پیروویک اسید در محصولات آرایشی بهداشتی  

پیروویک اسید در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: پیروویک اسید به عنوان لایه بردار و ضد میکروب در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
پیروویک اسید یک آلفا کتو اسید است که دارای اثرات کراتولیتیک، ضد میکروب و با ویژگی های مهار ترشح سبوم می باشد. افزون بر موارد بیان شده، این ماده سبب ساخت کلاژن و شکل گیری رشته های الاستیک در پوست می گردد. این ماده در درمان آکنه نیز استفاده می شود. فرآورده ۵۰% این ماده همراه با روشن نمودن پوست، سبب برطرف شدن چروک های ناحیه مورد استفاده می گردد.


• پیروویک اسید

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آکنه = Acne
P acnes
باکتری پی آکنه
acne = chronic inflammatory disorder of the sebaceous gland
آکنه = عارضه التهابی و مزمن غده پیلوسباسه
acne cyst
آکنه کیستی، کیست آکنه
acne lesions
عوارض یا زخم های آکنه ای
acne scars
اسکار آکنه، فرورفتگی یا برآمدگی های ایجاد شده روی سطح پوست در اثر عدم درمان به موقع آکنه
acne vulgaris
آکنه وولگاریس
acne
آکنه، جوش، بیماری پوستی که با التهاب مزمن غدد سبابه مشخص می شود و در اثر فعالیت بیش از حد غدد سبابه و تغییرات هورمونی ایجاد می شود.
anti acne ingredients
مواد ضدآکنه
cystic or nodular acne
آکنه کیستی یا ندولار
propionibacterium acne
باکتری پروپیونی آکنه، پروپیونی باکتریوم آکنه
retin A or retinoic acid is used in acne treatments
رتین آ یا رتینوئیک اسید برای درمان آکنه استفاده می شود
some cases of acne
برخی کیس های آکنه
2- سبوم = Sebum سبوم

Sebum  = سبوم، چربی طبیعی پوست که توسط غدد سباسه ترشح می شود

sebumeter = سبومتر، دستگاه سنجش میزان سبوم پوست
ensure that sun exposure is avoided= از عدم مواجهه با آفتاب اطمینان حاصل کنید. برخی از کرم های شب و کرم های ضد لک نباید در هنگام روز استفاده شوند زیرا فعالیتشان دچار اخلال می شود
goosebumps = راست شدن موهای بدن در اثر سرما، ترس یا هیجان که به آن مورمور شدن هم گفته می شود. 

excess sebum = سبوم اضافی 

lack of sebum = نداشتن سبوم

Sebum regulator = تنظیم کننده چربی

sebum production = تولید سبوم

sebum abnormality = غیرعادی بودن سبوم

sebum composition = ترکیب درصد سبوم

scalp excess sebum = چربی های اضافی پوست سر

sebum triglycerides = تری گلیسیرید های سبوم

high sebum excretion = ترشح زیاد سبوم

Regulates sebum secretion = ترشح چربی را تنظیم می کند

excess production of sebum = تولید بیش از حد سبوم

sebum in the sebaceous glands = سبوم در غدد سبابه 

lack of natural sebum production = عدم تولید سبوم طبیعی

oily or waxy matter, called sebum = ماده روغنی یا واکسی که سبوم نام دارد

sebocyte, any of the cells that make up the sebaceous glands, and secrete sebum = سبوسیت، سبوسایت، سلول های تشکیل دهنده غدد سبابه که سبوم ترشح می کنند 

excess sebum can also cause seborrheic dermatitis an inflammatory skin disorder = سبوم اضافی می تواند باعث درماتیت سبورئیک شود که یک بیماری التهابی پوست است

Oily skin produces too much sebum also known as oil and will have larger pores = پوست چرب سبوم بیشتری تولید می کند و منافذ بزرگتری دارد

sebum is a yellowish oily substance = سبوم یک ماده روغنی زرد رنگ است
Oily skin produces too much sebum also known as oil and will have larger pores
پوست چرب سبوم بیشتری تولید می کند و منافذ بزرگتری دارد
Skin becomes dry because it does not produce enough sebum
excess sebum can also cause seborrheic dermatitis an inflammatory skin disorder
سبوم اضافی می تواند باعث درماتیت سبورئیک شود که یک بیماری التهابی پوست است
goosebumps
راست شدن موهای بدن در اثر سرما، ترس یا هیجان که به آن مورمور شدن هم گفته می شود.
sebum in the sebaceous glands
سبوم در غدد سبابه
sebum is a yellowish oily substance
سبوم یک ماده روغنی زرد رنگ است
sebum
سبوم
sebum2
suppressing sebum production
3- ضد میکروب = Anti Microbial ضدمیکروبی
4- کراتولیتیک = Keratolytic کراتولیتیک، لایه بردار

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید