وازلین = Vaseline 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

وازلین = Vaseline

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه وازلین، Vaseline می باشد.

وازلین چیست؟


وازلین = Vaseline
vaseline = وازلین، پترولاتوم، ژل پترولیوم

واژه «وازلین» در مقالات سایت احسان حسنانی

ابروهای پرپشت و زیبا با ریمل ابرو

روش های مختلفی برای پرپشت کردن و پر رنگ کردن ابروها وجود دارد. استفاده از روغن زیتون و روغن بادام و وازلین برای تقویت ابرو از گذشته های دور رایج بوده است. از روش های آرایشی پر پشت کردن ابروها کی توان به مداد ابرو و ریمل ابرو اشاره نمود. | در مقاله ابروهای پرپشت و زیبا با ریمل ابرو از واژه وازلین استفاده شده است.
از گذشته های دور، از روشهای آرایشی و درمانی مختلفی برای آرایش چشم ها و پر پشت کردن ابروها استفاده می شده است. از روش ها و دستورالعمل های خانگی پرپشت کردن ابروها احتمالا زیاد شنیده اید. شاید هم بارها روشهای مختلف را امتحان کرده اید! روغن زیتون، روغن بادام و بسیاری از راهکارها مثل ماساژ ابرو با برس یا ماساژ با نوک انگشتان با کمک این روغن ها از انواع روش هایی است که این روزها در مجلات و کانال های تلگرام توضیح داده می شود. وازلین هم یار همیشگی پر پشت کردن مژه و ابروها بوده و در کنار روغنهای تقویتی مژه و ابرو استفاده می شود. حتی بنیانگذار برند میبلین، اولین ریمل چشم خود را با آمیختن وازلین و دوده زغال در حدود صد سال پیش ابداع کرد.
مشاهده مطلب

تاریخچه برند آرایشی میبلین

میبلین نیویورک یکی از برندهای کمپانی آرایشی بهداشتی لورآل است که حدود 100 سال قدمت دارد. اولین محصول میبلین ریملی بر پایه وازلین و دوده زغال بود. رشد و توسعه این برند از زمانی که در آشپزخانه دختری به نام میبل به صورت خانگی ساخته می شد تا تجاری شدن و تبدیل شده ان به برند شماره یک جهان خواندنی است. | در مقاله تاریخچه برند آرایشی میبلین از واژه وازلین استفاده شده است.
 در سال جوان ساله ای به نام تام که بعد از مدت ها برای دیدن خواهرش به منزل او رفته بود، متوجه شد که میبل، مخلوطی از وازلین و دوده زغال را برای آرایش به مژه هایش می مالد. میبل این ماده را با روشی که در مجله بانوان یاد گرفته بود می ساخت و از آن به عنوان راز زیبایی یاد می کرد! تام که مجذوب این ابتکار شده بود، ایده تجاری سازی آن را از همان موقع در ذهنش پرورش داد. تا اینکه در سال موفق شد ریمل کیکی را در کارخانه ای به نام پارک دیویس بسازد و در فروشگاه های منطقه توزیع کند. بعد از اینکه متوجه شد محصولش با استقبال بازار مواجه شده، دلار از برادرش نوئل قرض کرد تا کارخانه خودش را با آن تاسیس کند. نوئل عروسی اش را یک سال عقب انداخت تا بتواند پولی را که برادر با استعدادش قرض خواسته به او بدهد. کارخانه تاسیس شد و با روش فروش پستی به فروش بسیار خوبی دست پیدا کرد.
مشاهده مطلب

واکس مو چیست؟

واکس مو را معمولاً آقایان استفاده می کنند. واکس مو از نظر قوام شبیه وازلین است اما از وازلین چسبنده تر و سفت تر است. | در مقاله واکس مو چیست؟ از واژه وازلین استفاده شده است.
مشاهده مطلب

کرم های مرطوب کننده

اهمیت رطوبت رسانی به پوست، این روزها بر کسی پوشیده نیست. خانم و آقا فرقی ندارد. تقریبا همه از کرم های مرطوب کننده استفاده می کنند. | در مقاله کرم های مرطوب کننده از واژه وازلین استفاده شده است.
مرطوب کننده های پوشانده با بر جای گذاردن یک لایه چرب روی پوست مانع از دست رفتن آب پوست می شوند (مانند وازلین و کلد کرمها) ، هیومکتانت ها حاوی اجزاء جاذب رطوبت هستند که رطوبت را جذب و در خود نگه می دارند، امولینت ها پوست را آبرسانی می کنند. مرطوب کننده های جذب کننده رطوبت هومکتانت ها یا مرطوب کننده ای جاذب رطوبت موادی با وزن مولکولی پایین هستند که ویژگی جذب آب (جاذب الرطوبه) دارند. این مواد از به داخل پوست نفوذ نموده و میزان رطوبت لایه شاخی پوست را افزایش می دهند. پژوهش ها نشان داده که میزان هیدراسیون (آبدار شدن) لایه شاخی به غلظت ماده هومکتانت موجود در فرآورده بستگی دارد. در شرایط آب و هوایی با رطوبت پایین، این امکان وجود دارد که این مواد آب را از قسمت های عمقی تر پوست به سمت لایه های رویی آن بکشانند و موجب اتلاف و هدر رفتن آب شوند، به همین علت اغلب این مواد همراه با مرطوب کننده ای پوشاننده در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی استفاده می شوند.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است. | در مقاله اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده از واژه وازلین استفاده شده است.
 وازلین و لانولین دو مرطوب کننده پوشاننده مشهور و کلاسیک هستند؛ که البته هر یک با محدودیت هایی در استفاده در محصولات آرایشی روبرو می باشند. وازلین از سال به صورت موضعی مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده حالت بسیار چرب و براقی را به پوست می دهد که پذیرش مصرف کننده را کاهش می دهد. به همین علت در فرمولاسیون ها از مواد دیگری استفاده می شود تا از شدت این امر کاسته شود. از ویژگی های دیگر این ماده عدم حساسیت زایی آن است. البته کومدون زا نبودن نیز از دیگر ویژگی های مثبت آن می باشد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دوکری

دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی دوکری از واژه وازلین استفاده شده است.
مواد مؤثره دوکری سلنیوم دی سولفاید میکرونایز شده (ضد قارچ)، ایکتیول (لایه بردار، ضد تحریک و ضد خارش)، کریتول (ترکیبی از ایکتیول و کروتامیتون، ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پیروکتون اولامین (ضد قارچ)، کلوامید (لایه بردار فیزیکی)، زینک سولفات (ضد التهاب و تقویت کننده اثر کلوامید)، کرتیول (ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، زینک سالیسیلات (ضد التهاب و تنظیم ترشح چربی)، سیکلوپیروکسولامین (ضد قارچ و ضد التهاب)، زینک پریتیون (ضد قارچ)، گوانیدین گلایکولات (لایه بردار)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده عروق)، بیوتین (ساخت کراتین)، نئوروسین (افزاینده فاکتور رشد عروقی و رگ زایی)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده مویرگ ها)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهاب)، تتراپپتاید (تقویت فولیکول و تنه مو) کائولین (نوعی رس سفید جهت جذب چربی)، سیلیکا (رطوبت رسان، نرم کننده کف سر و جاذب چربی) Fluid coating polymer محافظت فیزیکی از ساقه موها زینک گلوکونات (تسکین بخش)، گلایکولول (ضد التهاب و ضد خارش) میرتاسین (ضد باکتری، قابض و ضد التهاب)، آلفا بیزابولول (تسکین دهنده و ضد التهاب)، لاکتامید (لایه بردار) نیاسین آمید (جلوگیری از انتقال ملانین ها به سطح پوست)، آسکوربیل گلوکوزاید یا ویتامین C (آنتی اکسیدان و ضد لک)، آزالئیک اسید (آنتی اکسیدان، ضد لک و مهارکننده آنزیم تیروزیناز) کمپلکس وازلین و گلیسیرین پروپیلن آلژینات (ترمیم کننده و محافظ)
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: سمیت

مطلب بعدی: زینک پریتیون

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !