روغن بادام = Almond Oil 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

روغن بادام = Almond Oil

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه روغن بادام، Almond Oil می باشد.
روغن بادام
روغن بادام

روغن بادام چیست؟


روغن بادام = Almond Oil
Almond Oil
almond-oil

واژه «روغن بادام» در مقالات سایت احسان حسنانی

تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان

در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد. | در مقاله تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان از واژه روغن بادام استفاده شده است.
مراقبت از پوست در مصر باستان خمیری از مرمر سفید پودر شده و عسل در زمان مصر باستان برای داشتن پوستی نرم استفاده می شد. جعبه لوازم آرایش در میان تجهیزات تدفین یافت شده است. انواع چربی هایی که از احشام غازها و وال ها به دست می آمد، همچنین روغن های گیاهی مثل کرچک و بزرک نیز استفاده می شد. حدودا از سال 1400 قبل از میلاد، روغن زیتون و روغن بادام نیز از یونان وارد مصر گردید. مصری ها از شنبلیله نوعی پماد، برای جوانسازی تهیه می کردند.
مشاهده مطلب

ابروهای پرپشت و زیبا با ریمل ابرو

روش های مختلفی برای پرپشت کردن و پر رنگ کردن ابروها وجود دارد. استفاده از روغن زیتون و روغن بادام و وازلین برای تقویت ابرو از گذشته های دور رایج بوده است. از روش های آرایشی پر پشت کردن ابروها کی توان به مداد ابرو و ریمل ابرو اشاره نمود. | در مقاله ابروهای پرپشت و زیبا با ریمل ابرو از واژه روغن بادام استفاده شده است.
از گذشته های دور، از روشهای آرایشی و درمانی مختلفی برای آرایش چشم ها و پر پشت کردن ابروها استفاده می شده است. از روش ها و دستورالعمل های خانگی پرپشت کردن ابروها احتمالا زیاد شنیده اید. شاید هم بارها روشهای مختلف را امتحان کرده اید! روغن زیتون، روغن بادام و بسیاری از راهکارها مثل ماساژ ابرو با برس یا ماساژ با نوک انگشتان با کمک این روغن ها از انواع روش هایی است که این روزها در مجلات و کانال های تلگرام توضیح داده می شود. وازلین هم یار همیشگی پر پشت کردن مژه و ابروها بوده و در کنار روغنهای تقویتی مژه و ابرو استفاده می شود. حتی بنیانگذار برند میبلین، اولین ریمل چشم خود را با آمیختن وازلین و دوده زغال در حدود صد سال پیش ابداع کرد.
مشاهده مطلب

کلد کرم چیست؟

اگر تا کنون از کلدکرم ها استفاده کرده باشید حتما متوجه شده اید که پوست را خنک نمی کنند. ولی چرا به آنها کلد کرم می گویند؟ آیا آنطور که برخی معتقدند، کلد کرم پوست را سیاه می کند؟ | در مقاله کلد کرم چیست؟ از واژه روغن بادام استفاده شده است.
 آیا کلدکرم پوست را واقعا خنک می کند؟ کلدکرم ها یک مخلوط امولسیونی از آب و روغن هستند. امولسیون کلدکرم از نوع آب در روغن است. پس از مالیدن هر کرم روی پوست و پخش کردن آن، آب موجود در کرم از روی سطح پوست تبخیر می شود و گرمای نهان تبخیر خود را از پوست می گیرد. همانطور که می دانید گرمای نهان تبخیر آب، عدد بزرگی است. به همین علت، در اثر تبخیر آب از پوست، گرمای زیادی از پوست خارج می شود. به این ترتیب پوست احساس خنکی می نماید. این خنکی در اثر به کارگیری همه کرم ها احساس می شود. اتفاقا کرم های سبک تر که دارای درصد آب بیشتری هستند پوست را بیشتر خنک می کنند. به طوریکه می توان گفت در مقایسه با کرم های امروزی، کلد کرم ها اصلا احساس خنک کنندگی ندارند. اما از آنجا که کلدکرم ها جزء اولین کرم هایی بودند که عرضه شد و این احساس خنکی آن موقع برای مصرف کننده تازگی داشت، این نام از همان روزها روی این محصولات ماند. چرا کلد کرم پوست را تیره می کند؟ وقتی پوست دچار خشکی می شود، بخشی از ملات سیمانی نگهدارنده سلولهای لایه شاخی که ساختاری شبیه دیوار آجری دارند از بین می رود. به این ترتیب آجرهای این دیوار که کورنئوسیتهای لایه شاخی هستند به صورت پوسته پوسته روی سطح پوست ظاهر شده و با انعکاس نور، ظاهری سفید رنگ به پوست می بخشد. وقتی کلدکرم روی پوست مالیده می شود، این پوسته ها می خوابد یا از پوست جدا می شوند. به همین علت ممکن است احساس کنیم که پوست، کمی تیره شده است. توجه داشته باشید که هیچ ترکیب برنزه کننده یا تیره کننده ای به صورت عمدی به کلد کرم ها اضافه نمی شود. برخی معتقدند که روغن بادام و گلیسیرین موجب تیرگی پوست می شود که این موضوع هم پایه علمی ندارد و اثبات شده نیست. چرا کلد کرم در زمستان بیشتر توصیه می شود؟ در زمستان در اثر کاهش دما، میزان رطوبت هوا پایین می آید و در نتیجه، پوست بیشتر در معرض از دست دادن رطوبت و خشک قرار می گیرد. از آنجا که کلدکرم ها دارای درصد بالاتری از مواد چرب و روغنی هستند، این ترکیبات روی پوست لایه سدی تشکیل داده و مانع از اتلاف رطوبت پوست می شوند. کلد کرم برای چه کسانی مفید است؟ استفاده از کلدکرم برای افرادی که پوست خشک و خیلی خشک دارند و در مناطق سرد و خشک زندگی می کنند بسیار مناسب است. یکی از کاربردهای مهم کلدکرم ها می تواند نرم و مرطوب کردن کف پا باشد؛ مخصوصا برای برخی از ما ایرانی ها که بدون دمپایی روی فرش راه می رویم و اکثرمان دارای کف پای خشک و ترک خورده هستیم. کلدکرم برای پاک کردن آرایش بسیار مناسب است به خصوص آرایش های مقاوم به آب و ضد آب. کلد کرم برای چه کسانی مفید نیست؟ استفاده از کلدکرم برای افرادی که پوست چرب دارند و در نواحی گرم و مرطوب زندگی می کنند توصیه نمی شود. قوام بالا و بالا بودن میزان چربی احساس چربی نامطلوبی برای این افراد به جا می گذارد. کلدکرم بیشتر یک محصول آرایشی بهداشتی زمستانی است. کاربرد کلد کرمها از کلدکرم ها به عنوان تمیزکننده، پاک کننده آرایش و مرطوب کننده استفاده نمود. نکته: کلد کرم ها اولین امولسیون های آرایشی هستند که در متون علمی از آن ها نام برده شده است. این امولسیون های قدیمی در ابتدا از موم های طبیعی و روغن های گیاهی تهیه می شده اند (موم زنبور عسل و روغن زیتون). در ابتدای قرن بیستم پارافین مایع جایگزین روغن های گیاهی شد زیرا در مقایسه با روغنها پایداری بیشتری داشتند. افزودن بوراکس سبب افزایش پایداری این کرم ها می گردد، زیرا این ماده با واکنش با اسیدهای چرب آزاد در موم های طبیعی، تشکیل صابون سدیم می دهد که خاصیت امولسیون کنندگی دارد.
مشاهده مطلب

محصولات برنزه کننده پوست

به جای حمام آفتاب گرفتن و قرار دادن پوست در معرض آفتاب سوختگی و سرطان، بسیاری از مردم ترجیح می دهند از کرم ها، روغنها، اسپری ها و سایر محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده پوست استفاده کنند. | در مقاله محصولات برنزه کننده پوست از واژه روغن بادام استفاده شده است.
 روغن های برنزه کننده (Tanning oils) استفاده از انواع روغن ها از دیرباز برای تغییر رنگ پوست استفاده می شده است که از جمله می توان به روغن نارگیل، روغن بادام زمینی، یا سایر روغن های گیاهی اشاره نمود. نکته مهم این است که این روغن ها هیچ گونه اثرات ضدآفتاب ندارند و حتی سبب تمرکز بیشتر نور خورشید در سطح پوست و آسیب بیشتر آن می گردند. فرآورده های روغنی برنزه کننده بسیاری توسط شرکت های بزرگ آرایشی و بهداشتی ارائه می شود. در مورد بسیاری از این فرآورده ها ادعا می شود که افزون بر نقش برنزه کننده، دارای اثرات تغذیه کننده و تقویت کننده پوست نیز می باشند، که البته این نقش ها بیشتر جنبه تجاری دارد و از دیدگاه علمی محل پرسش می باشد. بسیاری از پژوهشگران بر این باورند که پوست بدون این فرآورده ها نیز به همین میزان برنزه می شوند.
مشاهده مطلب

معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین

محصولات اناگرین در کشور فرانسه تولید می شوند. مالکیت این برند در سالهای اخیر چندین بار دست به دست شده و هر بار بسته بندی آن تغییرات زیادی نموده است. | در مقاله معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین از واژه روغن بادام استفاده شده است.
•  روغن بادام شیرین: غنی از اسیدهای چرب ضروری
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی مراقبت از کودک و مادر موستلا

برند فرانسوی محصولات مراقبت از پوست کودکان و مادران قبل و بعد از حاملگی | در مقاله برند آرایشی بهداشتی مراقبت از کودک و مادر موستلا از واژه روغن بادام استفاده شده است.
 تاریخچه موستلا موستلا در سال تاسیس شد. در آن زمان برای بهداشت کودک چیزی به جز صابون وجود نداشت و صابون های آن دوران بسیار ناملایم و خشک کننده بودند. آن موقع، مادرها مجبور بودند بعد از هر بار تعویض پوشک و شستن پای نوزادشان، از تالک و روغن بادام استفاده کنند. تا اینکه اولین محصول موستلا که امولسیونی بود از مواد پاک کننده ملایم و نرم کننده پوست، در سال ساخته و روانه بازار شد. پیشرفت های علمی و به روز شدن مداوم فرمولاسیون های موستلا از همان دوران آغازشد و تا به امروز با رشد چشمگیری ادامه داشته است. امروزه موستلا با برخورداری از بیش از محصول مختلف به عنوان یک متخصص تمام عیار مراقبت از پوست و برند شماره یک اروپا شهرت جهانی دارد. تقسیم بندی محصولات موستلا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پایو

پایو برند آرایشی بهداشتی فرانسه است که نام خود را از دکتری به نام نادیا پایو گرفته است. این برند دارای محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از صورت، مراقبت از بدن، ضدآفتاب و همچنین محصولات مراقبت از پوست آقایان می باشد. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی پایو از واژه روغن بادام استفاده شده است.
گیاهان پایو روغن بادام شیرین، عصاره درخت چای، عصاره گیاه هاماملیس، روغن هسته انگور، روغن کانولا، روغن کنجد، روغن ذرت، عصاره شیرین بیان، اسانس اسطوخدوس، اسانس آویشن، عصاره جو دوسر، عصاره انگور قرمز، موم گل رز، عصاره پاپایا، عصاره گریپ فروت، عصاره کرن بری، روغن جوجوبا، عصاره آناناس، عصاره پاپایا، صمغ کندر، کره کاریته، آلانتوئین، جینسنگ (جوانسازی)، عصاره شاه بلوط، روغن ماکادمیا، موم زنبور عسل، موم کالندولا، عصاره شاه بلوط، عصاره میوه گل رز (مات کننده پوست و جمع کننده منافذ پوست)، عصاره نعنا فلفلی، روغن گل رز، عصاره جلبک قهوه ای لامیناریا، پلی دسین برگرفته از روغن زیتون، عصاره ریشه تاپیوکا، روغن فندق، عصاره سبوس برنج، عصاره هیبیسکوس، عصاره درخت ابریشم قرمز، روغن بادام شیرین، روغن گل آفتابگردان، جینکو بیلوبا، میکروپروتئین گندم، روغن کانولا، گل گاو زبان
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه روغن بادام استفاده شده است.
روغن بادام شیرین حاوی 95 درصد اسیدهای چرب غیراشباع (لینولئیک اسید و اولئیک اسید) و 5 درصد اسید چرب اشباع (میریستیک اسید)
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز از واژه روغن بادام استفاده شده است.
روغن بادام زمینی کوهی سرشار از امگا 3، 6 و 9
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میس ادن

برند میس ادن از سال 2005 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو آغاز کرد. میس ادن به معنای بانوی بهشتی می باشد و این برند در فرانسه ثبت شده است. محصولات میس ادن بر پایه روغن آرگان هستند. میس ادن در ایران توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی میس ادن از واژه روغن بادام استفاده شده است.
منبع: بروشور میس ادن گیاهان میس ادن روغن آرگان، کره کاریته، صمغ گوار، عصاره جو، روغن بادام شیرین، عصاره خیار، گل آفتابگردان، عصاره ختمی
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اسکین کد

شرکت اسکین کد یک شرکت سوئیسی تولید کننده محصولات مراقبت از پوست است که در سال 1998 تأسیس شد. محصولات اسکین کد در بیش از 42 کشور جهان توزیع می شود و تمامی مراحل تهیه مواد اولیه، تولید و بسته بندی آن در کشور سوئیس انجام می شود. اسکین کد توسط شرکت ارژنگ فرین گیتی عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی اسکین کد از واژه روغن بادام استفاده شده است.
 شرکت اسکین کد یک شرکت سوئیسی تولید کننده محصولات مراقبت از پوست است که در سال 1998 تأسیس شد. محصولات اسکین کد در بیش از 42 کشور جهان توزیع می شود و تمامی مراحل تهیه مواد اولیه، تولید و بسته بندی آن در کشور سوئیس انجام می شود. اسکین کد توسط شرکت ارژنگ فرین گیتی عرضه می شود. گیاهان عصاره هفت گیاه دارویی خاص کوه های آلپ، عصاره آلوئه ورا و تمر هندی، شی باتر (کره کاریته)، عصاره گل گندم، عصاره بابونه، کافئین، روغن بادام شیرین، نارون کوهی، روغن جوجوبا، روغن گل آفتابگردان، روغن گیاه meadow foam، عصاره کنجد، عصاره گل اقطی، عصاره وانیل، جنسینگ، عصاره برنج سلول بنیادی رازیانه دریایی : ضد لک، ترمیم و تقویت بازسازی سلولی عصاره سیب، عصاره خیار جلبک ها عصاره جلبک دریایی، حفاظت از DNA، پیشگیری از پیری زودرس، حفاظت در برابر آسیب های ناشی از نور آفتاب مواد مؤثره CM-Glucan : تعویق روند پیری پوست، حفاظت در برابر رادیکال های آزاد، سفتی و استحکام پوست، کاهش عمق چروک ها، تسریع بازسازی سلولی، تقویت سیستم ایمنی و عملکرد طبیعی پوست
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: آلانتوئین

مطلب بعدی: آلوئه ورا

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !