صاف کردن مو، روش شیمیایی و دائمی  

صاف کردن مو، روش شیمیایی و دائمی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: صاف کننده های دائمی بر پایه تیو گلیکولیک اسید عمل می کنند. روش های ملایم تری مثل روش برزیلی و روش ژاپنی نیز برای صاف کردن موها معرفی شده است.
صاف کردن مو شیمیایی
صاف کننده های شیمیایی کلاسیک به شکلی غیرقابل بازگشت و با روشهای شیمیایی ، پیوندهای قوی دی سولفیدی مو را می شکنند. این روش برای موهای قفقازی (سفیدپوست ها) بیش از حد قوی است اما روی موهای آفریقایی به شکل رایجی استفاده می شود. چرا که به علت فرهای شدید ، بدون استفاده از مواد شیمیایی قوی نمی توان این فرهای ناخواسته را از بین برد. از آنجا که این مواد شیمیایی حاوی ملکولهای شیمیایی قدرتمندی (مثل تیوگلیکولیک اسید ، آمونیاک و سودا ) هستند، می توانند اسکلت کراتینی مو را تخریب نموده و به ضعیف شدن، تخریب و شکسته شدن موها بیانجامند. این مواد همچنین پوست سر را تحریک نموده و ایجاد خارش و قرمزی می کنند.
thio
Thioglycolic acid
برای سالها، blowout به عنوان روشی ملایم برای صاف کردن موها، ابتدا در سالنهای زیبایی و سپس در بازارهای عمده فروشی رایج شد. این روش برای موهای قفقازی مناسب تر، اثربخش تر و بی ضررتر بود. مشهورترین blowout نوع برزیلی آن است که ترکیبی است حاوی کراتین های گیاهی که کمی هم از مواد شیمیایی چاشنی اش شده است.
blowout
مکانیسم اثر blowout برزیلی تغییر شکل پیوندهای هیدروژنی ضعیف و تثبیت آنها در صورت بندی جدید با عمل مکانیکی - حرارتی است. این روش اثربخشی ماندگارتری نسبت به سشوارکشیدن معمولی دارد. اثر این روش موقتی است و تا 4 ماه دوام دارد، زیرا پیوندهای هیدروژنی به تدریج به شکل اولیه شان بازمی گردند. ژاپنی ها و کره ای ها هم blowout هایی معرفی کرده اند که از نوع برزیلی قوی تر هستند زیرا روی پیوندهای دی سولفیدی نیز اثر می گذارند.
اگرچه از blowout ها به عنوان روش های طبیعی یاد می شود، با این وجود هنوز حاوی دوز اندکی از ترکیبات بحث برانگیزی (همچون فرمالدهید ، آمونیاک، سودا و اسیدهای تیولاته ) که به مو آسیب می رسانند و پوست سر را تحریک می کنند می باشند. مصرف کننده امروز به دنبال صاف کننده هایی است که ضمن موثر بودن ، آسیب کمتری به مو وارد کند.


• صاف کردن مو شیمیایی

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- شیمی = Chemistry شیمی 

organic chemistry = شیمی آلی 

AROMA CHEMICALS, Molecules obtained from natural products or made by synthetic organic chemistry that have an aroma. Most of the synthetic aroma chemicals are nature identical, i.e., identical to the same molecule obtained from a natural product. = مواد شیمیایی آروماتیك یا آروماكمیكال ها مولکول‌هایی هستند كه از محصولات طبیعی به دست می‌آیند یا به صورت سنتزی ساخته می‌شوند و بو دارند. بسیاری از مواد شیمایی آروماتیك بوی شبیه مواد طبیعی دارند. به عبارت دیگر شبیه مولکول‌هایی هستند كه از طبیعت به دست می‌آیند.

organic chemistry = شیمی آلی
chemistry
شیمی
organic chemistry
شیمی آلی
شیمی آلی
2- خارش = Itching سوزش، خارش، تحریک

itching  = سوزش 

Anti Itching = ضد خارش

itching or burning sensations = خارش یا احساس سوزش
itching or burning sensations
خارش یا احساس سوزش
side effects of phototherapy include redness, itching and blistering
3- سودا = Soda
4- گردن = Neck
nape of the neck
پس گردن
neck
گردن
upper chest and the neck area
بخش بالایی سینه و ناحیه گردن
5- سشوار = Blow-Dryer سشوار
6- قرمزی = Redness قرمزی

Anti redness = ضد قرمزی

redness of the skin = قرمزی پوست

rosacea, a very common skin disease that affects people over the age of 30. It causes redness on your nose, cheeks, chin, and forehead = رزاسه، بیماری رایج پوستی که افراد بالای 30 سال را تحت تأثیر قرار می دهد و با قرمزی روی بینی، گونه، چانه و پیشانی بروز می کند

Sensitive skin is characterized by thinned, redness prone, and it is easily inflamed by skincare products = پوست حساس معمولا نازک است، مستعد قرمزی است، در اثر مصرف محصولات مراقبت از پوست به راحتی ملتهب می شود
Sensitive skin is characterized by thinned, redness prone, and it is easily inflamed by skincare products
sensitive redness
side effects of phototherapy include redness, itching and blistering
7- موقتی = Temporary موقتی

temporary dye = رنگ موهای موقتی

Blemish (temporary) = لک (موقت)

Temporary Hair Color, temporary dye = رنگ موی موقتی

remission = a temporary diminution of the severity of disease or pain = تضعیف موقتی شدت بیماری
temporary dye
رنگ موهای موقتی
temporary
موقتی
8- کلاسیک = Classic
CLASSIC, A fragrance that has been widely accepted and enjoyed popularity for a minimum of 15 years. = كلاسیك : به عطرهایی گفته می شود كه اقبال عمومی دارند و حداقل 15 سال محبوب بوده اند.

CITRUS, Odors from citrus fruits such as orange, lemon, lime, mandarin and bergamot which give fresh, fruity top notes used especially in eau fraiche, classical and men’s colognes. = سیتروس: بوهایی كه از میوه های مركبات مثل پرتقال، لیمو، لیموترش، ماندارین و برگاموت بدست می آید و رایحه فوقانی تازه و میوه ای دارد. در ادكلن های كلاسیك مردانه استفاده می شود.
9- آمونیاک = Ammoniac آمونیاک
10- ماندگار = Long Lasting ماندگار
11- سفیدپوست = Caucasian نژاد سفیدپوست

Caucasian hair = موی قفقازی
12- فرمالدهید = Formaldehyde فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.

formaldehyde free = عاری از فرمالدهید
فرمالدهید
formaldehyde free
عاری از فرمالدهید
formaldehyde
فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.
formaldehyde2
فرمالدهید
13- صاف کننده = Straightening صاف کننده

Hair straightening = صاف کردن مو

Non chemical straightening = صاف کننده های غیر شیمیایی مو

hair straightening treatment = محلول صاف کننده مو 

yuko hair straightening system = سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو 

Brazilian blowout, keratin hair straightening, keratin treatment = کراتینه کردن مو، صاف کردن مو با روش برزیلی
yuko hair straightening system
سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو
14- مصرف کننده = Consumer مصرف کننده
مصرف کنندگان 

consumer appeal = جذب مشتری 

consumer perception = درک مصرف کننده 
consumers
مصرف کنندگان
15- صاف کردن مو = Hair Straightening صاف کردن مو

hair straightening treatment = محلول صاف کننده مو 

yuko hair straightening system = سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو 

Brazilian blowout, keratin hair straightening, keratin treatment = کراتینه کردن مو، صاف کردن مو با روش برزیلی
yuko hair straightening system
سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو
16- موهای قفقازی = Caucasian Hair موی قفقازی
17- گلیکولیک اسید = Glycolic Acid گلایکولیک اسید 

thioglycolic acid = تیوگلیکولیک اسید

Glycolic acid is a water-soluble alphahydroxy acid (AHA) made from sugarcane. It is one of the most widely usedAHAs in skincare products. = گلیکولیک اسید یک اسید آلفاهیدروکسی محلول در آب است که از نیشکر ساخته شده. یکی از رایج ترین اسیدهای الفا هیدروکسی در اسکین کر است.
glycolic acid
گلایکولیک اسید
18- موهای آفریقایی = Afro Hair موی آفریقایی که وز و زبر است
19- تیوگلیکولیک اسید = Thioglycolic Acid تیوگلیکولیک اسید
20- پیوندهای هیدروژنی = Hydrogen Bonds
weak hydrogen bonds = پیوندهای هیدروژنی ضعیف
21- پیوندهای دی سولفید = Disulfide Bonds پیوندهای دی سولفیدی

strong disulfide bonds = پیوندهای دی سولفیدی قوی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید