گیاهان آرایشی بهداشتی  

گیاهان آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
لطفا از تماس تلفنی با این شماره خودداری فرمایید. این شماره فقط جهت پیام متنی با واتسپ می باشد.




چکیده: یکی از مهمترین منابع اولیه محصولات آرایشی بهداشتی، گیاهان هستند. اسانس ها و روغن های گیاهی، جایگاه خاصی در فرمولاسیون های آرایشی دارند. روغن کرچک، نارگیل، آفتابگردان، زیتون و همچنی عصاره گیاهانی مثل چای و دانه انگور در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند.
گیاه ها
بومادران
گیاه بومادران یا به انگلیسی Yarrow با نام علمی Achillea millefolium یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
بائوباب
گیاه بائوباب یا به انگلیسی Baobab با نام علمی Adansonia digitata یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
آلوئه را
گیاه آلوئه را یا به انگلیسی Aloe vera با نام علمی Aloe vera یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
ختمی
گیاه ختمی یا به انگلیسی Marsh mallow, Alcea, Althea با نام علمی Althaea officinalis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
تاج خروس ارغوانی
گیاه تاج خروس ارغوانی یا به انگلیسی Amaranth با نام علمی Amaranthus hypochondriacus یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
رازیانه سرخ
گیاه رازیانه سرخ یا به انگلیسی scarlet pimpernel با نام علمی Anagallis arvensis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
همیشه بهار
گیاه همیشه بهار یا به انگلیسی Marigold با نام علمی Calendula officinalis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گلرنگ
گیاه گلرنگ یا به انگلیسی Safflower با نام علمی Carthamus tinctorius یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
کاسنی
گیاه کاسنی یا به انگلیسی Chicory با نام علمی Cichorium intybus یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گنه گنه
گیاه گنه گنه یا به انگلیسی Quinine با نام علمی Cinchona officinalis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
دارچین
گیاه دارچین یا به انگلیسی Cinnamon با نام علمی Cinna momum verum یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مُرّمکی
گیاه مُرّمکی یا به انگلیسی Myrrh با نام علمی Commiphora molmol یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گوار
گیاه گوار یا به انگلیسی Guar Gum با نام علمی Cyamopsis tetragonoloba یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
سویا
گیاه سویا یا به انگلیسی Soy bean با نام علمی Glycine soja یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
شیرین بیان
گیاه شیرین بیان یا به انگلیسی Licorice با نام علمی Glycyrrhiza glabra یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسطوخودوس
گیاه اسطوخودوس یا به انگلیسی English Lavender با نام علمی Lavandula angustifolia یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
درخت چای
گیاه درخت چای یا به انگلیسی Tea Tree با نام علمی Melaleuca alternifolia یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گل مغربی
گیاه گل مغربی یا به انگلیسی Evening Primrose با نام علمی Oenothera biennis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
جینسنگ
گیاه جینسنگ یا به انگلیسی Ginseng با نام علمی Panax ginseng یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
آووکادو
گیاه آووکادو یا به انگلیسی Avocadu با نام علمی Persea americana یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
انار
گیاه انار یا به انگلیسی Pomegranate با نام علمی Punica granatum یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
بید
گیاه بید یا به انگلیسی White willow با نام علمی Salix species یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گل صابونی
گیاه گل صابونی یا به انگلیسی Soapwort با نام علمی Saponaria officinalis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
جوجوبا
گیاه جوجوبا یا به انگلیسی Jojoba با نام علمی Simmondsia chinesis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
زنجبیل
گیاه زنجبیل یا به انگلیسی Ginger با نام علمی Zingiber officinale یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
پنیرک
گیاه پنیرک یا به انگلیسی Malva با نام علمی malva sylvestris یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مریم گلی
گیاه مریم گلی یا به انگلیسی salvia با نام علمی salvia officinalis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گیاهان منابع غنی روغن هایی هستند که به عنوان مرطوب کننده در محصولات مختلف آرایشی بهداشتی استفاده می شوند. روغن نارگیل، روغن آووکادو از جمله روغن های گیاهی مشهور می باشند. اسانس های روغنی یکی دیگر از محصولات مهم گیاهی هستند که علاوه بر صنایع آرایشی بهداشتی در صنعت عطرسازی و آروماتراپی نیز کاربرد دارند.
plants
استفاده از عصاره های گیاهی در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی روز به روز رو به افزایش است. به همین نسبت از عصاره های حیوانی روز به روز کاربردشان کمتر می شود. عصاره های گیاهی به دو دسته عصاره های کامل و عصاره های گزینشی تقسیم بندی می شوند.
روغن کرچک، روغن کاکائو، روغن نارگیل، روغن آفتابگردان و روغن زیتون برای بکارگیری در محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از پوست خشک استفاده می شوند. گیاهانی مثل چای معمولی، چای سبز، چای مشکی و دانه انگور دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. از شبنم قرمز، بابونه (کامومیل)، شنبلیله و جوجوبا برای خاصیت ضدالتهابیشان استفاده می شود. آلوورا و خیار برای محافظت از پوست کاربرد دارد.
پروآنتی سیانیدین های استخراج شده از دانه انگور فولیکول موها را تقویت می کند. جینکوبیلوبا رشد موها را افزایش می دهد. حنا ختمی و رزماری از جمله گیاهانی هستند که به رشد موها کمک می کنند. مریم گلی، رزماری و آویشن در محصولات ضدشوره کاربرد دارند. اسانس روغنی به دست آمده از گل های برگاموت، میوه ها، پوست مرکبات، برگ اکالیپتوس، ساقه دارچین و ریشه تومریک برای بکارگیری در صنایع بهداشتی و آرایشی در عطریات استحضار می شود.

مطالعات نشان داده اند که نگهدارنده های آرایشی بهداشتی را می توان با استفاده از اسانس های روغنی تقویت نمود. اسانس های روغنی معمولاً ایمنی بالایی دارند. اسانس روغنی لاوندر هم برای مقاصد درمانی و هم برای کاربردهای بهداشتی آرایشی قرن هاست که استفاده می شود. انواع صابون ها، لوسیون ها و عطرها با گونه های مختلف لاواند، معطر شده اند. همچنین ویژگی های ضدباکتری، ضدقارچی برای اسانس روغنی لاواند ادعا شده است. روغن لاواند واکنش های آلرژی نوع فوری را در موش های آزمایشگاهی کاهش داده است.

lavender


• گیاه ها

5DVD2
برای دریافت سرفصل ها و اطلاعات بیشتر، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید










راهنمای خرید عطر همه چیز در مورد سورفکتانتها موم زنبور عسل پویان تولید با ظرفیت خالی




linkedin facebook youtube gplus instagram aparat aparat

تمام مطالب این وب سایت با قلم احسان حسنانی نگاشته یا ترجمه شده است. کپی برداری فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است.