ماده ساینده = abbrasive ساینده  

ماده ساینده = abbrasive ساینده

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه ماده ساینده، Abbrasive می باشد.

ماده ساینده چیست؟


ماده ساینده = Abbrasive


واژه «ماده ساینده» در مقالات سایت احسان حسنانی

خمیردندان چیست؟

شاید باور نکنید اما مطابق تعریف، خمیردندان جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 جزء اصلی ساختمان خمیر دندان، ماده ساینده (Abrasive) است. برای اینکه خمیر دندان کف کند به آن سورفکتانت سدیم لوریل سولفات اضافه می شود. البته کف کنندگی ویژگی اصلی خمیردندان نیست و در پاک کنندگی آن نقش چندانی ندارد، اما سدیم لوریل سولفات (SLS) جهت ایجاد کف، و فعالیت دترجنتی (detergency action) برای پذیرش توسط مشتری استفاده می شود. مزیت های سدیم لوریل سولفات: •  با خلوص بالایی در دسترس است
مشاهده مطلب

راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست

بازشدن منافذ پوست علت های مختلفی می تواند داشته باشد: چربی بیش از حد از غدد چربی تولید می شود و این جریان مداوم چربی به مروز زمان باعث بازشدن دهانه منافذ پوست می شود. کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود. راه کار چیست؟ در این مقاله راهکارهای مقابله با منافذ باز پوست درج شده است. | در مقاله راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست از واژه ساینده استفاده شده است.
7-    با پوست تان مهربان باشید. اسکراب کردن یعنی ساییدن پوست با مواد ساینده اگر با ملایمت انجام نشود موجب تحریک پوست می شود و منافذ پوست بازتر می شود. چیزی داخل منافذ پوست فرو نکنید. فشارش ندهید.
فرمایش تان صحیح است اما تعدادی نکته ساده را اگر رعایت کنیم، وضعیت تا حدود زیادی بهبود می یابد. روتین پاکسازی دو مرحله ای پوست که قبل از خوابیدن و بعد از بیدار شدن باید انجام شود. عدم استفاده از آب داغ و استفاده از آب ولرم، شستشوی ملایم صورت استفاه از پاک کننده های ملایم و عدم کشیدن دستمال و ساینده های دیگر روی پوست تعدادی راه کار به نظر ساده هستند اما در دراز مدت اگر رعایت شوند تاثیر زیادی در بهبود منافذ پوست دارند.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: اگزما

اگزما در اثر تخریب خاصیت انسدادی پوست بروز می کند. استفاده ناصحیح از پاک کننده ها و محصولات آرایشی خصوصاً ترکیبات لایه بردار می تواند به اگزما منجر شود. معمولا از کورتون ها برای درمان اگزما استفاده می شود. در کودکان و نوجوانان اگزمای آتوپیک شایعتر است. عفونت باکتریایی از عوارض اگزما است. اگزما از کلمه یونانی به معنای جوشیدن و سرریز شدن مشتق شده است. تمام اگزماها درماتیت هستند ولی برخی درماتیت ها اگزما نیستند. اگزمای تحریکی، اگزمای آلرژیک و اگزمای فتودرماتیت از انواع اگزما هستند. | در مقاله بیماری های پوست و مو: اگزما از واژه ساینده استفاده شده است.
 اگزما با تخریب خاصیت سدی پوست بروز می کند که از عوامل شایع پوست حساس است. استفاده از مواد شیمیایی مثل پاک کننده ها و محصولات آرایشی که لیپیدهای بین سلولی را می زدایند، همچنین استفاده از مواد ساینده مثل ترکیبات لایه بردار می توانند به تخریب لایه سدی پوست و نتیجتاً اگزما منجر شوند. ترشح سبوم به میزان ناکافی و کافی نبودن مقدار لیپیدهای بین سلولی از دیگر عواملی هستند که موجب آسیب دیدن لایه محافظ پوست می شوند. نتیجه نهایی همه اینها آغاز واکنش های التهابی توأم با اریتما، پوسته ریزی، سوزش، خارش و حتی درد می باشد. با استفاده از داروهای دهانی یا تزریقی مثل کورتیکواستروئیدها می توان اگزما را درمان نمود.
مشاهده مطلب

خمیردندان چیست؟

شاید باور نکنید اما مطابق تعریف، خمیردندان جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد. | در مقاله خمیردندان چیست؟ از واژه ساینده استفاده شده است.
 جزء اصلی ساختمان خمیر دندان، ماده ساینده (Abrasive) است. برای اینکه خمیر دندان کف کند به آن سورفکتانت سدیم لوریل سولفات اضافه می شود. البته کف کنندگی ویژگی اصلی خمیردندان نیست و در پاک کنندگی آن نقش چندانی ندارد، اما سدیم لوریل سولفات (SLS) جهت ایجاد کف، و فعالیت دترجنتی (detergency action) برای پذیرش توسط مشتری استفاده می شود. مزیت های سدیم لوریل سولفات: •  با خلوص بالایی در دسترس است
•  سمیت (toxicity) ناچیزی دارد از ماده قوام دهنده ای با نام کربوکسی متیل سلولز (CMC) برای تشکیل حالت خمیری استفاده می شود. نکته جالبی که در پروسه ساخت خمیر دندان به چشم می خورد آن است که هر چه آب به مخلوط CMC حل شده در گلسیرین و سوربیتول اضافه می شود ویسکوزیته آن زیادتر می شود تا نهایتاً حالت خمیری تشکیل می شود. مخلوط گرد ( ساینده ، نگهدارنده ، شیرین کننده و فلوراید) قبل از افزودن آب اضافه می شود.
مشاهده مطلب

واژه «ماده ساینده» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



toothpaste ingredients calcium carbonate
 کربنات کلسیم یک ماده ساینده رایج است که به زدودن ایمن پلاک و چرک از روی سطح دندان کمک می‌کند. مواد ساینده در ترکیب با مسواک، دندان را تمیز می‌کند بدون آنکه به مینای دندان آسیب بزند. سایر مواد ساینده در خمیردندان عبارتند از: سیلیکاژل بی‌آب شده، اکسید آلومینیوم هیدراته، کربنات منیزیم، نمک‌های فسفات و سیلیکات


beauty12

برای اطلاع از سرفصل های پکیج آموزشی، کلمه اسکین تراپی را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی لینک اسکین تراپی کلیک کنید و اینترنتی خرید کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید