فیتوسیان = phytocyan  

فیتوسیان = phytocyan

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه فیتوسیان، Phytocyan می باشد.

فیتوسیان چیست؟


فیتوسیان = Phytocyan
Phytocyan = فیتوسیان، محصولات ضد ریزش موی واکنشی و زنانه از برند فیتو فرانسه

Phytocyan
phytocyane-serum


واژه «فیتوسیان» در مقالات سایت احسان حسنانی

سویا چیست؟

سویا یکی از پرکاربردترین گیاهان آرایشی بهداشتی است. ژنستئین به کار رفته در محصولات لاغری از دانه سویا به دست می آید. بیولیپیدهای آlیسول تریو از سویا به دست می آید. الاستورگولاتور موستلا پروتئین هیدرولیز شده سویا است. عصاره سویا سرشار از ایزوفلاوون ها می باشد که نوعی فیتواستروژن به شمار می آیند.
مشاهده مطلب

واژه «فیتوسیان» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



cyan serum
سرم فیتوسیان در بسته بندی قدیمی


webinar masterclass
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید