ادوکلن = Eau De Cologn 

ادوکلن = Eau De Cologn

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه ادوکلن، Eau De Cologn می باشد.

ادوکلن چیست؟


ادوکلن = Eau De Cologn
Eau de cologn = ادوکلن

واژه «ادوکلن» در مقالات سایت احسان حسنانی

تاریخچه عطر و ادکلن

استخراج اسانس قدمتی طولانی دارد. وجود ادوات سفالین تقطیر که قدمتی 5000 ساله دارند، وجود گلاب در ایران و رم باستان از جمله شواهد استفاده از مواد خوشبو در تاریخ بشر است. در قرن 16 میلادی، کتابی چاپ شد که در آن 60 گیاه اسانس دار معرفی شده بود. شهر گراس در فرانسه و شهر کلن در آلمان محل تولید عطر و اسانس از قرن 18 میلادی تاکنون می باشند. سنگ نگاره هایی وجود دارد که مصریان باستان را در حال عطرسازی نشان می دهد. غالیه، دستنبو، شمامه، عبیر از جمله مواد معطری هستند که در آثار شعرای ایرانی یافت می شوند. | در مقاله تاریخچه عطر و ادکلن از واژه ادوکلن استفاده شده است.
مشاهده مطلب

آشنایی با عطریات چیست؟

ادکلن، ادوتوالت و ادوپرفیوم به انواع عطر با درجات الکلی مختلف و درصد اسانس متفاوت اشاره دارد. | در مقاله آشنایی با عطریات چیست؟ از واژه ادوکلن استفاده شده است.
مشاهده مطلب

ترکیبات تشکیل دهنده و مواد سازنده اسانس ها

اسانس های روغنی از ملکولها و ترکیبات آروماتیک تشکیل شده اند. | در مقاله ترکیبات تشکیل دهنده و مواد سازنده اسانس ها از واژه ادوکلن استفاده شده است.
میرسن (Myrcene) سیترال با فرمول بسته C10H16O یک منوترپن اکسیژن دار خطی است که دارای دو فرم سیبس و ترانس می باشد. سیترال به عنوان طعم دهنده در ایجاد طعم هایی مانند سیب، پرتقال، لیمو و توت فرنگی به کار می رود. همچنین در تهیه عطر و ادوکلن کاربرد وسیعی دارد. از سیترال، مشتقات متفاوتی تهیه می شود که طیف وسیعی از بوها را سبب می شوند. (مانند ایزوسیترال، سیکلو سیترال، سینولیدن، استالوئی، پزودوایونون و ...) سیترال در سنتز ویتامین A نیز بکار می رود.
مشاهده مطلب

تعرفه گمرکی محصولات آرایشی بهداشتی و عطریات

نرخ تعرفه گمرکی باید در اظهارنامه درج شود. تعرفه گمرکی کالاهای آرایشی بهداشتی معمولا 26 درصد است. تعرفه گمرکی محصولات آرایشی بهداشتی، این مطلب توسط احسان حسنانی نوشته شده است. | در مقاله تعرفه گمرکی محصولات آرایشی بهداشتی و عطریات از واژه ادوکلن استفاده شده است.
تعرفه واردات اسانس ها اسانس های روغنی، اسانس های کنسانتره، اسانس های ابسلوت ، عصاره های استخراج شده از گیاهان، اسانس های استخراج شده از طریق انفلوراژ، اسانس های استخراج شده از طریق ماسیراسیون (روش خیساندن)، همگی چهار رقم اول شماره تعرفه شان می باشد. به عنوان مثال، اسانس پرتقال تعرفه گمرکی اش است. مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی برای اسانس پرتقال و برای سایر اسانس ها می باشد. البته گلاب و سایر عرقیات سنتی با توجه به اینکه در کشورمان تولید می شوند، دارای تعرفه گمرکی می باشند. تعرفه گمرکی عطر و ادکلن عطریات از جمله ادوپرفیوم، ادوتوالت و ادوکلن با شماره تعرفه و دارای حق گمرکی درصد می باشند.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: سفالین

مطلب بعدی: ادوپارفم

1602

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید