گیاه شبدر قرمز در محصولات آرایشی بهداشتی  

گیاه شبدر قرمز در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: عصاره شبدر قرمز حاوی بایوکانین A است.
گلهای شبدر قرمز (تری فولیوم پریتنس ) در آسیا و در سرتاسر اروپای مرکزی و شمالی یافت می شوند. شبدر قرمز در گذشته برای درمان آسم، سرطان، نقرس و اختلالات گوناگون پوستی مثل اگزما و پسوریازیس استفاده می شد.

active miniporyl og
مینی پوریل، عصاره شبدر قرمز حاوی مقدار مشخصی بیوکانین است که برای کاهش ترشح سبوم در سطح پوست، کاهش اندازه منافذ پوست و کاهش اندازه و تعداد منافذ آشکار پوست در محصولات مراقبت از پوست چرب و ترکیبی و محصولات مراقبت از پوست مستعد آکنه استفاده می شود. مینی پوریل، قابلیت مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز را دارد.

• Red Clover
• شبدر قرمز
کارگاه آموزشی مهارت مشاوره دادن به بیماران لک
اطلاعات بیشتر

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

گزیده فایل های آموزشی احسان حسنانی
گزیده فایل های آموزشی احسان حسنانی

150,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
فیلم و اسلایدهای سمینار ضدآفتاب و ضدلک
فیلم و اسلایدهای سمینار ضدآفتاب و ضدلک

110,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی
کتاب الفبای عطر تالیف احسان حسنانی

16,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید