زیست دسترس = bioavailabe 

زیست دسترس = bioavailabe

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه زیست دسترس، Bioavailabe می باشد.

زیست دسترس چیست؟


زیست دسترس = Bioavailabe
bioavailabe = بخشی از دارو که جذب سیستم گردش خون می شود


واژه «زیست دسترس» در مقالات سایت احسان حسنانی

زیست دسترس پذیری چیست؟

0آن بخش از دارو یا ماده دارویی که پس از تزریق به بدن وارد جریان خون می شود و می تواند تأثیر داشته باشد، توسط نسبت خاصی بیان می شود که به ان زیست دسترس پذیری می گویند.
 آن بخش از دارو یا ماده دارویی که پس از تزریق به بدن وارد جریان خون می شود و می تواند تأثیر داشته باشد، توسط نسبت خاصی بیان می شود که به ان زیست دسترس پذیری می گویند. در علم فارموکولوژی، زیست دسترس پذیری یکی از شاخه های جذب یا absorption محسوب می شود. این واژه بیشتر در علوم دارویی و مکمل ها کاربرد دارد. اما در متون محصولات آرایشی بهداشتی شبه دارو و یا محصولات مراقبت از پوست که ادعای درمانی دارند نیز دیده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بلیتا و ویتکس

بلیتا ویتکس نام برند بلاروسی محصولات آرایشی بهداشتی است که در ایران توسط سیستم بازاریابی شبکه ای به فروش می رسد. بی اند وی یک شریک تجاری ایتالیایی دارد.
 کوآنزیم کیوتن مولکولی است که در تولید انرژی نقش دارد. تنفس سلولی را تحریک می کند. خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. نیروگاه های سلولی (میتوکندری ها) را از تخریب اکسیداسیونی محافظت می کند. شرکت هایی که کیوتن را به عنوان ماده مؤثره در محصولات آرایشی بهداشتی شان استفاده می کنند، معتقدند که کیوتن آرایشی کمبود کوآنزیم کیوتن سلول ها را برطرف نموده، پوست را جوان و شاداب می نماید. کوانزیم کیوتن نه در آب خوب حل می شود و نه در چربی. زیست دسترس پذیری کمی دارد و در دمای محیط متبلور می شود به همین علت فرموله کردن محصولات آرایشی بهداشتی با کوانزیم کیوتن مشکل است. راه کار این مشکل استفاده از از حامل های فسفولیپیدی است که در جای دیگری توسط احسان حسنانی توضیح داده شده است.
 نکات تکمیلی در مورد برند بلیتا ویتکس تکنولوژی نانوسامی چیست؟ کوآنزیم کیوتن1 یا یوبیکینون2 در تمام سلول های بدن یافت می شود و علاوه بر نقش مهمی که به عنوان حامل انرژی در میتوکندری دارد، نقش اساسی دیگری نیز در عملکرد سلول به عنوان آنتی اکسیدان3 دارد. به این ترتیب که رادیکال های آزاد را زدوده و اثر آنتی اکسیدانی ویتامین E را تقویت می کند. متأسفانه کیوتن را نمی توان به راحتی در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی استفاده نمود. این ماده مشکل حلالیت دارد. نه آبدوست است و نه چربی دوست! فرمولاسیون را با محدودیت مواجه نموده و اثربخشی آن را کاهش می دهد. در آب و روغن به خوبی حل نمی شود و زیست دسترس پذیری4 کمی دارد. در دمای محیط متبلور شده و با گذشت زمان رسوب می کند. به همین علت، شرکت ها برای این که بتوانند از کیوتن در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده کنند، این ترکیب را با استفاده از حامل های فسفولیپیدی5 غلاف پوشانی6 یا کپسوله می نمایند.
 4) Bioavailibility = زیست دسترس پذیری
مشاهده مطلب

واژه «زیست دسترس» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


 

مطلب قبلی: بتائین

مطلب بعدی: زیست تخریب پذیر

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید