تروپوالاستین = tropoelastin  

تروپوالاستین = tropoelastin

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
لطفا از ارسال پیام های نامرتبط (غیر از موارد زیر) خودداری بفرمایید. زیرا فرصت پاسخ گویی وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه تروپوالاستین، Tropoelastin می باشد.

تروپوالاستین چیست؟


تروپوالاستین = Tropoelastin
tropoelastin = تروپوالاستین


واژه «تروپوالاستین» در مقالات سایت احسان حسنانی

مفهوم پیری اینفرا در متون بهداشتی آرایشی

پیری اینفرا یا پیری پوست در اثر مواجهه با پرتوهای فروسرخ یا مادون قرمز خورشید است که مورد توجه مطالعات اخیر دانشمندان در حوزه محصولات مراقبت از پوست قرار گرفته است. پرتوهای فروسرخ با افزایش تولید ماتریس متالو پروتئینازها، تشکیل گونه های فعال اکسیژن و از بین بردن کلاژن و الاستین پوست، می تواند موجب ایجاد پیری اینفرا شود.
 • کاهش بیان تروپوالاستین
 • عصاره گیاه هفت بند (غنی از ترکیبات فلاونوئید )، فعالیت Cathepsin G, MMP-1 را مهار می کند و از فیبریلین در برابر پرتوهای فرابنفش و از تروپوالاستین دربرابر پرتوهای مادون قرمز محافظت می کند.
مشاهده مطلب

واژه «تروپوالاستین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی




active webinar1
وبینار اکتیوشناسی (آشنایی با مواد موثره آرایشی بهداشتی)

9dvd
پکیج کامل آموزش های مراقبت از پوست: کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی تصویر کلیک کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید