سرامید = Ceramide 

سرامید = Ceramide

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سرامید، Ceramide می باشد.

سرامید چیست؟


سرامید = Ceramide
Ceramide = سرامید


تلفظ ceramide ↓

واژه «سرامید» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر

رنه فورتره از پیشگامان طراحی محصولات زیبایی و مراقبت از مو می باشد که از سال ۱۹۸۰ با لابراتوارهای پیرفابر فرانسه فعالیت می کند. محصولات آرایشی بهداشتی این برند حاوی عصاره های گیاهی و اسانس های روغنی گیاهان می باشد. رنه فورتره معتقد است که راز داشتن موی زیبا، پوست سر سالم است. همان گونه که گیاه سالم از خاک حاصلخیز منشأ می گیرد، موی زیبا نیز در پوست سر سالم می روید | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر از واژه سرامید استفاده شده است.
مواد مؤثره اسانس های روغنی، ویتامین های B5 و B6، ویتامین E ترکیبات انحصاری •  Cimentrio : کمپلکسی از فیتواسترول، سرامید و اسیدهای چرب ضروری دانه سویا، بازسازی کننده و تقویت کراتین مو، سیمان بین سلولی مشابه مواد بیولوژیک بدن، تقویت کراتین سازی، حفظ رطوبت، افزایش استحکام و مقاومت تار مو
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز از واژه سرامید استفاده شده است.
سرامید ها
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوکراتین

محصولات فیتوکراتین فیتو برای ترمیم موهای آسیب دیده و موخره ساخته شده اند.  این مطلب از سایت اصلی فیتو، توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوکراتین از واژه سرامید استفاده شده است.
3- کراتوفیلر: ترمیم سطح خارجی مو با سرامیدهای گیاهی در تکنولوژی کراتوفیلر علاوه بر ترمیم تارهای مو از درون، پولک های کوتیکول مو با استفاده از سرامیدهای کپسوله شده برگرفته از گیاهان که شباهت زیادی با سیمان لیپیدی نگهدارنده سلولها دارد ترمیم می شود. آسیب های جزئی ایجاد شده بر روی سطح پولک های مو با استفاده از این سرامید ها، بتونه کاری و ترمیم می شود.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه سرامید استفاده شده است.
سرامیدها سرامیدها چربی های پوستی هستند که در گیاهانی مثل لوبیا، دانه آفتابگردان و دانه برنج نیز یافت می شوند. درست همانطور که ملات سیمان، آجرهای دیوار را به یکدیگر متصل می کند، سرامیدها نیز سلول های لایه شاخی پوست را به یکدیگر چسبانده و موجب حفظ یکپارچگی پوست می شوند. سرامید از یک مولکول اسفنگوزین Sphingosine و یک اسید چرب ساخته می شود. مهمترین خاصیت سرامید ها در پیام رسانی سلولی است و تغییرات سلولی مثل تفاوت گذاری (differentiation) و تکثیر سلولی (proliferation) را تنظیم و هماهنگ می کند.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: سدر

مطلب بعدی: پیوندهای شیمیایی

4650

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید