وحشی = wild  

وحشی = wild

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه وحشی، Wild می باشد.

وحشی چیست؟


گل وحشی = Wild Flower
Wild flower = گل وحشی

نیل وحشی = Wild Indigo
Wild indigo, Baptisia tinctoria = نیل وحشی

مرزنگوش وحشی = Origanum
Marjoram, Sweet Marjoram, Origanum vulgare, = مرزنگوش، مرزنجوش، نوعی گیاه ادویه ای

وحشی = Wild
wild = وحشی، خودرو
Wild thyme, Thymus serpyllum = آویشن، هزوه
wild apple = سیب وحشی
Wild indigo, Baptisia tinctoria = نیل وحشی
Wild flower = گل وحشی

سیب وحشی = Wild Apple
wild apple = سیب وحشی

Origanum

واژه «وحشی» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه سیب وحشی در محصولات آرایشی بهداشتی

سیب وحشی یا سیب خودرو، سیبی است که به صورت طبیعی و بدون آنکه به آن کود داده شود، رشد می کند. یک کمپانی سوئیسی نوعی خاص از این سیب ها تولید کرده و ادعا می کند سلول های بنیادی اش، شبیه سلول های بنیادی موجود در بالج فولیکول موی انسان است.
 سیب وحشی نوعی سیب است که به صورت طبیعی و خودرو بدون آنکه با آفت کشهای شیمیایی محافظت شود یا با کود شیمیایی عمل آوری شود به صورت طبیعی رشد می کند. سیبی که برای استخراج سلول های بنیادی اش در تکنولوژی کاپیسلپرو استفاده می شود گونه ای کمیاب از یک سیب سوئیسی به نام Utwiller است که به علت پتانسیل حیاتی بالایی که دارد می تواند مدت زمان طولانی در انبار نگهداری شود. تکنولوژی پرورش و نگهداری این سیب در اختیار یکی از کمپانی های طرف قرارداد فیتو است. این کمپانی سلول های بنیادی این سیب نادر و با ارزش را با تکنولوژی پیشرفته ای استخراج کرده و برای کاربردهای آرایشی فراوری می کند.
 نام فارسی: سیب وحشی یا سیب خودرو
مشاهده مطلب

ترکیبات گیاهی و گیاهان ضد ریزش مو

ترکیبات گیاهی زیادی برای کمک به متوقف کردن ریزش مو استفاده می شوند. عصاره نخل اره ای یک ماده ضد ریزش در ترکیبات ضد ریزش مو، عصاره دانه انگور به عنوان یک آنتی اکسیدان و عصاره آسیاساری در ریزش مو مؤثر هستند. در این مقاله برخی از عصاره ها و ترکیبات گیاهی مؤثر بر ریزش مو معرفی شده است. عصاره نخل اره ای یکی از مواد موثره به کار رفته در فرمول محلولهای ضد ریزش ریوایوژن و فیتولیوم است.
 سیب وحشی فیتو
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود. | در مقاله بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون از واژه نیل استفاده شده است.
چرا هیدروکینون منع مصرف پیدا کرده است؟ علتش آن است که در برخی تحقیقات در کشور ژاپن در مورد موش ها موتاسیون ژنی ایجاد می کند. گاهی نیز حساسیت ایجاد می کند و ضایعات اوکرونوز را که روی گونه تشکیل می شود به هیدروکینون نسبت می دهند. دکتر نیل شوز که یک دماتولوژیست معروف است می گوید که من 30-40 سال است که در بالاترین سطح جهانی درمان می کنم اما تا کنون یک اوکرونوز در اثر هیدروکینون ندیده ام. واقعیت این است که به هیدروکینون خیلی ظلم شده است. در اتحادیه اروپا و ژاپن، هیدروکینون منع مصرف در فرآورده های آرایشی و بهداشتی دارد اما در آمریکا می توانند تا 2 درصد در محصولات استفاده کنند. به همین علت برخی از برندهای خارجی که منشا امریکایی دارند 2 تا 4 درصد هیدروکینون دارند اما اروپایی ها هیدروکینون ندارند. اما در کلیه کشور ها همچنان به عنوان یک داروی موثر درمانی مورد استفاده پزشکان بوده و هست .پزشکان معتقدند برای درمان لک های مقاوم، راهی به جز هیدروکینون وجود ندارد و توصیه می شود به عنوان یک گزینه مهم در درمان استفاده شود.
مشاهده مطلب

تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان

در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد. | در مقاله تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان از واژه نیل استفاده شده است.
 مصر باستان به تمدنی در حوالی رود نیل گفته می شود که از 3000 سال پیش از میلاد تا زمان تسخیر مصر توسط اسکندر مقدونی حیات داشت. به فرمانروایان مصر باستان فرعون می گفتند. هرودوت تاریخ نگار یونانی از مومیایی ها و وسایل دفن شده با آن ها و همچنین از نقاشی مقبره های سلطنتی شواهدی به دست آورد که نشان می دهد در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد.
مشاهده مطلب

واژه «وحشی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


ORIGANUM VULGARE — Oregano Oil. Powerful antifungal and healing agent. Chinese herbalists have used it for generations to soothe rashes and other skin irritations and relieve itching. (INCI dictionary)
Orange Pith Juice – Citrus sinensis Oregano Oil – Origanum vulgare PABA – Padimate O (INCI dictionary)

AGONIS FRAGRANS — Fragonia™. Essential oil distilled from a wild aromatic bush that grows in Australia, used in aromatherapy for its balancing and mood-lifting proper ties. Has anti-microbial proper ties. Its trademarked name, Fragonia™, guarantees the oil contains the appropriate chemical constituents. (INCI dictionary)
Boar Bristles: Hair from wild or captive hogs. In “natural” toothbrushes and bath and shaving brushes. Alternatives: vegetable fibers, nylon, the peelu branch or peelu gum (Asian, available in the U.S.; its juice replaces toothpaste). (peta.org)
Musk (Oil): Dried secretion painfully obtained from musk deer, beaver, muskrat, civet cat, and otter genitals. Wild cats are kept captive in cages in horrible conditions and are whipped around the genitals to produce the scent; beavers are trapped; deer are shot. In perfumes and in food flavorings. Alternatives: labdanum oil (from various rockrose shrubs) and extracts from other plants with a musky scent. (peta.org)
Amber: There is no amber ingredient in the wild. It’s an accord created with perfume notes such as labdanum, vanilla, and balsams such as benzoin and Tolu Balsam, which are sweet, warm resins that both come from tree barks. Amber is the cornerstone accord of Oriental fragrances. (intothegloss.com)


pharma191
 مرزنگوش به فارسی مرزنگوش وحشی یا آویشن کوهی یا مرزنجوش. گیاهیست از خانواده نعنا
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81


sunme
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید