صمغ گوار = Guar Gum  

صمغ گوار = Guar Gum

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه صمغ گوار، Guar Gum می باشد.

صمغ گوار چیست؟


صمغ گوار = Guar Gum
Guar Gum, Cyamopsis tetragonoloba = صمغ گوار، گوار گام


واژه «صمغ گوار» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر

رنه فورتره از پیشگامان طراحی محصولات زیبایی و مراقبت از مو می باشد که از سال ۱۹۸۰ با لابراتوارهای پیرفابر فرانسه فعالیت می کند. محصولات آرایشی بهداشتی این برند حاوی عصاره های گیاهی و اسانس های روغنی گیاهان می باشد. رنه فورتره معتقد است که راز داشتن موی زیبا، پوست سر سالم است. همان گونه که گیاه سالم از خاک حاصلخیز منشأ می گیرد، موی زیبا نیز در پوست سر سالم می روید
 کره و روغن کاریته، عصاره گیاه جینسنگ برزیلی، عصاره پرتقال شیرین، اسانس مریم گلی، اسانس لیمو، عصاره پونه کوهی، عصاره اوکارا (تقویت کراتین سازی)، هاماملیس (تثبیت رنگ مو)، آرژینین (ضد ریزش مو)، صمغ گوار (حجم دهنده و نرم کننده مو)
مشاهده مطلب

واژه «صمغ گوار» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA — Guar Gum. Extract from the guar bean, used as a thickener and emulsifier in cosmetic products. (INCI dictionary)
Guar Gum – Cyamopsis tetragonoloba (INCI dictionary)



active webinar1
وبینار اکتیوشناسی (آشنایی با مواد موثره آرایشی بهداشتی)

9dvd
پکیج کامل آموزش های مراقبت از پوست: کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی تصویر کلیک کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید