اثر پایدار = Durable Effect 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اثر پایدار = Durable Effect

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اثر پایدار، Durable Effect می باشد.

اثر پایدار چیست؟


اثر پایدار = Durable Effect
durable effect = اثر ماندگار

واژه «اثر پایدار» در مقالات سایت احسان حسنانی

اکتیو آرایشی بهداشتی نئوکر

نئوکر ترکیبی از رایسینولئیک اسید و گلیسیرین است که برای افزایش اثربخشی و پایداری در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی نئوکر از واژه اثر پایدار استفاده شده است.
 مصرف کننده امروز تمایل چندانی به استفاده از محصولاتی که اثر پایدار ندارند نشان نمی دهد. استفاده از کرم مرطوب کننده یا ضدآفتابی که اثرش سریع محو می شود، تجربه خوشایندی نیست و مصرف کننده را از خرید دوباره منصرف می کند. به همین علت تولیدکننده ها همواره به دنبال راهکاری برای افزایش پایداری و اثربخشی محصولات خود هستند. هرچند که افزایش غلظت ماده موثره به عنوان اولین راهکار همیشه روی میز است، اما این راه حل همیشه منطقی ترین راه نیست؛ زیرا ممکن است به افزایش قیمت فراورده بیانجامد.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: کدر شدن

مطلب بعدی: سفالین

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !