دی هیدروکسی متیل کرومون در محصولات آرایشی بهداشتی  

دی هیدروکسی متیل کرومون در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: دی هیدروکسی متیل کرومون یک ماده شیمیایی است که تأثیر رتینول را زیاد می کند و نیاز به استفاده از رتینول در محصولات آرایشی بهداشتی را با حفظ اثربخشی کاهش می دهد،.
رتینول با وجود اینکه از رتین A ملایم تر است، به نوبه خود ممکن است موجب تحریک پوست شود، خصوصا برای افرادی که پوست حساس دارند یا کسانی که برای اولین بار از رتینول استفاده می کنند. البته پیشرفتهای تکنولوژی کمک زیادی برای برطرف کردن مشکل حساسیت پوست به رتینول نموده و راهکارهای خوبی ارائه نموده است. مثلاً کمپانی RoC که در زمینه استفاده از رتینول پیشرو بوده، ادعا می کند که در سری جدید محصولات ضدچروک خود رینکل کورکشن از ماده پتنت شده و جدیدی به نام دی هیدروکسی متیل کرومون استفاده نموده که استفاده از آن در کنار رتینول اثربخشی رتینول را دو برابر می کند.
dmc
dihydroxy methyl chromone
به آن معنا که اگر در گذشته برای برطرف کردن اندازه مشخصی از چروکهای پوست در محصولات رتیناکس خود مثلاً از ۰/۱ درصد رتینول استفاده می نمود، اکنون با استفاده از ماده دی هیدروکسی متیل کرومون در کنار رتینول می توان همان تاثیرات را با ۰/۰۵ درصد رتینول به دست آورد. به این ترتیب حساسیت پوست نسبت به رتینول نصف شده اما اثربخشی همان است.


• دی هیدروکسی متیل کرومون

رویداد بعدی

کارگاه آکنه 22 آذر 97
اطلاعات بیشتر و ثبت نام

هدایای دانلودی

عبارت هدایا را به شماره 09101971690 پیامک کنید تا کلیپ های آموزشی رایگان برایتان ارسال گردد.

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- رتین A = Retin-A
Retin-A, tretinoin, form of vitamin A = رتین آ ، تریتنوئین، یکی از اشکال ویتامین َA

retinA, Retin-A = رتین آ، ترتینوئین 
اسید چرب غیراشباع چندگانه موجود در دانه بزرک و روغن های دیگر

تلفظ Retin-A ↓
2- رتینول = Retinol رتینول


تلفظ retinol ↓
3- مشک = Musk
4- پوست حساس = Sensitive Skin
hypersensitive skin of babies = پوست فوق حساس کودکان 
پوست حساس


تلفظ hypersensitive skin of babies ↓
5- حساسیت پوست = Skin Sensitivity
Skin sensitivity test = تست حساسیت پوست
6- تحریک پوست = Skin Irritation تحریک پوست
7- پتنت = Patent
patented = پتنت شده، ثبت شده انحصاری
پتنت، گواهی ثبت اختراع
ژل های پاک کننده را با نوک انگشتان خیس روی پوست صورت ماساژ می دهند.
8- افرا = Maple
Red Maple, Acer rubrum = افرای قرمز، افرای مرداب، افرای شکر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید