی و کم کردن هورمون جنسی کارایی این عصاره می باشد. در 3 ماه اول بارداری بهتر است استفاده نشود و در نوع ریزش موی تلوژن افلوویوم و ارثی موثر می باشد. زیرا روی آنزیم 5 آلفاردوکتاز تاثیر میگذارد. همسان فینستراید و 5 برابر قویتر از ماینوکسیدیل می باشد.غنچه های گلرنگ به طور سنتی برای افزایش رشد مو استفاده می شوند. عصاره گلرنگ ژنهای افزایش رشد مو را به طور چشمگیری تحریک و روند رشد فاکتور B1 که ژن ریزش مو است را سرکوب می کند. نتیجه آن افزایش چشمگیر طول فولیکولهای مو و تحریک رشد مو می باشد.
نکته : ترکیب 3 گیاه جنسینگ، فلفل چیلی و گلرنگ، پاناکسین می گویند که باعث رشد مجدد مو می شود.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه گلرنگ استفاده شده است.
مشاهده مطلب

Safflower (Carthamus tinctorius)
گیاه گلرنگ

• Safflower
CARTHAMUS TINCTORIUS — Safflower Oil. Cold-pressed (INCI dictionary)
from safflower seeds. Rich in skin-soothing oleic acid and vitamin E. (INCI dictionary)
Rye Seed Extract – Secale cereale Safflower Oil – Car thamus tinctorius Sage Oil – Salvia officinalis Sandalwood Oil – Santalum album Sarsaparilla Root – Smilax utilis Sassafras – Sassafras officinale (INCI dictionary)
SAFFLOWER OIL: Excellent lightweight cleansing oil. Dissolves heavier oils and oil-based dirt and make-up. (cellularskinrx.com)
Animal Fats and Oils: In foods, cosmetics, etc. Highly allergenic. Alternatives: olive oil, wheat germ oil, coconut oil, flaxseed oil, almond oil, safflower oil, etc. (peta.org)
Fatty Acids: Can be one or any mixture of liquid and solid acids such as caprylic, lauric, myristic, oleic, palmitic, and stearic. Used in bubble baths, lipsticks, soap, detergents, cosmetics, food. Alternatives: vegetable-derived acids, soy lecithin, safflower oil, bitter almond oil, sunflower oil, etc. (peta.org)

• گلرنگ

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی
آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی

15,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید