آگونیست = agonist  

آگونیست = agonist

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه آگونیست، Agonist می باشد.

آگونیست چیست؟


آگونیست = Agonist
agonist = آگونیست، شریک، ماده ای که مشابه ماده دیگر عمل نموده و عملکرد آن را تشدید و تحریک می کند.

antagonist = آنتاگونیست، رقیب ، ماده ای که عملکرد فیزیولوژیکی ماده دیگر را مختل می کند یا برای آن مزاحمت ایجاد می کند.

TRIPEPTIDE: Tripeptide has been developed as an efficient smoothing and anti-wrinkle small peptide particularly effective against expression lines by relaxing facial muscles. This active tripeptide acts in a manner similar to Walglerin 1. Acting at the post-synaptic membrane, Tripeptide is a reverible antagonist of the muscular nicotinic acetylcholine receptor (mnAChR). Tripeptide binds to the receptor; consequently it remains closed. In the closed state, sodium ions (Na+) are not released and the muscles stay relaxed. Clinical trials have shown that Tripeptide is capable of reducing expression lines/wrinkles by inhibiting muscle contractions. Used in SuperMax MultiPeptide Skin Solution Serum. (cellularskinrx.com)


واژه «آگونیست» در مقالات سایت احسان حسنانی

پروتئین ملانوتروپین در محصولات آرایشی بهداشتی

ملانوتروپین، هورمون ملانین سازی و به عبارت دیگر هورمون تحریک کننده ملانوسیت است. این ماده طبیعی در برنزه شدن پوست نقش دارد. ملانوتروپین یک پپتید 13 تائی است که 7 پپتید 4 تا 10 مسئول فعالیت ملانوتروپ و 3 پپتید 11 تا 13 مسئول اثر ضد التهابی می باشند. آگونیست ها و آنتاگونیست های هورمون ملانوتروپین در این بخش توضیح داده شده است.
 تیروزیناز با تثبیت α-MSH بر روی رسپتور ویژه اش یعنی MC1-R تحریک می شود. تیروزیناز در اثر تحریک، اسید آمینه تایروسین را هیدروکسیل دار نموده و آن را به دی هیدروکسی فنیل آلانین (DOPA) تبدیل می کند. سپس واکنش اکسیداسیون DOPA و تبدیل آن به «DOPA – کوئینون» را کاتالیز می کند. مرحله نهایی سنتز ملانین در اندامک هایی به نام ملانوزوم در [سلول های] ملانوسیت انجام می شود. α-MSH یک پپتید سیزده تایی (تری-دکاپپتید ) با فرمول زیر است. Melanotropin (α-MSH): Acetyl-Ser-Tyr-Ser-Met-Glu-His-Phe-Arg-Trp-Gly-Lys-Pro-Val-NH2 اثبات شده که توالی فعال α-MSH که مسئول فعالیت ملانوتروپ است، هفت پپتید 4 تا 10 می باشد. در حالیه که سه پپتید 11 تا13 مسئول اثر ضدالتهابی است. اتصال α-MSH (به عنوان یک لیگاند طبیعی و فیزیولوژیک) به رسپتور MC1بر روی سلول های ملانوسیت اولین مرحله در ملانین سازی و تشکیل رنگدانه است. با مسدود کردن رسپتور MC1می توان مسیر ملانین سازی درون سلولی را مهار نموده و از سنتز بیش از حد ملانین توسط ملانوسیت ها جلوگیری به عمل آورد. برای دستیابی به این مهم می توان از آنتاگونیست های α-MSH استفاده نمود. آنتاگونیست و آگونیست های α-MSH • آنتاگونیست های α-MSH در رقابت با این هورمون بر روی رسپتورهای MC1-R نشسته و جای آن را اشغال می کنند، به این ترتیب از سنتز ملانین جلوگیری می کنند.
 • آگونیست های α-MSH در همیاری با این هورمون بر روی رسپتورهای MC1-R نشسته و نقش آن را تقلید می کنند، به این ترتیب به سنتز ملانین کمک می کنند.
 ملیتین یکی از آگونیست های α-MSH است.
مشاهده مطلب

واژه «آگونیست» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



agonist
 مفهوم آگونیست در این شکل نشان داده شده است. همانطور که می بینید، ملیتین یک آگونیست برای هورمون آلفا MSH می باشد. یعنی هرکدام از این هورمون ها به رسپتورهای MC1 بچسبند موجب افزایش و تحریک سنتز ملانین می شوند.



package13 2024
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید