گیاه گل مغربی Evening Primrose  

گیاه گل مغربی Evening Primrose

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: گیاه گل مغربی یا به انگلیسی Evening Primrose با نام علمی Oenothera biennis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گل مغربی
Oenothera biennis

گیاه «گل مغربی» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه گل مغربی Evening Primrose

گیاه گل مغربی یا به انگلیسی Evening Primrose با نام علمی Oenothera biennis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه گل مغربی Evening Primrose از واژه گل مغربی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

گیاه اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی

اوناگر، گل مغربی یا گل پامچال یکی از گیاهان طب سنتی است. گیاه اوناگر منبع الهام برند آرایشی بهداشتی اوناگرین می باشد. | در مقاله گیاه اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه گل مغربی استفاده شده است.
 اوناگر اولین بار در دشت های خشک آمریکای شمالی یافت شد و احتمالا به همین علت به آن گل مغربی می گویند. از گذشته توسط بومیان آن منطقه به علت خواص درمانی اش از جمله اثر ضدالتهابی در درمان ضایعات پوستی به کار گرفته می شد. اوناگر در فصل بهار کاشته، در تابستان شکفته و در اوایل پائیز برداشت می شود.
نام فارسی: گل مغربی، اناگر
مشاهده مطلب

روغن اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی

از فشردن دانه های گیاه اوناگر، روغنی به دست می آید که 7 تا 10 درصد گامالینولنیک اسید دارد. روغن اوناگر ترکیب اصلی محصولات اوناگرین می باشد. | در مقاله روغن اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه گل مغربی استفاده شده است.
دانه های این گیاه حدود درصد روغن دارند که به روغن گل مغربی یا روغن اناگر معروف است. کاربردهای روغن اناگر • رفع التهاب پوست anti-inflammatory property
مشاهده مطلب

onagrine desert
گل مغربی یا اوناگر، گلی که در بیابان می روید.
pharma184
 گل مغربی حاوی روغن ثابتیست که نباید کمتر از 8 درصد اسید گامالینولنیک داشته باشد.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma185
 شکل گیاه گل مغربی
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma186
 روغن گل مغربی حاوی اسیدهای چرب ضروری، اسید لینولئیک و اسید گامالینولنیک می باشد.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81

• Evening Primrose
OENOTHERA BIENNIS — Evening Primrose Oil. Superb emol- lient and skin nutrient, high in essential fatty acids. A source of rare gamma-linolenic acid (GLA), also found in human breast milk. Ex- tremely beneficial in the treatment of eczema and other dry skin and scalp conditions. (INCI dictionary)
Evening Primrose Oil, Primrose Oil – Oenothera biennis (INCI dictionary)
Primrose, Evening Primrose – Oenothera biennis (INCI dictionary)

• گل مغربی
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید