رازیانه آبی = Samphire رازیانه  

رازیانه آبی = Samphire رازیانه

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه رازیانه آبی، Samphire می باشد.

رازیانه آبی چیست؟


رازیانه آبی = Samphire
Samphire, Crithum maritimum = رازیانه آبی، رازیانه دریایی


واژه «رازیانه آبی» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول

| در مقاله آشنایی با کرم رتینول و محصولات حاوی رتینول از واژه رازیانه استفاده شده است.
عصاره رازیانه دریایی (Criste Marine Extract)
به عنوان مواد موثره در فرمولاسیون محصولات خود استفاده می کند. «پرو رتینول A» یکی از ترکیبات انحصاری کمپانی لورآل است که حاوی شکل کم اثرتر رتینول (رتینیل پالمیتات) است. لورآل با همکاری دانشگاه میشیگان چند تحقیق دانشگاهی در مورد «پرو رتینول A» انجام داده تا جایگاه علمی مناسبی برای این ترکیب انحصاری دست و پا کند. نقش پرولَستیل در این کرم، نوسازی فیبرهای الاستین است. عصاره رازیانه دریایی به اثر پرو رتینول در افزایش نوسازی سلولی کمک می کند. کرم دور چشم ایزولیفت اوریاژ
مشاهده مطلب

گیاه رازیانه سرخ scarlet pimpernel

گیاه رازیانه سرخ یا به انگلیسی scarlet pimpernel با نام علمی Anagallis arvensis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه رازیانه سرخ scarlet pimpernel از واژه رازیانه استفاده شده است.
مشاهده مطلب

واژه «رازیانه آبی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی




package1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید