حساسیت زایی = allergenic  

حساسیت زایی = allergenic

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه حساسیت زایی، Allergenic می باشد.

حساسیت زایی چیست؟


حساسیت زایی = Allergenic
hypoallergenic, relatively unlikely to cause an allergic reaction = هیپوالرژنیک، نسبتاً غیرمحتمل برای ایجاد واکنش آلرژی

allergenic = خاصیت آلرژی زایی، حساسیت زایی

CORTINHIB: Cortinhib™ is derived from the Everlasting plant. It inhibits visible signs of cortisol in the skin. A natural anti-inflammatory, anti-allergenic, and anti-microbial substance. (cellularskinrx.com)
HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT: Helichrysum Italicum Extract inhibits the visible effects of cortisol, controlling signs of aging due to stress. Naturally anti-inflammatory, anti-allergenic, and anti-microbial. Starts working immediately upon application. (cellularskinrx.com)
Animal Fats and Oils: In foods, cosmetics, etc. Highly allergenic. Alternatives: olive oil, wheat germ oil, coconut oil, flaxseed oil, almond oil, safflower oil, etc. (peta.org)
Chypre: The French word for the Greek island of Cyprus. Its classic accord features a citrus top note, such as bergamot, contrasting with a mossy base of, most importantly, oakmoss. The International Fragrance Association (IFRA) is considering banning or severely limiting the use of oakmoss and tree mosses in scents due to their alleged allergenic properties, which has perfume lovers up in arms. Christian Dior Diorella is a chypre. (intothegloss.com)


تلفظ hypoallergenic ↓


واژه «حساسیت زایی» در مقالات سایت احسان حسنانی

سورفکتانت ها: استر کربوکسیلات ها

از واکنش یک الکل چرب با زنجیر بلند با یک اسید چندتایی، استر کربوکسیلات ها به وجود می آیند.
 را می توان به عنوان شوینده در یک شامپو بکار برد ولی در صورت اختلاط با الکل اتر سولفات ها فرمولاسیون اقتصادی تری بدست خواهد آمد. چین مخلوط هایی هنگامی که تنها مقدار کمی سیترات به آن ها اضافه گردد، حساسیت زایی بسیار کمتری را با الکل اتر سولفات نشان می دهند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: اتوکسی کربوکسیلات ها

اتوکسی کربوکسیلات ها از واکنش کلرواستیک اسید با اتوکسیلات ها به وجود می آیند.
 3- شامپوها: برخی خصلت های حالت دهندگی و ملایم کنندگی بخصوص در pH های پایین برای این ترکیبات ادعا شده است. ایجاد کف کرم مانند، خصوصاً در آب های سخت و همچنین افزایش لغزندگی ولیزی. به همراه اتر سولفات ها جهت افزایش کف و کاهش حساسیت زایی استفاده می شوند. سازگار با انواع کاتیونی (شامل پلیمرهای کاتیونی). اتر کربوکسیلات ها می توانند برای قسمت پاک کننده فرمولاسیون همراه با شوینده های کاتیونی استفاده شده که نهایتاً حالت دهندگی بسیار خوبی را ایجاد خواهند کرد.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود.
 سیستامین کرمی به نام سیستامین اخیرا به بازار ایران آمده و حدود 800 هزار تومان است در ترکیب این کرم ترکیبات گوگرد دار وجود دارد که خاصیت روشن کنندگی دارد. از آنجا که گوگرد بوی بدی دارد و ممکن است بیش از حد پوست را سفید کند سال ها مورد استفاده قرار نمی گرفت. در سیستامین ترکیبی از گوگرد وجود دارد که بوزدایی شده و اثر حساسیت زایی آن از بین رفته است.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است.
 وازلین و لانولین دو مرطوب کننده پوشاننده مشهور و کلاسیک هستند؛ که البته هر یک با محدودیت هایی در استفاده در محصولات آرایشی روبرو می باشند. وازلین از سال به صورت موضعی مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده حالت بسیار چرب و براقی را به پوست می دهد که پذیرش مصرف کننده را کاهش می دهد. به همین علت در فرمولاسیون ها از مواد دیگری استفاده می شود تا از شدت این امر کاسته شود. از ویژگی های دیگر این ماده عدم حساسیت زایی آن است. البته کومدون زا نبودن نیز از دیگر ویژگی های مثبت آن می باشد.
مشاهده مطلب

فیلترهای فرابنفش در محصولات آرایشی بهداشتی

فیلترهای فرابنفش ترکیباتی هستند که در محصولات ضدآفتاب استفاده می شوند و از پوست در برابر پرتوهای زیانبار آفتاب محافظت می کنند. فیلترهای فرابنفش به دو دسته فیزیکی و شیمیایی تقسیم بندی می شوند.
 •  فیلترهای شیمیایی با جذب نور، مانع از بروز اثرات سوء پرتوهای فرابنفش می گردند. فیلترهای فیزیکی پودر اکسیدهای فلزی مانند تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید، از دیرباز همراه با ضدآفتاب های شیمیایی برای افزایش محافظت در برابر UVA استفاده می شده اند. مکانیسم عمل این مواد پراکنده کردن یا انعکاس نور، اشعه ماورای بنفش، نور مرئی و اشعه مادون قرمز، در سطح پوست و ممانعت از رسیدن آن به پوست می باشد. با افزایش اندازه ذره این مواد، محدوده های مرئی نور خورشید را بیشتر منعکس می کنند و همین امر سبب می گردد تا سطح پوست سفید به نظر برسد. بی تردید این امر از دیدگاه ظاهری برای مصرف کننده مطلوب نمی باشد، لذا باید اندازه ذرات تا حد زیاد کاهش داده شود (micronization) تا این انعکاس نور مرئی کاهش یابد. باید دقت داشت که کاهش بیش از حد اندازه ذره سبب می گردد تا این مواد به جای اشعه UVA بیشتر به انعکاس اشعه UVB بپردازند. یکی از ویژگی های این مواد عدم حساسیت زایی است، به همین علت فرآورده های آن ها انتخابی مناسب برای افرادی که پوست حساس دارند، می باشد.
 استرهای PABA از جمله اکتیل دی متیل پابا (padimate o)، یکی از پرکاربردترین مشتقات از این گروه می باشند که در مقایسه با پابا اثر لک زایی و تحریک کنندگی کمتر دارد. از دیگر مشتقات در این دسته، آمیل دی متیل پابا و گلیسریل پابا (گلیسریل آمینوبنزوات) می باشد که کاربرد کمتری دارند. اکتیل متوکسی سینامات سینامات ها دسته دوم از عوامل شیمیایی ضد UVB می باشند که از نظر FDA، پس از مشتقات PABA بیشترین کاربرد را دارند. اکتیل متوکسی سینامات (octinoxate) قدرت اثر کمتری نسبت به padimate o دارد و در صورت استفاده از فرآورده گاه نیاز است تا برای افزایش کارایی در برابر اشعه UVB از عامل دیگری نیز سود جست. اتوکسی-اتیل پارا – متوکسی سینامات (cinoxate) کاربرد کمتری دارد. ایزوآمیل-پارا-متوکسی سینامات از جمله مشتقاتی است که در اروپا به عنوان ضدآفتاب رسمی شناخته شده است. این مشتقات حلالیت در آب کمی دارند و به راحتی از سطح پوست شسته نمی شوند، به همین منظور کاندیدای مناسبی برای ضدآفتاب های مقاوم به آب و خیلی مقاوم به آب می باشند. حساسیت زایی این مواد زیاد نیست، با این وجود مواردی از حساسیت زایی نوری از کاربرد این فرآورده ها نیز گزارش شده است.
مشاهده مطلب

واژه «حساسیت زایی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CORTINHIB: Cortinhib™ is derived from the Everlasting plant. It inhibits visible signs of cortisol in the skin. A natural anti-inflammatory, anti-allergenic, and anti-microbial substance. (cellularskinrx.com)
HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT: Helichrysum Italicum Extract inhibits the visible effects of cortisol, controlling signs of aging due to stress. Naturally anti-inflammatory, anti-allergenic, and anti-microbial. Starts working immediately upon application. (cellularskinrx.com)
Animal Fats and Oils: In foods, cosmetics, etc. Highly allergenic. Alternatives: olive oil, wheat germ oil, coconut oil, flaxseed oil, almond oil, safflower oil, etc. (peta.org)
Chypre: The French word for the Greek island of Cyprus. Its classic accord features a citrus top note, such as bergamot, contrasting with a mossy base of, most importantly, oakmoss. The International Fragrance Association (IFRA) is considering banning or severely limiting the use of oakmoss and tree mosses in scents due to their alleged allergenic properties, which has perfume lovers up in arms. Christian Dior Diorella is a chypre. (intothegloss.com)


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید