آلانتوئین در محصولات آرایشی بهداشتی 

آلانتوئین در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: آلانتوئین یک ماه ضدالتهاب قدیمی و نام آشنا است که به عنوان مواد اولیه در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.
آلانتوئین قدیمی ترین ماده ضدالتهاب است که برای بکارگیری در ترکیبات مرطوب کننده مناسب پوست حساس استفاده شده است. به طور طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما معمولا از راه سنتز با روش اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد به دست می آید. آلانتوئین ماده پودری و کریستال شکلی است که سریعا در آب داغ حل می شود. به همین علت به کار گیری آن در کرم های آرایشی و لوسیون های مرطوب کننده بسیار آسان است. آلانتوئین از پوست محافظت می کند و در کاهش قرمزی پوست مؤثر است.


مطلب قبلی: اکسید روی

مطلب بعدی: اسین

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- التهاب = Inflammation
anti-inflammation = ضدالتهاب

Reducing scalp inflammation = کاهش التهاب پوست سر


تلفظ inflammation ↓
2- لوسیون = Lotion
Oil-control lotion = لوسیون کنترل چربی 

unscented lotion = لوسیون بدون بو که قبل از مصرف عطر و ادکلن استفاده می شود


تلفظ unscented lotion ↓
3- آلانتوئین = Allantoin
4- اسید اوریک = Uric Acid

تلفظ nitric acid or sulfuric acid ↓


تلفظ sulfuric acid ↓

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید در سایت درج خواهد شد.



درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عددی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید