واکس ها = waxes  

واکس ها = waxes

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه واکس ها، Waxes می باشد.

واکس ها چیست؟


واکس ها = Waxes
waxes = واکس ها، موم ها، استرهای اسید چرب و الکل چرب
Hair waxes = واکس مو


واژه «واکس ها» در مقالات سایت احسان حسنانی

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است.
 استفاده از رنگ موهای استیکی (قلمی) برای پوشاندن سفیدی طرفین موها کربن بلک معمولاً به میزان 2 درصد در فرمولاسیون وجود دارد. بقیه فرمول را موم ها یا واکس ها و روغن ها تشکیل می دهند. اسانس و ماده آنتی اکسیدان نیز به میزان کافی اضافه می شود. برای ساخت استیک های رنگ مو ترکیبات روغنی را ذوب نموده و به شکل یک مخلوط یکنواخت در می آورند. سپس کربن بلک را به آن اضافه نموده و اجازه می دهند تا خنک شود. carbon black = کربن بلک، پودر نرم کربن که به عنوان رنگدانه در رنگ موهای موقتی استفاده می شود
مشاهده مطلب

واژه «واکس ها» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


FATTY ACID ESTERS — Waxes derived from plants or animals, which are less greasy than fatty acid extracts. Jojoba (Simondsia chinensis) and lanolin are examples of fatty acid esters. Used in absorption bases, and as emulsifiers in cosmetics. (INCI dictionary) 
استر اسيدهاي چرب: واكس هايي كه از گياهان و حيوانات استخراج شده اند. از اسيدهاي چرب خاصيت چسبندگي كمتري دارد. جوجوبا و لانولين مثال هايي از استرهاي اسيد چرب هستند. از اين تركيبات به عنوان امولسيون ساز در محصولات آرايشي- بهداشتي استفاده مي شود.
Shellac Resinous Glaze: Resinous excretion of certain insects. Used as a candy glaze, in hair lacquer, and on jewelry. Alternatives: plant waxes, Zein (from corn). (peta.org)
Wax: Glossy, hard substance that is soft when hot. From animals and plants. In lipsticks, depilatories, hair straighteners. Alternatives: vegetable waxes. (peta.org)


hair waxes
واکس های مو


safi ingredients webinar
وبینار ترکیب شناسی محصولات صافی مو برای اطلاعات بیشتر، دریافت سرفصلها و شرکت در وبینار آموزشی کلمه صافی را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال بفرمایید

activetarkib
وبنیار ترکیب شناسی و اکتیوشناسی برای آخرین بار برگزار می شود

dvd10
پکیج آموزشی در حال حاضر شامل ده عنوان دی وی دی است که پیشنهاد می شود با ترتیبی که شماره گذاری شده استفاده شود
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید