کاروتنوئید در محصولات آرایشی بهداشتی  

کاروتنوئید در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: کاروتنوئیدها از مشتقات ویتامین A هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشند. کاروتنوئیدها هم به صورت دهانی و هم به شکل موضعی استفاده می شوند.
کاروتنوئیدها از مشتقات ویتامین A هستند که به شکل گسترده ای در محصولات آرایشی دارویی استفاده می شوند. زیرا مزایای ضدپیری در اثر استفاده موضعی آنها مشابه آنچه در رتینوئیدهای نسخه ای مشاهده شده، از آن ها گزارش شده است. کاروتنوئیدها خواص آنتی اکسیدانی دارند به خصوص وقتی که به صورت دهانی مصرف شوند و توسط سیستم گوارش جذب شوند.


• کاروتنوئید

safi ingredients webinar2
وبینار ترکیب شناسی محصولات صافی و احیای مو در تاریخ 5 شهریور 1400 برگزار می شود. برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلمه صافی را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال بفرمایید

dvd10
پکیج آموزشی در حال حاضر شامل ده عنوان دی وی دی است که پیشنهاد می شود با ترتیبی که شماره گذاری شده استفاده شود. برای اطلاعات بیشتر کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant
high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
ملانین از طریق دندانه های ملانوسیت وارد کراتینوسیت می شود. آنتی اکسیدان
2- موضعی = Topical موضعی
3- گوار = Guar
4- آرایشی دارویی = Cosmeceutical
cosmeceutical, a cosmetic that has or is claimed to have medicinal properties. = کاسموسوتیکال، آرایشی دارویی، محصول آرایشی که ادعا می کند خواص درمانی دارند 
ماده آرایشی دارویی، کاسموسوتیکال

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید