گیاه اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی  

گیاه اناگر در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: اوناگر، گل مغربی یا گل پامچال یکی از گیاهان طب سنتی است. گیاه اوناگر منبع الهام برند آرایشی بهداشتی اوناگرین می باشد.
اوناگر اولین بار در دشت های خشک آمریکای شمالی یافت شد و احتمالا به همین علت به آن گل مغربی می گویند. از گذشته توسط بومیان آن منطقه به علت خواص درمانی اش از جمله اثر ضدالتهابی در درمان ضایعات پوستی به کار گرفته می شد. اوناگر در فصل بهار کاشته، در تابستان شکفته و در اوایل پائیز برداشت می شود.
onagre
نام عمومی Evening Primrose
نام علمی Oenothera biennis
نام فارسی: گل مغربی، اناگر
زادگاه: دشتهای خشک آمریکای شمالی

behdashti4
لوگوی محصولات موستلا، فیتو، رک، بیواسکرین و اناگرین


• اناگر

active webinar1
وبینار اکتیوشناسی (آشنایی با مواد موثره آرایشی بهداشتی)

9dvd
پکیج کامل آموزش های مراقبت از پوست: کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی تصویر کلیک کنید

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- ضدالتهاب = Anti-Inflammation ضدالتهاب
2- گل مغربی = Evening Primrose
evening primrose oil = روغن اوناگر، روغن گل مغربی

Evening Primrose, Oenothera biennis = گل مغربی، اناگر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید