نقش فرمالدهید در کراتینه کردن مو  

نقش فرمالدهید در کراتینه کردن مو

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: خود فرمالدهید صاف کننده مو نیست. در کراتینه کردن، لایه ای از کراتین روی موهای را می پوشااند. سپس فرمالدهید پیوندهای عرضی با آمینواسیدهای کراتین برقرار می کند و کراتین را روی مو تثبیت می کند.
فرمالدئید
استفاده از فرمولاسیون های حاوی فرمالدهید از سال 2003 رایج شد. این روش برای اولین بار در شهر ریو دو ژانیرو کشور برزیل انجام شد. محصولی که بیشتر از همه استفاده می شد، محلول یا کرمی حاوی فرمولاسیون دست سازی حاوی فرمالدهید و پروتئین های هیدرولیز شده بود که به راحتی به صورت بدون نسخه در همه داروخانه های برزیل فروخته می شد. محلول فرمالدهید تا قبل از آن برای استریل کردن لوازم پزشکی و بیمارستان ها به راحتی در داروخانه ها پیدا می شد. وقتی خبر این موضوع توجه سازمان های بهداشتی برزیل را جذب کرد، استفاده از محصولات آرایشی حاوی بیش از 0.2 درصد فرمالدهید و همچنین در لاک ناخن حد مجاز 5 درصد تصویب شد. در پی تصویب این قانون، فرمالدهید با ماده ای 10 برابر سمی تر و جهش زا تر به نام گلوتارالدهید جایگزین شد. گلوتارالدهید هم به عنوان ضدعفونی کننده به راحتی از بیمارستان ها و کلینیک ها در دسترس بود. این محصول را با علامت تقلبی وزارت بهداشت برزیل به صورت خانه به خانه و همچنین در سالن های آرایشی توزیع می کردند.
به زودی تمام سالن های آرایش در برزیل از محلول کراتینه برزیلی استفاده کردند. هنوز هم مصرف کنندگان از سوزش چشم ها، بوی تند و زننده و سوزش دهان و بینی ناشی از کار با آن مواد شکایت می کنند. برای جلوگیری از این مشکلات، راه حلی به ذهن تولیدکنندگان رسید و آن استفاده از ترکیباتی مثل متیلن گلایکول یا گلایوکسیلیک اسید بود که فرمالدهید آزاد می کند. این مواد در اثر استفاده از حرارت سشوار یا اتوی مو فرمالدهید آزاد می کنند.
علت پرطرفدار شدن کراتینه کردن مو سازگار بودن آن با دکلره و البته نتایج خوبی که در صاف کردن، درخشان کردن مو داشت بود. که این موارد با استفاده از صاف کننده های شیمیایی قابل دسترس نبود. کراتینه کردن برزیلی امروزه با نام های مختلفی از جمله صاف کننده های آلبومینی، صاف کننده های استیک اسید و بوتاکس مو نیز شناخته می شود. مقامات بهداشتی برزیل و سایر کشورها ادعا می کنند که فقط صاف کننده های شیمیایی (قلیایی یا بدون قلیا) به عنوان صاف کننده های قانونی و ایمن مو شناخته می شوند.
بسیاری از شرکت ها ادعا می کنند که محصولاتشان عاری از فرمالدهید است و این در حالی است که بسیاری از این ها اگرچه فرمالدهید را به صورت مستقیم در ترکیباتشان ندارند اما در اثر حرارت سشوار و اتوی مو فرمالدهید تولید می کنند. این محصولات نیز با وعده ایمنی بیشتر بدون آنکه تأییدیه مقامات بهداشتی را بگیرند، وارد بازار می شوند.
مکانیزم عملکرد فرمالدهید از صاف کننده های دیگر متفاوت است. زیرا فرمالدهید و دیگر آلدهیدها به خودی خود صاف کننده مو نیستند. مو در اثر شکافته شدن پیوندهای هیدروژنی در اثر آب تغییر شکل داده و نقشی که فرمالدهید دارد، پیوند دادن رشته های کراتین در جهت صاف کردن مو است. وقتی کراتین روی سطح موها را می پوشاند، به موها شکل داده و درخشش فوق العاده ای می بخشد. دانشمندانی به نام سیمسون و کراشا واکنش پذیری فرمالدهید با کراتین پشم را مطالعه و مشاهده کردند که فرمالدهید پیوندهای مقطعی با آمینواسیدهای کراتین که عبارتند از لایسین، تایروسین، هیستیدین و مشتقات آمیدی آسپارتات و گلوتامات برقرار می کند.
مهمترین ویژگی جذاب آلدهیدها در محصولات صاف کننده مو آن است که با دیگر مواد شیمیایی مثل دکلره کردن، فر کردن و صاف کننده های شیمیایی سازگار است. در برزیل و آفریقا، موها را یک بار با صاف کننده های شیمیایی صاف می کنند و متعاقب آن از روش کراتینه کردن برای بهبود درخشش و نرمی مو استفاده می کنند.
منبع: International Journal of trichology

dioxane isiri 3572
میزان دی اکسان طبق استاندارد ملی شماره 3572 ایران که مربوط به شامپوها است، حداکثر 10ppm برای شامپو بزرگسال و 10ppm برای شامپو بچه می باشد. محدوده فاکتورهای دیگر مثل pH محلول 10 درصد، پایداری، فلزات سنگین بر حسب سرب، آرسنیک بر حسب اکسید آرسنیک، فرمالدئید، نیتروزامین و عدد زئین در این جدول نشان داده شده است.
formaldehyde2
مضرات فرمالدئید
formaldehyde3
فرمالدئید چیست؟ یک گاز بی رنگ و با بوی قوی
formaldehyde other names
شکل های مختلف فرمالدهید: همانطور که می بینید، فرمالدهید با نام های مختلفی از جمله متیلن گلایکول، فرمالین، متیلن اکسید، پارافرم، فرمیک آلدهید، متانال، اوکسومتان، اوکسومتیلن می تواند روی برچسب محصولات درج شود. توجه داشته باشید هر یک از این نام ها را دیدید، بدانید که همان فرمالدئید است.
2017 09 15_202847
چرا از ترکیبات آزاد کننده فرمالدئید در محصولات ارایشی استفاده می شود؟ ترکیبات آزاد کننده فرمالدئید در مقدار بسیار کم به عنوان نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی و بهداشت شخصی استفاده می شود .به آرامی مقداری اندک و ایمن از فرماالدهید با گذشت زمان آزاد می کند تا از تشکیل کپک و باکتری و رشد و فساد محجصول جلوگیری شود.
formaldehyde blowout
یک کار ابتکاری برای بی ضرر کردن روش کراتینه کردن. یک دانش آموز خوش ذوق این طرح را ارائه داده و گفته اگر بالای سر مشتری یک کابین تهویه هوا تعبیه شود هم مشتری و هم ارایشگر از آسیب فرمالدئید در امان خواهند بود
formaldehyde bottle
بطری فرمالدئید
formaldehyde releaers
اگر می خواهید محصولی که خریداری می کنید فاقد مواد شیمیایی آزاد کننده فرمالدئید باشد باید به این ترکیبات دقت کنید. dmdm هیدانتوئین، ایمیدازولیدینیل اوره، دیازولیدینیل اوره، کواتورنیوم 15، بُرونوپول، 5برومو 5نیترو 1 و 3 دی اکسان، هیدروکسی متین گلیسینات.
formaldehyde wanted
ساختار شیمیایی فرمالدئید ماده ی اشتعال زا برچسب درج شده روی بسته بندی فرمالین


• فرمالدئید

ch1401

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- تقلب = Adulteration
adulteration, mixing other matter of an inferior with cosmetics = تقلب، اضافه کردن مواد بی کیفیت و گاهی خطرناک به محصولات آرایشی برای سود بیشتر
تقلب، اضافه کردن مواد بی کیفیت و گاهی خطرناک به محصولات آرایشی برای سود بیشتر
2- قلیا = Alkali قلیا، باز متضاد اسید
قلیاها، مواد قلیایی، بازها، مواد با خاصیت بازی
عصب هایی که پیام را از حسگرهای بیرونی دریافت نموده و به مغز منتقل می کنند.
alkalinity = قلیاییت

alkalizing agent = عامل قلیایی کننده، ماده ای که به محصول خاصیت قلیایی می دهد، مثل آمونیاک در رنگ مو

alkalizing ingredient = ماده قلیایی کننده

desincrustation or an alkaline softening solution = دزن یا محلول نرم کننده قلیایی
alkalizing ingredient
ماده قلیایی کننده
desincrustation or an alkaline softening solution
دزن یا محلول نرم کننده قلیایی
3- شیمی = Chemistry شیمی 

organic chemistry = شیمی آلی 

AROMA CHEMICALS, Molecules obtained from natural products or made by synthetic organic chemistry that have an aroma. Most of the synthetic aroma chemicals are nature identical, i.e., identical to the same molecule obtained from a natural product. = مواد شیمیایی آروماتیك یا آروماكمیكال ها مولکول‌هایی هستند كه از محصولات طبیعی به دست می‌آیند یا به صورت سنتزی ساخته می‌شوند و بو دارند. بسیاری از مواد شیمایی آروماتیك بوی شبیه مواد طبیعی دارند. به عبارت دیگر شبیه مولکول‌هایی هستند كه از طبیعت به دست می‌آیند.

organic chemistry = شیمی آلی
chemistry
شیمی
organic chemistry
شیمی آلی
شیمی آلی
4- شوره = Dandruff شوره

Antidandruff = ضدشوره

anti dandruff = ضد شوره

Dandruff scale = لایه هایشوره های لایه ای یا پولک مانند

onset of dandruff = پیدایش شوره، شروع شوره

antidandruff shampoo = شامپو ضدشوره

anti dandruff shampoo = شامپو ضد شوره

antidandruff haircare products = محصولات مراقبت از مو با خاصیت ضدشوره

scale = flake, dry skin like dandruff = پوسته، شوره خشک

selenium shampoos, Shampoos containing selenium sulfide such as Head & Shoulders. Selenium sulfide is a key ingredient in dandruff shampoos; it treats seborrheic dermatitis, dandruff and tinea versicolor. = شامپوهای حاوی سلنیوم سولفید مثل برخی شامپوهای هد اندر شولد؛ سولفید سلنیوم یکی از ترکیبات کلیدی در شامپوهای ضدشوره است و سبوره درماتیت را نیز درمان می کند

seborrheic dermatitis can cause dandruff of the scalp as well as itchy, flaky, or scaly skin = درماتیت سبورئیک می تواند باعث شوره سر و ایجاد احساس خارش پوست سر و پوسته پوسته شدن پوست سر شود
antidandruff haircare products
محصولات مراقبت از مو با خاصیت ضدشوره
dandruff
شوره
onset of dandruff
پیدایش شوره، شروع شوره
scale = flake, dry skin like dandruff
پوسته، شوره خشک
seborrheic dermatitis can cause dandruff of the scalp as well as itchy, flaky, or scaly skin
درماتیت سبورئیک می تواند باعث شوره سر و ایجاد احساس خارش پوست سر و پوسته پوسته شدن پوست سر شود
5- جذاب = Magnificent جذاب
6- ایمن = Safe
7- شکاف = Slot
8- نرمی = Softness نرمی
9- دکلره = Bleach دکلره
آنزیم های از بین برنزه الاستین و پروتئین های مشابه
Bleaching = دکلره کردن موها، بی رنگ کردن موها، بلیچ کردن موها

Bleached base = پایه دکلره شده

Partially bleach = بخشي از آن بي رنگ شده

Pre bleached hair = مویی که قبلاً دکلره شده

bleaching your hair = دکلره کردن موها 

Bleach, decoloration = دکلره، بلیچ، بی رنگ کردن

color developer, Bleach Activator = اکسیدان

I would like to get my hair bleached = در آرایشگاه: لطفا موهای من را دکلره کنید
I would like to get my hair bleached
در آرایشگاه: لطفا موهای من را دکلره کنید
bleaching your hair
دکلره کردن موها
10- سشوار = Blow-Dryer سشوار
11- تقلبی = Fake
12- قانون = Regulation قانون گذاری

downregulation = کاهش

osmoregulation = تنظیم تراوایی، اسمو رگولاسیون

natural regulation = تنظیم طبیعی
عصب ها دو ضمیمه به نام های آکسون و دندانه دارند.
Seborrhea regulation = تنظیم ترشح چربی توسط غدد چربی

cosmetics regulations = قوانین و مقررات آرایشی بهداشتی

Scalp hyperseborrhea regulation = تنظیم فعالیت بیش از حد غدد چربی پوست سر

functions of the skin are protection, heat regulation, sensation, excretion, secretion and absorption = عملکردهای پوست عبارتند از محافظت، تنظیم دما، لامسه، ترشح چربی و تراوش عرق
cosmetics regulations
قوانین و مقررات آرایشی بهداشتی
functions of the skin are protection, heat regulation, sensation, excretion, secretion and absorption
عملکردهای پوست عبارتند از محافظت، تنظیم دما، لامسه، ترشح چربی و تراوش عرق
regulation
قانون گذاری
13- درخشش = Shimmer براق کننده
shimmer
براق کننده
14- آلدهید = Aldehyde آلدهید

BENZALDEHYDE = بنزالدهید یکی از ترکیبات روغن کاسیا

formaldehyde = فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.

formaldehyde free = عاری از فرمالدهید

ALDEHYDES, Aldehydes are an essential class of perfume ingredients that impart a vivid top note to the perfume. Aldehydes were first successfully incorporated into a perfume by Ernest Beaux in 1921 in Chanel No 5. = آلدهیدها، آلدهیدها دسته خاصی از تركیبات عطری هستند كه به نوت فوقانی عطر عمق می‌بخشند. آلدهیدها برای اولین بار توسط اِرنست بو در سال 1921 در شانل شماره 5 به صورت موفقیت‌آمیز استفاده شدند.

formaldehyde2 = فرمالدهید
formaldehyde free
عاری از فرمالدهید
formaldehyde
فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.
formaldehyde2
فرمالدهید
15- بوتاکس = Botox بوتاکس، بوتوکس، سم بوتولین، یکی از انواع سم های بولولینوم که برای ریلکس کردن یا فلج کردن موقت ماهیچه های صورت و رفع چروک های آن استفاده می شود. 

botox 2 = بوتاکس

botox-like = شبه بوتاکس، کرم هایی که ادعا می کنند تأثیری مشابه بوتاکس تزریقی دارند. 
botox 2
بوتاکس
botox
بوتاکس، بوتوکس، سم بوتولین، یکی از انواع سم های بولولینوم که برای ریلکس کردن یا فلج کردن موقت ماهیچه های صورت و رفع چروک های آن استفاده می شود.
16- لایسین = Lysine لایسین

LAUROYL LYSINE = ماده پودری که از اسید آمینه لیزین و اسید لوریک نارگیل به دست می آید. احساس ابریشمی را به پودرهای گریم اضافه می کند.
17- درخشان = Radiant درخشان، یکی از ویژگی های مطلوب پوست 

radiant complexion = ظاهر شاداب، رنگ و روی باز شده، چهره گل انداخته
18- اتوی مو = Flat Irons اتوها
flat irons
اتوها
19- سوزش چشم = Eye Irritation سوزش چشم
20- هیستیدین = Histidine هیستیدین
21- هیدرولیز = Hydrolysis
22- لاک ناخن = Nail Polish لاک ناخن
nail polish
لاک ناخن
23- تایروسین = Tyrosine تایروسین، تیروزین
24- داروخانه = Drugstore داروخانه
drugstore
داروخانه
25- فرمالدهید = Formaldehyde فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.

formaldehyde free = عاری از فرمالدهید
فرمالدهید
formaldehyde free
عاری از فرمالدهید
formaldehyde
فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.
formaldehyde2
فرمالدهید
26- صاف کننده = Straightening صاف کننده

Hair straightening = صاف کردن مو

Non chemical straightening = صاف کننده های غیر شیمیایی مو

hair straightening treatment = محلول صاف کننده مو 

yuko hair straightening system = سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو 

Brazilian blowout, keratin hair straightening, keratin treatment = کراتینه کردن مو، صاف کردن مو با روش برزیلی
yuko hair straightening system
سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو
27- استیک اسید = Acetic Acid استیک اسید، مایع اسیدی بدون رنگ که اسید اصلی سرکه است.

DEHYDROACETIC ACID = دی هیدرواستیک اسید

EDTA, Ethylenediaminetetraacetic acid = ادتا، ا.د.ت.آ، اتیلن دی آمین تترا استیک اسید، ماده شلات کننده، از افزودنی های شامپو که به منظور کاهش اثر سختی آب بر کف کنندگی اضافه می شود
28- دکلره کردن = Bleaching دکلره کردن موها، بی رنگ کردن موها، بلیچ کردن موها

bleaching your hair = دکلره کردن موها 
bleaching your hair
دکلره کردن موها
29- صاف کردن مو = Hair Straightening صاف کردن مو

hair straightening treatment = محلول صاف کننده مو 

yuko hair straightening system = سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو 

Brazilian blowout, keratin hair straightening, keratin treatment = کراتینه کردن مو، صاف کردن مو با روش برزیلی
yuko hair straightening system
سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو
30- مصرف کنندگان = Consumers مصرف کنندگان 
consumers
مصرف کنندگان

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید