حجم دهنده = volumizing  

حجم دهنده = volumizing

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه حجم دهنده، Volumizing می باشد.

حجم دهنده چیست؟


حجم دهنده = Volumizing
volumizing shampoo = شامپو حجم دهنده

volumizing = حجم دهنده

شامپو حجم دهنده = Volumizing Shampoo
volumizing shampoo = شامپو حجم دهنده


واژه «حجم دهنده» در مقالات سایت احسان حسنانی

شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو

برخلاف تصویر رایج که شامپو را یک محصول شوینده می دانند، شامپو جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 •  شامپو حجم دهنده برای انبوه به نظر آمدن موی کم پشت
مشاهده مطلب

هومکتانت در محصولات آرایشی بهداشتی

هومکتانت ها دسته ای از مرطوب کننده ها هستند که به آن ها مواد جذب کننده رطوبت نیز می گویند.
 هومکتانت به موادی گفته می شود که قادر به حفظ رطوبت می باشند. هومکتانت ها در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوان دارند. هومکتانت ها دسته ای از مرطوب کننده ها هستند که به آنها مواد جاذب الرطوبه Hygroscopic substance نیز می گویند. هومکتانت ها ترکیبات کلیدی بسیاری از محصولات مراقبت از پوست هستند و در محصولات مراقبت از مو به ویژه برای به کارگیری در شامپو ها و لوسیون های حجم دهنده مو استفاده می شوند. جذب رطوبت محیط توسط این مواد به مو حجم می دهد.
مشاهده مطلب

شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو

برخلاف تصویر رایج که شامپو را یک محصول شوینده می دانند، شامپو جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد. | در مقاله شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو از واژه حجم دهنده استفاده شده است.
•  شامپو حجم دهنده برای انبوه به نظر آمدن موی کم پشت
مشاهده مطلب

هومکتانت در محصولات آرایشی بهداشتی

هومکتانت ها دسته ای از مرطوب کننده ها هستند که به آن ها مواد جذب کننده رطوبت نیز می گویند. | در مقاله هومکتانت در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه حجم دهنده استفاده شده است.
 هومکتانت به موادی گفته می شود که قادر به حفظ رطوبت می باشند. هومکتانت ها در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوان دارند. هومکتانت ها دسته ای از مرطوب کننده ها هستند که به آنها مواد جاذب الرطوبه Hygroscopic substance نیز می گویند. هومکتانت ها ترکیبات کلیدی بسیاری از محصولات مراقبت از پوست هستند و در محصولات مراقبت از مو به ویژه برای به کارگیری در شامپو ها و لوسیون های حجم دهنده مو استفاده می شوند. جذب رطوبت محیط توسط این مواد به مو حجم می دهد.
مشاهده مطلب

واژه «حجم دهنده» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



mascara2
ریمل حجم دهنده
syndet base pouchers 412
 پایه سیندت که به کارخانه های صابون سازی فروخته می شود تا با استفاده از آن ها و افزودن ترکیبات دیگر، قالب های سیندت بسازند. همانطور که می بینید، سورفکتانت های آنیونی رایج مثل سدیم لوریل اتر سولفات و سولفوسوکسینات، بخش عمده آن را تشکیل می دهند. از الکل های چرب به عنوان چربی های مکمل یا ریفتینگ ایجنت استفاده می شود. استئاریل مونو دی گلیسیرید به عنوان پلاستیسایزر، نشاسته به عنوان فیلر، پرکننده یا حجم دهنده، تیتانیوم دی اکساید به عنوان سفیدکننده یا وایتنر استفاده می شود.
منبع: پوچرز ، ص412
barij 20
 با استفاده از باریجه، دارو و مواد حجم دهنده آرایشی می سازند.


sunme
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید