ساپونین = Saponins 

ساپونین = Saponins

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه ساپونین، Saponins می باشد.

ساپونین چیست؟


ساپونین = Saponins


واژه «ساپونین» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی Avene

اَون(Avene) برندی است از شرکت خارجی Pierre Fabre کشور فرانسه 
 ضدآفتاب: قوطی نارنجی ها حاوی فیلترهای شیمیایی، ارگانیک و مینرال، قوطی سفیدها فقط حاوی فقط فیلترهای مینرال گیاهان اون Avene عصاره بابونه حاوی آلفا بیزابولول، روغن دانه سویا، روغن گلرنگ، نارگیل، کنجد، گیاه راسکوس ( حاوی ساپونین مورد استفاده در کنسانتره ضد قرمزی قوی اون )
 مواد موثره اون Avene سوکرالیفت، اسکوالن، اسپری آب معدنی اون حاوی طیف وسیعی از عناصر پایه (زینک، سلنیوم، مس، لیتیم، منگنز، استرونتیوم)، هیالورونیک اسید، دکستران سولفات، کلد کرم اون، تیتانیوم دی اکساید، سوکرالیفت، صمغ گوار، ساپونین برگرفته از گیاه راسکوس، زینک گلوکونات، آلفابیزابولول بابونه، سوکرالیفت میکرونایز شده (موجود در کرم سیکالفیت اون)، سولفات مس و روی، رتین آلدهید (موجود در محصولات ضد پیری ایستیال و الواژ اون)، اسکوالن، میکا موجود در محصولات کوورانس اون
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اوسرین

اوسرین برند آلمانی و از محصولات شرکت بایرزدرف می باشد که بیش از ۱۲۰ سال قدمت دارد.
 اوسرین برند آلمانی و از محصولات شرکت بایرزدرف می باشد که بیش از سال قدمت دارد. ضدچروک های صورت اوسرین برای انواع پوست ها، کرم ها و فلوئیدهای مختلفی برای جلوگیری از پیدایش چروک ها و همچنین رفع چروک های پوست عرضه نموده است. هیالورون فیلر گروهی از این محصولات است که شامل فلوئید روز برای پوست نرمال و چرب، کرم ضدچروک برای پوست های خشک و کرم ضد چروک شب و کرم دور چشم می باشد. همه محصولات هیالورون فیلر به جز کرم دور چشم دارای SPF مساوی با می باشند. ماده مؤثره هیالورون فیلر همانطور که از نامش مشخص است، اسید هیالورونیک است که از ترکیبات اصلی بافت همبند پوست می باشد. هیالورونیک اسید رطوبت پوست را باز گردانده و چین و چروک های پوست را به طور واضح کاهش می دهد. ساپونین از دیگر ترکیبات مؤثره این محصولات است که تولید هیالورونیک اسید را در لایه های عمقی پوست تحریک نموده و افزایش می دهد. دنسی فایر روز، شب و دور چشم کرم های لیفتینگ برند اوسرین هستند. پوست حساس و دهیدراته کرم های مرطوب کننده روز در سه نوع سبک، غنی و محافظ و همچنین کرم دور چشم که همگی با نام آکواپورین عرضه می شوند، محصولات پوست حساس و دهیدراته برند اوسرین می باشند. آکواپورین کانالهای مولکولی از جنس پروتئین هستند که آب را از یک سلول به سلول دیگر منتقل می کنند. با فعالسازی شبکه آکواپورین، توزیع رطوبت به طور قابل ملاحظه ای در پوست افزایش می یابد. کشف آکواپورین ها منجر به دریافت جایزه نوبل در سال 2003 توسط کاشف آن شد. در کرم های آکواپورین برند اوسرین ماده ای به اسم گلوکو گلیسرول وجود دارد که توسط یک نوع جلبک سبز آبی تولید می شود. این ماده در ساماندهی تراکم ژن آکواپورین 3 در سلول های پوست مؤثر است و تعداد کانالهای آکواپورین را در پوست افزایش می دهد.
 ساپونین با اثر ضدچروک عمقی و طولانی مدت، تحریک کننده تولید اسید هیالورونیک در لایه عمقی پوست
مشاهده مطلب

واژه «ساپونین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


SAPONINS (GLYCOSIDES) — Substances found in nature that foam readily in water, used as foam boosters, emulsifiers and mild cleansing agents in natural shampoos. Examples: quillaya, yucca, soapwort. Soaping agents with proper ties similar to plant glycosides can be made from coconut fatty alcohols and cornstarch glucose. Example: coconut/corn oil soap. (INCI dictionary)
AESCULUS HIPPOCASTANUM — Horse Chestnut. Anti- inflammatory, anti-irritant and mild astringent that helps stimulate circulation to the skin. Often found in massage lotions, and in products for sensitive skin for its sedative proper ties. Contains saponins. (INCI dictionary)
CALENDULA OFFICINALIS — Calendula.The common marigold, known for its healing and analgesic proper ties. It is a frequent in- gredient in ointments and natural deodorants. Contains saponins. Sometimes used as a natural yellow color. (INCI dictionary)
COCO-GLUCOSIDE — Natural cleansing and foaming agent made from coconut oil and corn sugar, which helps increase the lathering action in shampoos and liquid soaps. This mild, natural de- tergent has a similar composition to saponins (plant glycosides) ob- tained from soap bark (quillaya) and yucca root. (INCI dictionary)
HEDERA HELIX — Ivy. Antifungal often found in massage lotions and anticellulite preparations for its skin-toning and firming prop- er ties. Contains malic acid, a natural fruit acid that encourages skin cell turnover. (See also Fruit Acids.) Also used in shampoos and hair products for dandruff and other scalp problems. Contains saponins. (INCI dictionary)
MEDICAGO SATIVA — Alfalfa Extract. Natural cleanser and mild exfoliant high in vitamins A, B, C, D and E, and minerals. Used in face masks, bath oils, creams, and lotions, alfalfa is also rich in protein, which makes it an excellent ingredient for hair care products. Contains saponins (natural foaming agents). (INCI dictionary)
PANAX GINSENG ROOT EXTRACT — Ginseng Root. One of the most prized herbs in China. A stimulant and tonic used in facial masks, lotions and overnight creams, it is also an effective ingredient in hair care products for its conditioning properties. Contains saponins. (INCI dictionary)
QUILLAJA SAPONARIA — Quillaya Bark. A natural soap with excellent foam-boosting and cleansing abilities, containing 9-10% saponins. An astringent and anti-inflammator y, it is used in sham- poos and hair care preparations for dandruff and other scalp problems. (INCI dictionary)
SAPONARIA OFFICINALIS — Soapwort. High in saponins, natural cleansing agents. Used in soaps for its lathering proper ties. (INCI dictionary)
SAPONINS — Natural glycosides that foam in water. An excellent natural detergent. (INCI dictionary)
skin purifier. Contains saponins. (INCI dictionary)
YUCCA SCHIDIGERA — Yucca Root. Mild, natural detergent used in shampoos and soaps for its foaming and purifying abilities. Contains saponins. (INCI dictionary)

 

مطلب قبلی: چوب صندل

مطلب بعدی: نخل اره ای

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی به رایگان معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی
فرم ثبت نام


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید