لسیتین = lecithin 

لسیتین = lecithin

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه لسیتین، Lecithin می باشد.

لسیتین چیست؟


لسیتین = Lecithin
lecithin = لسیتین

EMULSIFIERS — Substances used to help oil and water bind together and stay in suspension. Examples: lecithin, carrageenan. (INCI dictionary)
INOSITOL — Naturally occurring in lecithin, this B vitamin is produced by the body in greater quantities than any other nutri- ent. Essential for cell respiration, it helps maintain skin and scalp health. (INCI dictionary)
LECITHIN — A vegetable extract high in natural fatty acids. Most common sources are soybean oil and eggs. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
Blood: From any slaughtered animal. Used as adhesive in plywood, also found in cheese-making, foam rubber, intravenous feedings, and medicines. Possibly in foods such as lecithin. Alternatives: synthetics, plant sources. (peta.org)
Fatty Acids: Can be one or any mixture of liquid and solid acids such as caprylic, lauric, myristic, oleic, palmitic, and stearic. Used in bubble baths, lipsticks, soap, detergents, cosmetics, food. Alternatives: vegetable-derived acids, soy lecithin, safflower oil, bitter almond oil, sunflower oil, etc. (peta.org)
Lecithin Choline Bitartrate: Waxy substance in nervous tissue of all living organisms. But frequently obtained for commercial purposes from eggs and soybeans. Also from nerve tissue, blood, milk, corn. Choline bitartrate, the basic constituent of lecithin, is in many animal and plant tissues and prepared synthetically. Lecithin can be in eye creams, lipsticks, liquid powders, hand creams, lotions, soaps, shampoos, other cosmetics, and some medicines. Alternatives: soybean lecithin, synthetics. (peta.org)


واژه «لسیتین» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
کمپلکس لسیتین مخلوطی شامل لسیتین، فسفولیپید و چربی های دیگر
 فسفاتیدیل کولین ماده فعال موجود در لسیتین است و مانند لسیتین خاصیت جذب و نگهداری آب را دارد.
مشاهده مطلب

کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری

کتاب فرآورده های آرایشی بهداشتی (کلیات، فرمولاسیون و روش ساخت) تالیف دکتر جواد شکری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشر افروز چاپ اول بهار 82 با استفاده از معتبرترین منابع آرایشی بهداشتی نوشته شده و فرمولاسیون های مهم با ذکر روش ساخ در آن درج شده است. از ویژگی های جالب این کتاب می توان به ایندکس عمومی فارسی و انگلیسی و ایندکس مواد شیمیایی و ارائه رفرنس های در انتهای هر فصل نام برد.
 ژل های شستشوی بدن، صابون های مایع، کف های دوش، شامپوهای مو و بدن و پاک کننده های صورت، همگی از موادی هستند که در فرمولاسیون آن ها، پایه سیندت وجود دارد. در فرمولاسیون این مواد، لسیتین سویا به عنوان نرم کننده استفاده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا


 نکته: ترکیبات نشان داده شده با رنگ قرمز، مواد تشکیل دهنده یونیپرتان می باشد. مزایا: کرم برنزه کننده روژی علاوه بر افزایش شدت برنزه شدن پوست، با افزایش و نگهداری ملانین در سطح پوست از اپیدرم محافظت می نماید. این محصول نشان تست شده توسط متخصص پوست دارد و به گونه ای فرموله شده که خطر واکنش های آلرژیک را به حداقل برساند. مقدار نیکل، کروم و کبالت در آن تست شده و در حد ناچیز است. به صورت میکروبیولوژیکی تست شده و با استانداردهای اروپایی مطابقت دارد. شرکت تولید کننده لابراتوار آلابورسا بوده و در کشور ایتالیا تولید می شود. ضدآفتاب روژی کرم ضدآفتاب با محافظت متوسط و عیار حفاظتی 15 برای محافظت از پوست در هنگام برنزه کردن این محصول را می توان هم روی صورت و هم روی بدن استفاده نمود. کرم ضدآفتاب روژی هم مانند کرم برنزه کننده، با یونیپرتان فرموله شده است. یونیپرتان با تامین تایروسین (سوبسترای اصلی واکنش آنزیمی ملانین سازی پوست) به صورت بیولوژیکی، تولید ملانین را افزایش داده و علاوه بر ایجاد اثر برنزه، از پوست محافظت می کند. با رطوبت رسانی بهینه پوست و برخورداری از اثرات ضد پیری، از دیگر مزایای کرم ضدآفتاب روژی می باشد. فیلترهای پایدار در برابر نور و مقاوم در برابر آب، در هنگام برنزه کردن از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش نوع A و B محافظت می کند. این محصول برای پوست های با تیرگی متوسط که به سرعت برنزه می شوند و مشکل خاصی در مواجهه با آفتاب برایشان ایجاد نمی شود، ایده آل است. افترسان روژی کرم مرطوب کننده افترسان صورت و بدن دوپوبرونز روژی کرم افترسان روژی برای بازیابی رطوبت بهینه پوست، پس از مواجهه با آفتاب فرموله شده است. روش استفاده: محصول را به صورت یکنواخت روی صورت و بدن پخش کنید. نکات ایمنی: از تماس با چشم ها خودداری کنید. بر روی پوست سالم که هنوز دچار تحریک و قرمزی نشده استفاده کنید. در صورت عدم تحمل توسط پوست یا بروز آلرژی نسبت به مواد تشکیل دهنده، استفاده از محصول را متوقف کنید. از دسترس اطفال دور نگه دارید. این محصول فقط برای استفاده خارجی می باشد و قابل خوردن نیست. ترکیبات مهم: بیوساکارید، بیسابولول، توکوفریل استات، گلیسیرین، روغن های سیلیکونی، سایکلوپنتا سیلوکسان و دایمتیکون، پنتنول، بنزیل سالیسیلات، آلانتوئین، کلاژن قابل حل، صمغ زانتان، لسیتین (فسفاتیدیل کولین)
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه


 لسیتین سویا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کلوران

خط تولید محصولات این برند با هدف مراقبت از پوست های فوق حساس یا غیر مقاوم طراحی شده است 
 مواد مؤثره آندوسلینات (ضدقارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پروتئین هیدرولیز شده گندم، لیپوپروتئین (مغذی)، ویتامین B5 (مرطوب کننده)، پیروکتون اولامین (ضدقارچ)، کمپلکس عصاره بادام شیرین با لاکتوپروتئین، ویتامین PP، لسیتین های سویا، ویتامین F، ویتامین B8 (کمک به ساخت کراتین)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهابلسیتین های سویا (نرم کننده و مرطوب کننده)، تیتانیوم دی اکساید
 پن یک لغت فرانسوی به معنای صابون می باشد. پن های کلوران برای پوست های مختلف طراحی شده است. یکی از انواع این صابون ها برای پوست چرب و مختلط ساخته شده که دارای ترکیبات مهارکننده آنزیم 5 آلفا ردوکتاز می باشد. برای پوست های خشک پن حاوی لسیتین های سویا طراحی شده است. پن پوست آلرژیک حاوی ویتامین F و فاقد رنگ و عطر و دارای pH هماهنگ با پوست می باشد. پوست های خشک و شکننده می توانند از مزایای عصاره گل ختمی به کار رفته در پن کلوران استفاده نمایند. ژل شست و شوی بهداشتی بانوان، کلوران، حاوی عصاره گیاه پنیرک تنظیم کننده pH و فلور نرمال واژن می باشد. همچنین از اکسید آهن نیز برای تنظیم فلور نرمال واژن در این محصول استفاده شده است.
مشاهده مطلب

واژه «لسیتین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


EMULSIFIERS — Substances used to help oil and water bind together and stay in suspension. Examples: lecithin, carrageenan. (INCI dictionary)
INOSITOL — Naturally occurring in lecithin, this B vitamin is produced by the body in greater quantities than any other nutri- ent. Essential for cell respiration, it helps maintain skin and scalp health. (INCI dictionary)
LECITHIN — A vegetable extract high in natural fatty acids. Most common sources are soybean oil and eggs. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
Blood: From any slaughtered animal. Used as adhesive in plywood, also found in cheese-making, foam rubber, intravenous feedings, and medicines. Possibly in foods such as lecithin. Alternatives: synthetics, plant sources. (peta.org)
Fatty Acids: Can be one or any mixture of liquid and solid acids such as caprylic, lauric, myristic, oleic, palmitic, and stearic. Used in bubble baths, lipsticks, soap, detergents, cosmetics, food. Alternatives: vegetable-derived acids, soy lecithin, safflower oil, bitter almond oil, sunflower oil, etc. (peta.org)
Lecithin Choline Bitartrate: Waxy substance in nervous tissue of all living organisms. But frequently obtained for commercial purposes from eggs and soybeans. Also from nerve tissue, blood, milk, corn. Choline bitartrate, the basic constituent of lecithin, is in many animal and plant tissues and prepared synthetically. Lecithin can be in eye creams, lipsticks, liquid powders, hand creams, lotions, soaps, shampoos, other cosmetics, and some medicines. Alternatives: soybean lecithin, synthetics. (peta.org)


shokri p.41
مواد مرطوب کننده، آنتی اکسیدان ها، پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها از مواد اولیه پرمصرف در فرآورده های مرطوب کننده می باشد. پلی اول های هیدروکربنی شامل روغن های معدنی، اسکوالن، پترولاتوم، پروپیلن گلایکول، همچنین مشتقات لانولین مثل گلیسرول و سوربیتول، لانولین و لانولین الکل ها (اوسرین)، دایمتیکون و سیکلومتیکون جزء روغن های سیلیکونی به شمار می آید. از اسیدهای چرب می توان اسید استئاریک و اسید لینولئیک را نام برد. ستیل الکل، استئاریل الکل و سیتریل الکل، الکل های چرب هستند که به عنوان مواد مرطوب کننده استفاده می شوند. ایزو پروپیل میریستات، ایزو پروپیل پالمیتات و روغن جوجوبا جزء ترکیبات استری می باشد. روغن کنجد، روغن بادام شیرین و کره کاکائو تری گلیسیرید هستند. پروتئین هیدرولیز شده حیوانی، کلاژن، پروتئین شیر، آمینو اسیدهای ابریشم، جزئ ترکیبات آمینو اسیدی به شمار می آیند. اوره، لسیتین نیز مواد مرطوب کننده به شمار می آیند. بوتیل هیدروکسی آنیزول BHA و بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT و توکوفرول از مواد آنتی اکسیدان و پایدار کننده هستند. صابون ها، معمولا ترکیبات استئارات هستند که می توانند آمونیوم استئارات، پتاسیم استئارات باشند. گلیسیریل استئارات و سوربیتان استئارات، جزء امولسیون کننده های استری هستند. ستیل الکل همچنین می تواند به عنوان امولسیون کننده استفاده شود. کاربومرها، صمغ زانتان یا گزانتان، صمغ سلولز جزء امولسیون کننده های پلیمری هستند. لانولین الکل، کلسترول و استرول های سویا نیز امولسیون کننده می باشند. مطالب این صفحه برگرفته از صفحه 41 کتاب دکتر شکری


مطلب قبلی: بدون آبکشی

مطلب بعدی: قانونگذاری

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید