سبوس برنج = Rice Bran  

سبوس برنج = Rice Bran

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
این شماره فقط جهت پیام متنی با واتسپ می باشد.
لطفا از ارسال پیام های نامرتبط خودداری بفرمایید. زیرا فرصت پاسخ گویی وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سبوس برنج، Rice Bran می باشد.

سبوس برنج چیست؟


سبوس برنج = Rice Bran


واژه «سبوس برنج» در مقالات سایت احسان حسنانی

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود.
مشاهده مطلب

واژه «سبوس برنج» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


ORYZA SATIVA BRAN WAX — Rice Bran Wax. Used in cosmetics as a thickener and binding agent. (INCI dictionary) 
موم سبوس برنج: به عنوان قوام دهنده و پيونددهنده در محصولات كازمتيك استفاده مي شود.
HYDROLYZED RICE BRAN EXTRACT: The extract regulates melanin production and has been used in far eastern cultures for years to help brighten and lighten the complexion. Rice bran extract also contains lipoic acid, an antioxidant and vitamin B5, (niacin) to help improve cellular circulation. (cellularskinrx.com)
Squalene: Oil from shark livers, etc. In cosmetics, moisturizers, hair dyes, surface-active agents. Alternatives: vegetable emollients such as olive oil, wheat germ oil, rice bran oil, etc. (peta.org)



5DVD2
برای دریافت سرفصل ها و اطلاعات بیشتر، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید