اسید منتل = acid mantle 

اسید منتل = acid mantle

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اسید منتل، Acid Mantle می باشد.

اسید منتل چیست؟


اسید منتل = Acid Mantle
acid mantle = اسیدیته طبیعی پوست و مو که واکنش های التهابی پوست و رشد باکتری روی پوست و مو را به تأخیر می اندازد.

Acid Mantle
acid-mantle-is-a-very-fine,-slightly-acidic-film-on-the-surface-of-human-skin


واژه «اسید منتل» در مقالات سایت احسان حسنانی

پوشش اسیدی چیست؟

پوشش اسیدی پوست، مسئول حفاظت از پوست در برابر آلودگی ها، سموم و باکتری ها است.
 در خارجی ترین قسمت پوست یعنی روی طبقه شاخی یک روکش اسیدی وجود دارد که به پوست خاصیت اسیدی ملایم می دهد. این لایه ترکیبی پیچیده از موادی است که از اپیدرم، لایه شاخی، ترشحات عرق و سبوم (ترشحات غدد سبابه) سرچشمه گرفته است. در این ترکیبات هم مواد محلول در آب و هم مواد محلول در چربی دیده می شود. اسید منتل حاوی اسیدهای چرب آزاد ترشح شده از غدد سبابه است که با اسید لاکتیک و آمینو اسیدهای عرق آمیخته شده است.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: اسیدیته پوست

روی پوست یک پوشش نازک اسیدی وجود دارد که حاوی اسیدهای چرب ترشح شده از غدد سبابه است که با اسید لاکتیک و اسید آمینه های عرق آمیخته می باشد. pH پوست انسان سالم نسبتاً اسیدی است. این خاصیت اسیدی به ممانعت از رشد باکتری ها کمک می کند.
مشاهده مطلب

واژه «اسید منتل» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


 

مطلب قبلی: استیل کولین

مطلب بعدی: رنگ اسیدی

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید