باکتری کش = bactericide  

باکتری کش = bactericide

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه باکتری کش، Bactericide می باشد.

باکتری کش چیست؟


باکتری کش = Bactericide
bactericide = باکتری کش


واژه «باکتری کش» در مقالات سایت احسان حسنانی

دئودورانت، ماده ضدبو چیست؟

دئودورانت نام دیگر محصولات آرایشی بهداشتی ضدبو یا خوشبوکننده است که بر خلاف ضد عرق ها، تعرق را کاهش نمی دهند بلکه بوی بد عرق را می پوشانند یا باکتری های مولد بوی بد را از بین می برند
 عرق بدن محلول آبی نسبتاً اسیدی ، عمدتاً حاوی سدیم کلرید ، پتاسیم کلرید، لاکتیک اسید و اوره و یک روغن آلی است ، لذا عرق بدن ذاتاً بی بو است ، علت بوی بد عرق آن است که باکتریهای روی سطح پوست روغن آلی عرق را تجزیه کرده ، حاصل این واکنش محصولاتی بدبو(عمدتاً شامل اسیدهای کربوکسلیک) است و بوی بد عرق مربوط به آن است فراورده های ضد بو حاوی یک ماده باکتری کش (آنتی بیوتیک) است که با کشتن این باکتری ها مانع از ایجاد بوی بد می شوند در ضمن این فراورده حاوی مواد معطر کننده (اسانسها) نیز می باشد. پوشاندن بوی بد با استفاده از دئودورانت مواد معطر برای پوشاندن بوی نامطبوع عرق در دئودورانت ها گنجانده شده است. دئودورانت های کلاسیک حاوی 0.2 تا 1.5 درصد اسانس یا ماده معطر هستند. اسانس مورد استفاده در دئودورانت ها به عنوان یک ماده پوشاننده یا ماسک کننده عمل می کند. در فرمولاسیون ترکیبات دئودورانت، ترکیباتی مانند سدیم بی کربنات نیز یافت می شود که با اسیدهای چرب 6 تا 11 کربنه مولد بوی عرق واکنش داده و ترکیبات صابونی بی بو تشکیل می دهند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی روغن چای سبز

روغن چای سبز استرالیایی به علت برخورداری از خاصیت آنتی سپتیکی در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.
 1,8 Cineol برای پی بردن به اثربخشی فوق العاده این روغن، مطالعات گسترده ای توسط موسسات و آزمایشگاه های خصوصی و رسمی در کشور استرالیا انجام شده است. از روغن درخت چای به عنوان قارچ کش و باکتری کش در فارماکوپه های BP ، USP و DAC یاد شده است. به علت توانایی این روغن در از بین بردن میکروارگانیسمهایی چون استافیلوکوکوس اورئوس ، سودوموناس آئروژینوزا ، پروتئوس ولگاریس ، ای کولای ، کاندیدا آلبیکانز ، آسپرژیلوس نایجر و ... از این روغن به عنوان آنتی سپتیک در زمینه دارویی استفاده می شود. در زمینه آرایشی، به علت اثر آن در محفوظ نگاه داشتن خواص درمانی و همچنین توانایی بالای آن در جذب سریع به داخل پوست مورد استفاده قرار می گیرد. هیچ واکنشی که تولید مواد سم زا نماید در اثر مالیدن روغن درخت چای روی پوست گزارش نشده است. بنابراین روغن درخت چای یک محصول چند کاره، قابل استفاده هم در صنایع دارویی و هم در صنایع آرایشی می باشد.
مشاهده مطلب

واژه «باکتری کش» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


 

مطلب قبلی: باکتری ها

مطلب بعدی: مخمر نان


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید